Yamaha

Yamaha TRACER 7 GT

De perfecte motorfiets voor langeafstandsritten, maar ook voor doordeweeks woon-werkverkeer.

Boek een proefrit
Yamaha Tracer 7 GT
Modeljaar: 2024
 
v.a. 11.899,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Hoger en breder touring windscherm

690cc CP2 EU5-motorblok

Comfortzadel

Motorrijder rijdt op een sport tour motor door een bocht langs een stenen muur

Tracer 7 GT kopen

De Yamaha Tracer 7 GT is een perfecte symbiose van kracht, veelzijdigheid en elegantie. Deze motorfiets, geschikt voor zowel langeafstandsritten als dagelijks woon-werkverkeer, combineert opwindende motorprestaties met een soepel rijgedrag, omhuld in een volledig uitgerust en geavanceerd design.

Vanaf de prijs van €11.899,00 nodigt de Tracer 7 GT je uit om je eigen motorfiets te configureren, aangepast aan je persoonlijke stijl en voorkeuren.

Tracer 7 GT rijdend over straat in een bocht.
Tracer 7 GT rijdend over straat.

Grenzeloos CP2 Blok

Aangedreven door Yamaha's uitstekende koppelrijke 698 cc CP2 crossplane EU5-motor - één van de meest succesvolle en geliefde ontwerpen aller tijden - is de TRACER 7 GT bedoeld voor rijders zoals jij die de opwinding van een sportmotor willen combineren met veelzijdigheid voor lange afstanden en flexibiliteit in de stad – plus serieus wat karakter.

Dubbele LED-koplampen en kuipwerk van de volgende generatie geven de TRACER 7 GT een dynamische en stoere uitstraling die hem onderscheidt van andere motorfietsen in deze categorie. Met de beste vermogen-gewichtsverhouding in zijn klasse, een wendbaar chassis en veel rijcomfort is dit de slimme manier om de stad te ontvluchten en te kijken waar het leven je brengt.

Tracer 7 GT rijdend in een bocht.
Tracer 7 GT rijdend over straat.

De GT behandeling van de Yamaha Tracer 7 GT

Al eerder genoot de Tracer 9 van een GT behandeling, die was goed gelukt. Dat smaakte voor Yamaha naar meer. Zie hier, de Yamaha Tracer 7 GT. Maar wat maakt nou zo een GT een GT? De volgende onderdelen zijn flink op de schop gegaan. Allereerst het windscherm. Deze is groter en breder, tevens verstelbaar zonder gereedschap. Dit geeft jou als rijder de mogelijkheid om jouw windscherm aan te passen aan de omstandigheden. Ten tweede, het zadel.

De 700GT krijgt standaard een comfortzadel mee. Dat maakt de 7 uitstekend geschikt voor het rijden van langere afstanden. Als klap op de vuurpijl krijg je ook twee in kleur meegespoten koffers. Deze koffers zijn af te sluiten en herbergen opslagruimte voor 20 liter.

Al met al heb je met de Yamaha Tracer 7 GT een bijzonder veelzijdige motorfiets. Echt letterlijk niets is echt te gek voor deze motorfiets.

Tracer 7 GT Features

De Tracer 7 GT blinkt ook uit in opslagmogelijkheden met zijn harde zijkoffers van 20 liter, ideaal voor zowel lange reizen als dagelijks gebruik. De hoger en breder ontworpen touringscherm biedt uitstekende windbescherming, terwijl het comfortzadel, samengesteld uit materialen met verschillende schuimdichtheden, zorgt voor optimaal zitcomfort.

Met zijn lichte chassis, wendbaarheid en instelbare voor- en achterwielophanging, belooft de Tracer 7 GT een spannende rijervaring, ondersteund door een grote actieradius dankzij de 17-liter brandstoftank.

Tracer 7 GT rijdend in een tunnel over straat.

DE YAMAHA TRACER 7 GT IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

Zwart met blauwe Tracer 7 GT in een witte studio
Zwarte Tracer 7 GT in een witte studio.
Tracer 7 GT in een witte studio.

Tracer 7 GT kopen bij Motorcity Amsterdam

MotorCity is de Yamaha dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Yamaha motoren.  Je kunt deze Yamaha Tracer 7 GT kopen bij ons, maar ook andere modellen van Yamaha van 2024 zijn bijvoorbeeld de Yamaha Tracer 9 2024  , Yamaha MT-07 2024 . Zoek je een compleet ander Yamaha model dan verwijzen we u graag naar onze pagina met alle nieuwe Yamaha's.

Of ontdek ons brede aanbod van Yamaha occasions.

Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten u van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Yamaha Tracer 7 GT v.a. 11.899,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 11.899,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?