Yamaha

Yamaha TRACER 7

Zet je schrap en concentreer je op hoe je de volgende bocht neemt.

Plaats een voororder
Yamaha Tracer 7
Modeljaar: 2024
 
v.a. 10.899,-
Contact

De voordelen van
deze motor

35 kW uitvoering, dus ook geschikt voor A2 motorrijbewijs

TFT-kleurendisplay

lichtgewicht

motorrijder rijdt langs een stenen muur op een racer 7

Yamaha tracer 7 2024 kopen

De Yamaha Tracer 7 combineert moeiteloos opwindende prestaties met comfort en een dynamische stijl, geschikt voor vrijwel elke situatie. Het hart van deze motor is het EU5-motorblok van 690 cc, dat een constante golf van lineair koppel levert voor opmerkelijke acceleratie in elke versnelling.

Het compacte chassis en de instelbare vering zorgen ervoor dat je elke bocht snel en nauwkeurig kunt nemen, terwijl het aerodynamische kuipwerk met dubbele LED-koplampen het moderne en krachtige design accentueert.

vrouwelijke motorrijder rijdt over de weg te zien vanaf de zijachterkant
vrouwelijke motorrijder rijdt door een bocht met een rotswand op de achtergrond

Technologie en comfort

Een belangrijk kenmerk van de Tracer 7 is het nieuwste TFT-kleurenscherm, dat een totaal nieuwe rijervaring biedt met zijn moderne design en smartphone-meldingen.

Langeafstandsergonomie, een breed stuur, en een verstelbaar windscherm zorgen ervoor dat deze veelzijdige middenklasser altijd klaar is voor je volgende roadtrip. Het stijlvolle en sportieve aerodynamische windscherm, dat met één hand verstelbaar is, vermindert winddruk op het bovenlichaam voor een ontspannen rit.

motorrijdster rijdt een bocht uit met bergen op de achtergrond
vrouwelijke motorrijdster rijdt in een scherpe bocht omlaag in de bergen

Comfort en controle

Met een slanke brandstoftank van 17 liter en de zuinige CP2-motor biedt de Tracer 7 een uitstekende actieradius, zodat je zonder zorgen nieuwe horizonten kunt ontdekken.

Dankzij het compacte, lichtgewicht chassis en de lange aluminium achter brug is dit een van de meest wendbare en spannende Sport Tourers, met het laagste gewicht in zijn klasse.

 

Verlichting en veiligheid

De dubbele LED-projectorkoplampen, contourverlichting en richtingaanwijzers zorgen niet alleen voor uitstekend zicht in het donker, maar geven de Tracer 7 ook zijn stoere, moderne en dynamische look.

Connectiviteit onderweg

Het 5-inch TFT-kleurenscherm biedt smartphone-connectiviteit via de MyRide-app, waardoor je onderweg op de hoogte blijft van inkomende oproepen, e-mails en berichten.

sport tour motor staat op zijn standaard met een muur van rotsen op de achtergrond

DE YAMAHA TRACER 7 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

zwarte racer 7 sport tour motor op een witte achtergrond
sport tour motor op een witte achtergrond
rode sport tour motor op een witte achtergrond

DE YAMAHA TRACER 7 2024 KOOP JE BIJ MOTORCITY AMSTERDAM

MotorCity is de Yamaha dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Yamaha motoren.  Je kunt deze Yamaha Tracer 7 2024 kopen bij ons, maar ook andere modellen van Yamaha van 2024 zijn bijvoorbeeld de Yamaha Tracer 7 GT 2024  , Yamaha MT-07 2024 . Zoek je een compleet ander Yamahamodel dan verwijzen we u graag naar onze pagina met alle nieuwe Yamaha's.

Of ontdek ons brede aanbod van Yamaha occasions.

Je kunt alvast een voororder plaatsen voor de Yamaha  Tracer 7. Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten u van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze Instagram, Youtube, Facebook of Tik Tok.

Plaats een voororder
Yamaha Tracer 7 v.a. 10.899,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 10.899,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?