Modeljaar: 2024
 
v.a. 13.899,-
Contact

De voordelen van
deze motor

EU5 890 cc CP3-motor

Lichtgewicht aluminium CF-gegoten frame

Volledige bagagecapaciteit voor 3 koffers

Yamaha Tracer 9 kopen

De Yamaha Tracer 9. Stel je eens voor, je wilt graag een Yamaha Tracer 9 motor kopen. Je weet nog niet welke maar je eisen zijn als volgt; De motor moet goed zijn voor in de stad, goed voor op de snelweg, sturen als een naked en tegelijkertijd ook nog wel sportief en comfortabel. Ohja, zuinig ook graag. Vrij lastige combinatie van eisen, niet? Nou, bij Yamaha dachten ze gewoon van ‘Meh, dat gaan wij maken’. Het resultaat hiervan is de Yamaha Tracer 9. Maak kennis met de dynamische nieuwe TRACER 9 van Yamaha. Lichter, sneller, veelzijdiger dan ooit tevoren en met gestroomlijnd nieuw aerodynamisch kuipwerk met verbeterde ergonomie. Deze premium Sport Touring van de volgende generatie is gebouwd om jou en een passagier.

Welkom bij de Yamaha Tracer 9. Deze Adventure/tour fiets is perfect in te zetten voor al je ritten bijvoorbeeld van hier naar Timboektoe en weer terug. Kies je rijmodi, zet je windscherm in de juiste stand en start de Yamaha Tracer 9 zijn 847cc driecilinder en gaan met die Tracer! De Tracer 9 volgt jou overal waar je deze naartoe stuurt. Of je nu besluit de Amsterdamse binnenstad in te denderen, of de lokale dijk. Doordat de Tracer zo lichtvoetig is zal deze zich nergens vreemd voelen.

Rode Tracer 9 stilstaand op straat.
Rode Tracer 9 stilstaand op de zijstandaard op straat.

Yamaha Tracer 9 nieuw

Europa's bestverkochte Sport Touring is volledig opnieuw ontworpen met een 890 cc driecilindermotor met een grotere capaciteit en nog krachtiger koppel voor opwindende acceleratie. Of je nu keihard over bochtige bergweggetjes gaat of grote afstanden aflegt over de snelweg, het nieuwe lichtgewicht chassis biedt de wendbaarheid van een sportmotorfiets met de stabiliteit van een tourmotorfiets, met of zonder passagier.

Een nieuwe 6-assige IMU regelt de hellingshoekgevoelige elektronische rijhulpmiddelen die je nauwkeurige controle geven bij wisselende ondergronden en weersomstandigheden, terwijl een dubbel TFT-informatiepaneel en volledige LED-verlichting de premiumspecificaties van deze veelzijdige Sport Tourer onderstrepen. Met volledige bagagecapaciteit voor 3 koffers en een actieradius van ruim 350 km, is de TRACER 9 gebouwd om je in vervoering te brengen en mee te nemen naar een nieuwe wereld.

Tracer 9 rijdend over straat.
Tracer 9 rijdend in een bocht.

Lichtgewicht & bomvol elektronica

Kijk eens naar het gewicht van andere Adventure/tour fietsen; 264 kilogram droog, 245 kilogram droog, etc. en vergelijk dat eens met het gewicht van de Yamaha MT-09 Tracer …210kg! afgetankt en wel! Mede dankzij zijn smal en lichtgewicht CF gegoten aluminium frame weegt deze Yamaha Tracer 9 slechts 191kg droog. Dit voel je dan ook direct terug in zijn wendbaarheid.

Deze Yamaha zit tevens bomvol met elektronica. Bijvoorbeeld aan/uit schakelbare tractiecontrole, Yamaha Chip Controlled Throttle(YCC-T) die tevens diverse rijmodi mogelijk maakt, en ABS.

DE YAMAHA TRACER 9 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

Zwarte Tracer 9 in een witte studio.
Rode Tracer 9 in een witte studio

DE YAMAHA TRACER 9 KOOP JE BIJ MOTORCITY AMSTERDAM

MotorCity is de Yamaha dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Yamaha motoren.  Je kunt deze Yamaha Tracer 9 binnenkort kopen bij ons, maar ook andere modellen van Yamaha van 2024 zijn bijvoorbeeld de Yamaha Tracer 9 GT 2024  , Yamaha Tracer 9 GT+ 2024 . Zoek je een compleet ander Yamaha model dan verwijzen we u graag naar onze pagina met alle nieuwe Yamaha's.

Of ontdek ons brede aanbod van Yamaha occasions.

Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten u van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Plaats een voororder
Yamaha Tracer 9 v.a. 13.899,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 13.899,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?