Modeljaar: 2023
 
v.a. 13.899,-
Contact

De voordelen van
deze motor

EU5 890 cc CP3-motor

Lichtgewicht aluminium CF-gegoten frame

Volledige bagagecapaciteit voor 3 koffers

6-assige IMU en hellingshoekgevoelige rijhulpmiddelen

Onmogelijke combinatie mogelijk gemaakt

Stel je eens voor, je wilt graag een motor kopen. Je weet nog niet welke maar je eisen zijn als volgt; De motor moet goed zijn voor in de stad, goed voor op de snelweg, sturen als een naked en tegelijkertijd ook nog wel sportief en comfortabel. Ohja, zuinig ook graag.

Vrij lastige combinatie van eisen, niet? Nou, bij Yamaha dachten ze gewoon van ‘Meh, dat gaan wij maken’. Het resultaat hiervan is de Yamaha Tracer 9.

Maak kennis met de dynamische nieuwe TRACER 9 van Yamaha. Lichter, sneller, veelzijdiger dan ooit tevoren en met gestroomlijnd nieuw aerodynamisch kuipwerk met verbeterde ergonomie. Deze premium Sport Touring van de volgende generatie is gebouwd om jou en een passagier.

Welkom bij de Yamaha Tracer 9. Deze Adventure/tour fiets is perfect in te zetten voor al je ritten bijvoorbeeld van hier naar Timboektoe en weer terug. Kies je rijmodi, zet je windscherm in de juiste stand en start de Yamaha Tracer 9 zijn 847cc driecilinder en gaan met die Tracer!

De Tracer 9 volgt jou overal waar je deze naartoe stuurt. Of je nu besluit de Amsterdamse binnenstad in te denderen, of de lokale dijk. Doordat de Tracer zo lichtvoetig is zal deze zich nergens vreemd voelen.

rood met zwarte Yamaha Tracer 9 rijd in de herfst door een bosrijke omgeving te zien vanuit het voorzijaanzicht met bladeren op de weg
rood met zwarte Yamaha Tracer 9 rijd door een bocht over een weg met daarlangs struiken te zien vanuit het vooraanzicht met als achtergrond een bewolkte lucht

Stel je een nieuwe morgen voor

Europa's bestverkochte Sport Touring is volledig opnieuw ontworpen met een 890 cc driecilindermotor met een grotere capaciteit en nog krachtiger koppel voor opwindende acceleratie. Of je nu keihard over bochtige bergweggetjes gaat of grote afstanden aflegt over de snelweg, het nieuwe lichtgewicht chassis biedt de wendbaarheid van een sportmotorfiets met de stabiliteit van een tourmotorfiets, met of zonder passagier.

Een nieuwe 6-assige IMU regelt de hellingshoekgevoelige elektronische rijhulpmiddelen die je nauwkeurige controle geven bij wisselende ondergronden en weersomstandigheden, terwijl een dubbel TFT-informatiepaneel en volledige LED-verlichting de premiumspecificaties van deze veelzijdige Sport Tourer onderstrepen. Met volledige bagagecapaciteit voor 3 koffers en een actieradius van ruim 350 km, is de TRACER 9 gebouwd om je in vervoering te brengen en mee te nemen naar een nieuwe wereld.

rood met zwarte Yamaha Tracer 9 rijd over een bochtige weg te zien vanuit het voorzijaanzicht met gras langs de weg
rood met zwarte Yamaha Tracer 9 rijd in de herfst door een bosrijke omgeving te zien vanuit het voorzijaanzicht met bladeren op de weg

Lichtgewicht & bomvol elektronica

Kijk eens naar het gewicht van andere Adventure/tour fietsen; 264 kilogram droog, 245 kilogram droog, etc. en vergelijk dat eens met het gewicht van de Yamaha MT-09 Tracer …210kg! afgetankt en wel! Mede dankzij zijn smal en lichtgewicht CF gegoten aluminium frame weegt deze Yamaha Tracer 9 slechts 191kg droog. Dit voel je dan ook direct terug in zijn wendbaarheid.

Deze Yamaha zit tevens bomvol met elektronica. Bijvoorbeeld aan/uit schakelbare tractiecontrole, Yamaha Chip Controlled Throttle(YCC-T) die tevens diverse rijmodi mogelijk maakt, en ABS.

DE YAMAHA TRACER 9 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

rood met zwarte Yamaha Tracer 9 op een witte achtergrond te zien vanuit het voorzijaanzicht
zwarte Yamaha Tracer 9 op een witte achtergrond te zien vanuit het voorzijaanzicht
Yamaha Tracer 9 v.a. 13.899,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 13.899,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?