Modeljaar: 2023
 
v.a. 11.899,-
Contact

De voordelen van
deze motor

35 kW uitvoering, dus ook geschikt voor A2 motorrijbewijs

Snel reagerend EU5-conform CP2-motorblok met veel koppel

Harde zijkoffers

Hoger en breder touringscherm in vergelijking met het standaard model

Lifestylefoto 2022-Yamaha-MT07TRGT-EU-Tech_Kamo-Static schuin achteraanzicht . Motor op voorgrond langs een klif in bergachtig gebied.

Sensationele rijervaring

De TRACER 7 GT is een echte Sport Tourer die een sensationele rijervaring voor lange afstanden kan bieden. Uitgerust met zijkoffers van 20 liter, een hoog scherm en een comfortzadel biedt deze lichtste Sport Tourer in zijn klasse de perfecte combinatie van opwindende prestaties, gemakkelijke wendbaarheid en uitstekende mogelijkheden voor toertochten.

lifestylefoto 2022-Yamaha-MT07TRGT-EU-Tech_Kamo-Static met uitgestrekt landschap op achtergrond
Actiefoto 2022-Yamaha-MT07TRGT-EU-Tech_Kamo-Action-003-03 met motorrijder die hangend in een bocht langs een klif rijdt.

Grenzeloos CP2 Blok

Aangedreven door Yamaha's uitstekende koppelrijke 698 cc CP2 crossplane EU5-motor - één van de meest succesvolle en geliefde ontwerpen aller tijden - is de TRACER 7 GT bedoeld voor rijders zoals jij die de opwinding van een sportmotor willen combineren met veelzijdigheid voor lange afstanden en flexibiliteit in de stad – plus serieus wat karakter.

Dubbele LED-koplampen en kuipwerk van de volgende generatie geven de TRACER 7 GT een dynamische en stoere uitstraling die hem onderscheidt van andere motorfietsen in deze categorie. Met de beste vermogen-gewichtsverhouding in zijn klasse, een wendbaar chassis en veel rijcomfort is dit de slimme manier om de stad te ontvluchten en te kijken waar het leven je brengt.

Lifestylefoto 2022-Yamaha-MT07TRGT-EU-Tech_Kamo-Static met motor links op voorgrond met rotsachtig gebied op achtergrond
Actiefoto 2022-Yamaha-MT07TRGT-EU-Tech_Kamo-Action met motorrijder in een mistig natuurgebied op een bochtige weg rijdt

De GT behandeling van de Yamaha Tracer 7 GT

Al eerder genoot de Tracer 9 van een GT behandeling, die was goed gelukt. Dat smaakte voor Yamaha naar meer. Zie hier, de Yamaha Tracer 7 GT. Maar wat maakt nou zo een GT een GT? De volgende onderdelen zijn flink op de schop gegaan. Allereerst het windscherm. Deze is groter en breder, tevens verstelbaar zonder gereedschap. Dit geeft jou als rijder de mogelijkheid om jouw windscherm aan te passen aan de omstandigheden. Ten tweede, het zadel.

De 700GT krijgt standaard een comfortzadel mee. Dat maakt de 7 uitstekend geschikt voor het rijden van langere afstanden. Als klap op de vuurpijl krijg je ook twee in kleur meegespoten koffers. Deze koffers zijn af te sluiten en herbergen opslagruimte voor 20 liter.

Al met al heb je met de Yamaha Tracer 7 GT een bijzonder veelzijdige motorfiets. Echt letterlijk niets is echt te gek voor deze motorfiets.

DE YAMAHA TRACER 7 GT IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

studiofoto van 2023-Yamaha-tracer-7-phantom_blue-kopen
studiofoto van 2023-Yamaha-tracer-7_gt-icon_performance-kopen
studiofoto van 2023-Yamaha-tracer-7_gt-icon_performance
Yamaha Tracer 7 GT v.a. 11.899,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 11.899,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?