Modeljaar: 2023
 
v.a. 16.499,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Semi-actieve KYB-wielophanging

Harde zijkoffers

Quick Shift Systeem voor op- en terugschakelen

LED-bochtverlichting

Nog meer comfort

De Yamaha Tracer 9 GT heeft een verbeterd zadel en verbeterde zitpositie. Ook de windbescherming is een stuk beter dan hoe die was. Niet alleen maakt dit de rit stiller, maar ook minder vermoeiend. Voeg hier de cruise control aan toe en de standaard handvatverwarming en je kan natuurlijk wel raden dat je fluitend de wereld rond rijd. De verbeterde windbescherming is onder andere te danken aan het vergrote windscherm.

Qua vorm is deze net even wat beter vormgegeven ten gunste van de aerodynamica. Idem wat de beplating betreft van deze machine. Allemaal net even iets anders en net even iets beter. Al met al kun je stellen dat Yamaha echt wel geluisterd heeft, en de Tracer 9 GT beter heeft gemaakt dan ooit.

actiefoto zijaanizcht in de bergen van 2023-Yamaha-tracer-9_gt-pure_white
actiefoto vooraanzicht in de bergen van 2023-Yamaha-tracer-9_gt-pure_white

Motorisch ongewijzigd

Aan boord van deze Tracer 900 tref je een 847cc driecilinder. Kortweg de CP3 genaamd. Dit motorblok is de absolute kroonjuweel van deze machine. Dat blok moet je echt een keer hebben ervaren. Het blok is tegelijkertijd zo ontzettend soepel en ontspannen als dat het ontzettend uit zijn dak kan gaan.

Niet alleen perfect voor op de snelweg, maar ook voor in de stad. De Tracer 9 GT legt dankzij zijn krachtbron 115 PK piek vermogen op het asfalt. Het motorblok gedraagt zich bijzonder koppelrijk over het gehele toerenbereik. Dat maakt de Tracer 9 GT een uitstekende keuze of je nu besluit door de stad heen te rijden of via de snelweg. Al met al kun je dus stellen dat de Tracer 9 GT een echte all-rounder is.

actiefoto met zon op achtergrond van 2023-Yamaha-tracer-9_gt-pure_white
actiefoto in de bergen van 2023-Yamaha-tracer-9_gt-pure_white

Je hebt alles al bij je

Voor als je nog verder wilt gaan. De Tracer 9 GT is je ultieme tour vriend. Bomvol met van alles en nog wat. Deze Tracer 9 GT is de absolute cremé de la cremé van hoe een Tracer 9 kan zijn. Wij maken even een korte opsomming van alles wat er in deze uitvoering bij is gekomen. Dat leest een stuk makkelijker;

  • Cruise control
  • Quick shifter
  • Bijgeleverde koffers in kleur
  • Verbeterde windbescherming
  • Verbeterde zitpositie
  • Handvatverwarming
  • Full colour TFT instrumentenpaneel


Bovenstaand genoemde punten zijn allemaal standaard bij aanschaf van deze Tracer 9 GT. Je zal niet zo snel wat tekort komen.

DE YAMAHA TRACER 9 GT IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

studio foto van 2023-Yamaha-tracer-7-Midnight_Black
studiofoto van 2023-Yamaha-tracer-9_gt-pure_white-kopen
Yamaha Tracer 9 GT v.a. 16.499,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 16.499,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?