2024-Suzuki-V-strom-800-de-blue-white

De 2024 Suzuki V-Strom 800DE 

De 2024 Suzuki V-Strom 800DE 
De 800DE pakt door in 2024

De 2024 Suzuki V-Strom 800DE 
De 800DE pakt door in 2024

Het Herdefiniëren van Dual-Purpose Avontuur

In de voortdurend veranderende wereld van adventure motorfietsen, is één naam consequent naar voren gekomen als een symbool van veelzijdigheid en capaciteit - de Suzuki V-Strom. In 2023 introduceerde Suzuki de nieuwste versie van zijn geliefde adventure motor, de V-Strom 800DE, met een reeks upgrades die beloven je avontuurlijke rijervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

 

 

 

 

 

2024-Suzuki-V-strom-800-de-yellow-grey-gold-wheels

V-Strom 800DE 2024 - De legende voor iedereen toegankelijk

De Suzuki V-Strom is jarenlang een vast onderdeel geweest in de adventure motorfietsmarkt, geliefd bij motorrijders over de hele wereld vanwege zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Voor 2024 heeft Suzuki de lat opnieuw verhoogd met de V-Strom 800DE. Voortbouwend op het succes van zijn voorgangers belooft dit geheel nieuwe model een ongeëvenaarde rijervaring te bieden.

Het Hart van het Avontuur

Een van de meest opwindende kenmerken van de V-Strom 800DE is zijn gloednieuwe 776cc parallel-twin motor. Deze krachtbron beschikt over een 270° krukas en Suzuki Cross Balancer, wat zorgt voor soepele en gecontroleerde krachtafgifte over het hele toerentalbereik. Of je nu bochtige bergwegen navigeert of ruige off-road paden trotseert, de responsieve prestaties van deze motor zorgen ervoor dat je altijd de controle hebt.

Voor rijders die een nog veelzijdigere ervaring zoeken, biedt Suzuki een 35kW variant van deze motor, speciaal voor A2-rijbewijs houders. Deze mate van flexibiliteit zorgt ervoor dat de V-Strom 800DE kan worden genoten door rijders met verschillende ervaringsniveaus.

De 2024 V-Strom 800DE en de G-modus

Een van de meest baanbrekende toevoegingen aan de V-Strom 800DE is de introductie van de G-modus, kort voor Gravel modus. Dit innovatieve kenmerk maakt deel uit van het Suzuki Traction Control System (STCS) en is ontworpen om je off-road avonturen te verbeteren. G-modus voorkomt doorslippen van het achterwiel en geeft meer vertrouwen en controle in uitdagend terrein.

Wat de G-modus onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Rijders kunnen kiezen uit vier verschillende interventiemodi, die elk de mate van toegestaan ​​wheelspin beïnvloeden. Bovendien heb je de mogelijkheid om het systeem volledig uit te schakelen, zodat ervaren rijders hun controle kunnen afstemmen op hun voorkeuren en de omstandigheden waarmee ze worden geconfronteerd.

De Perfecte Rit

De prestaties van een motorfiets gaan niet alleen over de motor; het gaat ook om hoe deze zich gedraagt en aanvoelt op de weg of off-road. Suzuki heeft met grote zorg het chassis en de ophanging van de V-Strom 800DE vervaardigd om uitzonderlijke stabiliteit en wendbaarheid te bieden.

De Showa verstelbare ophanging aan de voor- en achterzijde biedt voldoende veerweg voor off-road avonturen en behoudt uitstekend comfort en controle op het asfalt. De geoptimaliseerde framegeometrie zorgt voor stabiliteit in een rechte lijn en behendigheid, waardoor je met vertrouwen elke omgeving kunt aanpakken.

Veiligheid en Controle

Naast de baanbrekende G-modus is de V-Strom 800DE uitgerust met andere geavanceerde veiligheidskenmerken. Het Anti-lock Braking System (ABS) met Rear Cancel Mode zorgt voor nauwkeurig en gecontroleerd remmen, zelfs bij het rijden met een passagier of zware lading.

Deze motorfiets biedt een uitgebreid pakket dat tegemoetkomt aan de behoeften van de moderne rijder, inclusief een Bi-Directional Quickshifter die schakelen vereenvoudigt, vooral in veeleisende situaties.

2024-Suzuki-V-strom-800-de-yellow-grey-black-wheels

Kleuren voor de Suzuki V-Strom 800DE 2024

Een Palet van Kleuren

Voor het modeljaar 2024 heeft Suzuki de kleuropties voor de V-Strom 800DE uitgebreid met twee spannende keuzes: Pearl Tech White en Metallic Mat Steel Green. Deze frisse kleuren complementeren de bestaande Champion Yellow, Grey en Glass Sparkle Black opties.

Het model Pearl Tech White is voorzien van stijlvolle blauwe accenten en glinsterende gouden wielen, terwijl de Metallic Mat Steel Green-versie is versierd met opvallende gele accenten en bijpassende gouden wielen. Deze nieuwe kleuren stellen rijders in staat hun persoonlijkheid uit te drukken terwijl ze op avontuur gaan.

Prijs en Accessoires

De 2023 Suzuki V-Strom 800DE was al beschikbaar voor aankoop en wordt geleverd met een uitgebreid assortiment accessoires om je rijervaring te verbeteren. Suzuki biedt aantrekkelijk geprijsde pakketten aan, zoals het Adventure Pack en het Black Rhino Pack, waarmee rijders hun V-Strom naar wens kunnen aanpassen.

Met een startprijs van €12.699 biedt de V-Strom 800DE niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar wordt hij ook geleverd met een royale garantie van zes jaar, wat zorgt voor gemoedsrust voor je toekomstige avonturen. De levering van de nieuwe kleurstellingen is nog onbekend.

Ontdek de V-Strom 800DE 2024

In de wereld van adventure motorrijden is de Suzuki V-Strom altijd een naam geweest die synoniem staat voor capaciteit en betrouwbaarheid. Met de introductie van de V-Strom 800DE blijft Suzuki de grenzen verleggen van wat een adventure motorfiets kan bereiken. De 2024 Suzuki V-Strom 800DE kun je ook weer verwachten in de showroom van MotorCity.

Van zijn geheel nieuwe 776cc motor tot de baanbrekende G-modus, deze motorfiets is ontworpen om elk terrein te overwinnen en een opwindende rijervaring te bieden. Met een uitgebreid kleurenpalet en een scala aan accessoires staat de V-Strom 800DE klaar om je mee te nemen op onvergetelijke avonturen.

Als je een rijder bent die op zoek is naar de ultieme dual-purpose adventure machine, moet de 2024 Suzuki V-Strom 800DE bovenaan je lijst staan. Wil je nog meer power, dan is de grotere, de 1050DE een goede optie. Het is een waar bewijs van de toewijding van Suzuki aan innovatie en het streven naar uitmuntendheid in de wereld van adventure motorrijden. Wil je een proefrit boeken, dat kan. Wil je als eerste een nieuwe kleurstelling bemachtigen, plaats dan een voororder.