800DE Rally Edition in het bos.

Actie! Suzuki V-Strom 800DE Rally Edition

Ontdek de Suzuki V-Strom 800DE Rally Edition bij Motorcity Amsterdam: Avontuur en Korting in één Pakket!

Ontdek de Suzuki V-Strom 800DE Rally Edition bij Motorcity Amsterdam: Avontuur en Korting in één Pakket!

Actie! Suzuki V-Strom 800DE Rally Edition

Ben je klaar voor het ultieme avontuur op twee wielen? Bij Motorcity Amsterdam, jouw Suzuki-dealer, bieden we je de kans om de geweldige Suzuki V-Strom 800DE Rally Edition te ervaren. Deze motorfiets biedt alles wat je nodig hebt om elke rit om te toveren in een onvergetelijke ervaring vol sensatie en puur rijplezier. Met zijn krachtige 776 cc paralleltwin motor en geavanceerde technologie is deze allrounder klaar voor elke uitdaging, of je nu de weg op gaat of het gravelpad verkent. En nu wordt dit avontuur nog aantrekkelijker dankzij onze nieuwste actie!

800DE Rally Edition rijdend over het zand.
Suzuki V-Strom 800DE Rally Edition in het bos.

Wat maakt de V-Strom 800DE Rally Edition zo bijzonder?

De V-Strom 800DE is standaard uitgerust met een indrukwekkende reeks functies die zijn prestaties naar een hoger niveau tillen:

  • 776 cc paralleltwin motor: Deze krachtige motor is perfect in balans en biedt de ideale gewichtsverdeling voor een stabiele en dynamische rijervaring. De 270° krukas zorgt voor een soepele vermogensafgifte, waardoor elke rit comfortabel en spannend aanvoelt.
  • Quickshifter up en down: Geniet van soepel schakelen zonder koppeling, zowel bij het opschakelen als het terugschakelen, voor een vlotte en responsieve rijervaring.
  • Multifunctioneel kleuren-TFT-scherm: Dit high-tech display geeft je alle informatie die je nodig hebt, zoals snelheid, toerental en rijmodi, duidelijk weer in alle omstandigheden.
  • Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.): Dit uitgebreide elektronicasysteem bevat onder andere een gravel-modus, perfect voor avontuurlijke rijders die graag off-road gaan. Het biedt extra controle en stabiliteit, zelfs op losse ondergronden.
  • 6 jaar garantie inclusief pechhulp: Suzuki staat achter zijn kwaliteit, met een uitgebreide garantie van 6 jaar en pechhulpservice, zodat je altijd met vertrouwen op pad kunt.

Speciale Actie bij Motorcity Amsterdam: Bespaar € 1.000,- op de Rally Edition

Als je nu de Suzuki V-Strom 800DE in de opvallende kleur Champion Yellow aanschaft bij ons, profiteer je tijdelijk van een extra voordeel. Bij aankoop ontvang je een korting van maar liefst € 1.000,- op een Arrow-uitlaatdemper, gecombineerd met een unieke Rally Edition stickerset. Deze actie maakt je V-Strom niet alleen krachtiger dankzij de sportieve uitlaat, maar ook stijlvoller met de Rally Edition look. Bovendien zorgen wij bij Motorcity Amsterdam ervoor dat de demper en stickerset voor je gemonteerd worden, zodat je bij aflevering direct de weg op kunt met jouw gepersonaliseerde motor.

Voorpoot van de V-Strom 800DE Rally Edition.
Tank van de V-Strom 800DE Rally Edition

Waarom kiezen voor de V-Strom 800DE Rally Edition bij Motorcity Amsterdam?

De Suzuki V-Strom 800DE is ontworpen voor rijders die het beste van twee werelden willen: indrukwekkende prestaties op de weg en avontuur off-road. Dankzij de veelzijdigheid van de motor, de geavanceerde elektronica en het comfort van de lange garantieperiode, is dit dé motor voor wie graag lange tochten maakt zonder concessies te doen aan plezier of veiligheid. En met de huidige actie bij Motorcity Amsterdam wordt deze avontuurlijke motorfiets nog aantrekkelijker.

Hoe maak je gebruik van deze actie?

Het voordeel van € 1.000,- wordt direct door ons, in mindering gebracht op de factuur. Bezoek vandaag nog onze showroom voor meer informatie, plan een proefrit voor de 800DE. Wacht niet te lang, want deze actie is tijdelijk en alleen beschikbaar zolang de voorraad strekt!

Ben jij klaar voor avontuur? Ervaar de ultieme combinatie van kracht, comfort en stijl. Vraag vandaag nog een proefrit aan en laat het avontuur beginnen!

Suzuki V-Strom 800DE