2023 Can-Am Ryker modellen

Can-Am Ryker overige specs

Alle vitale onderdelen voor een perfecte Ryker rijervaring
Ontdek elk systeem en wat het doet.

Alle vitale onderdelen voor een perfecte Ryker rijervaring
Ontdek elk systeem en wat het doet.

motorblok can-am ryker

Alle specs van de Can-Am Ryke

De Can-Am Ryker is verdeeld in 2 uitvoeringen:

  • De 2 cilinder Rotax ACE 600cc met 47 pk
  • 3 cilinder Rotax ACE 900cc met 77 pk

Belangrijk bij de ontwikkeling was dat de Ryker onderhoudsvriendelijk zou zijn. Ondanks dat de vernieuwde Ryker een flinke klap minder geld kost dan bijvoorbeeld zijn grote broer de Spyder F3, mocht dit niet ten koste gaan van veiligheid en rijeigenschappen. Zo ging de firma net als in het verleden een partnerschap aan met Bosch. Deze hebben ook voor de Ryker een “voertuigstabiliteitensysteem” toegepast. Dat houdt in dat alle acties tijdens het accelereren, remmen en sturen worden gemonitord, zodat je veilig kunt rijden.

Bekijk onze Rykers

HHC control

Door het blok uit te voeren met een CVT zorg dat er nu voor dat je alleen nog maar gas hoeft te geven. Ook is dit blok weer uitgevoerd met een voor en een achteruit. Ook zijn de Rykers uitgevoerd met HHC. Dit betekend HILL HOLD CONTROL. Dat wil zeggen dat op een helling bij stilstand de Ryker automatisch blijft staan. Allemaal mooie features waardoor je dus nog meer kan genieten van jouw rit!

onderdeel van can-am ryker blok
zijaanzicht studiofoto met focus op het can-am ryker blok

UFIT systeem

Omdat geen enkele Can-Am Ryker rijder het zelfde zal zijn is er nagedacht over een UFIT-systeem waarbij je geen gereedschap nodig hebt. Dus nu kan je heel snel het: stuur aanpassen, voetsteunpositie aanpassen en de rempedaalpositie instellen. Dit alles om perfect op de nieuwe Ryker te rijden, of je nu lang of wat minder lang. Iedereen is gemakkelijk op een Can-Am te verstellen en aan te passen.

Bekijk onze Rykers