CF-Moto-450SR- lifestyle-2

De CF Moto 450SR

De Nieuwe Maatstaf voor lichte klasse supersport?
Deze marktuitdager gooit hoge ogen. Groots onthaalt en maakt de verwachtingen wat ons betreft waar.

De Nieuwe Maatstaf voor lichte klasse supersport?
Deze marktuitdager gooit hoge ogen. Groots onthaalt en maakt de verwachtingen wat ons betreft waar.

De CF Moto 450SR is een nekkendraaier

In de wereld van motorrijden zijn er momenten waarop een nieuwkomer verschijnt. Een nieuwkomer die de markt op de proef stelt. Een merk dat uitdaagt. En dat doet meteen motorfiets die niet alleen de norm stelt, maar die ook de harten van rijders sneller doet kloppen. We willen er wellicht niet graag aan toegeven, we zijn immer gewoontedieren. Maar ook Yamaha en Kawasaki waren ooit nieuwkomers die dingen anders deden.Vandaag willen we je voorstellen aan zo'n contender: de CFMoto 450SR. 

CF-Moto-450SR- lifestyle

CF Moto 450SR Supersport

Laten we het hebben over stijl, want de CFMoto 450SR is meer dan zomaar een motorfiets; het is een kunstwerk op wielen. Het ontwerp van deze machine is niet alleen gestroomlijnd, maar ademt ook een gevoel van verfijning uit dat doet denken aan de grote namen in de motorindustrie.

Wat deze motor echt uniek maakt, zijn de aerodynamische winglets die niet alleen voor een futuristische uitstraling zorgen, maar ook daadwerkelijk bijdragen aan de stabiliteit van de motor, zelfs bij hoge snelheden.

Pure Kracht onder de Kap

Maar laten we niet alleen over uiterlijk praten; laten we het hebben over wat er onder de motorkap schuilt. De CFMoto 450SR wordt aangedreven door een 450cc paralleltwin-motor die volledig in eigen huis is ontwikkeld. Met een vermogen van 35 kW (46 pk) en een koppel van 39 Nm accelereert deze motor van 0 naar 100 km/u in minder dan 5 seconden. Dat is serieuze kracht in een slank en wendbaar pakket.

De motor is uitgerust met een 270-graden krukas en dubbele balansassen om trillingen tot een minimum te beperken, wat resulteert in een soepele en responsieve vermogensafgifte, zelfs bij hoge snelheden.

Solide resultaten voor de CF Moto 450SR

Als het op remmen aankomt, is de CFMoto 450SR voorzien van eersteklas componenten. De radiale monobloc Brembo-remklauw aan de voorkant zorgt voor indrukwekkende stopkracht, terwijl het Bosch ABS-systeem zorgt voor optimale controle bij het remmen en terugschakelen.

Het frame van de motorfiets is gemaakt van sterk maar lichtgewicht aluminium, waardoor de 450SR een rijklaar gewicht heeft van slechts 168 kg. Dit draagt bij aan de uitstekende wendbaarheid en stabiliteit, zowel op de weg als op het circuit.

Slimme Technologie voor Slimme Rijders

Maar er is meer aan de CFMoto 450SR dan brute kracht en verfijnde stijl. Deze motorfiets is uitgerust met geavanceerde technologie die het rijden tot een waar genot maakt. Het 5-inch TFT-display biedt niet alleen eenvoudige navigatie, maar kan ook moeiteloos worden bediend via intuïtieve knoppen op de linker stuurhelft.

En hier komt het coole gedeelte: de motor heeft een ingebouwde 4G-module en 6D-sensor, waardoor niet alleen een Bluetooth-verbinding mogelijk is, maar ook een realtime weergave van belangrijke voertuiggegevens, kilometerstand, Over-The-Air upgrades, een Inertial Measurement Unit (IMU), beveiliging en antidiefstal, een track record en nog veel meer. Dit alles is toegankelijk via de innovatieve CFMoto app.

CF-Moto-450SR- actie
CF-Moto-450SR- product

Prijs en Beschikbaarheid van de CF Moto 450SR

 

Nu, laten we het hebben over de prijs en beschikbaarheid. De CFMoto 450SR is verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren, Zircon Black en Nebula Black, en heeft een prijskaartje van €7.599. Dit plaatst de motorfiets recht tegenover zijn gevestigde Japanse concurrenten, zoals de Ninja 400, maar met zijn hoogwaardige componenten en innovatieve functies is de 450SR zeker een overweging waard voor veeleisende motorrijders.

De CF Moto 450SR samengevat

Samengevat, de CFMoto 450SR is niet zomaar een motorfiets; het is een statement van vakmanschap, prestaties en stijl. Met zijn krachtige motor, eersteklas remmen en geavanceerde technologie is het een motorfiets die zowel op de openbare weg als op het circuit kan schitteren. Als je op zoek bent naar een sportmotor met middelgrote cilinderinhoud die echt opvalt, dan is de CFMoto 450SR absoluut de moeite waard om te overwegen.

 

Bekijk nu de CF Moto 450SR bij MotorCity

Kom langs bij MotorCity Amsterdam om deze indrukwekkende motorfiets zelf te bekijken en een proefrit te maken. Het is tijd om je rijervaring naar een hoger niveau te tillen met de CFMoto 450SR.

MotorCity Amsterdam is de CF Moto dealer in de regio. We bieden naast alle nieuwe modellen ook occasions aan en tevens alle onderhoud en service voor dit merk. 

Boek een proefrit