Modeljaar: 2024
 
v.a. 22.399,-
Contact

De voordelen van
deze motor

ELECTRONIC THROTTLE CONTROL

ABS

IMMOBILIZER SYSTEM

Suzuki Hayabusa GSX-1300R kopen

De legendarische Suzuki Hayabusa GSX-1300R begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn glansrijke carrière. De ultieme sportmotor is sneller, geavanceerder en verfijnder dan ooit – om te blijven regeren in een klasse die hijzelf creëerde.

Suzuki supersport rijdend over asfalt.

Perfect in balans

Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. Dankzij een enorme toewijding en onvermoeibare inspanningen is er een nieuwe, gedurfde derde generatie ontstaan. Een soepelere vermogensafgifte en een wendbaarder weggedrag garanderen je een nog verfijndere motorbeleving.

Een range aan elektronische assistentiesystemen zorgt voor een optimale controle over de nog altijd indrukwekkende power.

Als het gaat om algehele rijsensatie overtreft de Hayabusa je stoutste verwachtingen. Hij is nog voorspelbaarder en beheersbaarder en geeft je ongeëvenaard vertrouwen. Dat alles is samengebundeld in een verbluffend fraai design dat de aandacht trekt door zijn adembenemende stijl en gratie.

Suzuki Hayabusa geparkeerd op het zand.
Cockpit van de Suzuki Hayabusa.

Derde generatie van de Hayabusa

De Suzuki Hayabusa staat bekend als de eerste productiemotorfiets die een topsnelheid van meer dan 300 km/uur kan bereiken.

In 1999 spande het voertuig daarmee de kroon. Deze motorfiets is verder beroemd om zijn indrukwekkende vermogen, zijn wendbaarheid en zijn bijzondere uitstraling.

Verder kent de motor zijn roem vanwege de ultieme prestaties in zijn klasse. Maar ondertussen is het bij Suzuki en de Busa tijd voor een nieuw hoofdstuk. Door middel van enorme toewijding en inspanning is er een verse en gewaagde derde generatie ontstaan van de GSX1300R. Een soepelere vermogensafgifte en een wendbaarder weggedrag garanderen je een nog verfijndere motorbeleving.

Het rijwielgedeelte

Het hart van dit uitstekend werkende rijwielgedeelte zit in het twin-spar frame en de swingarm, gemaakt van  aluminium. Dit aluminium is duurder om te maken maar is wel heel stevig en stijf. De KYB upside-down cartridge-voorvork bieden een veerweg van 120mm.

De demping van de voorvork is volledig instelbaar. De constructie van de  volledig instelbare KYB-achterschokdemper is herzien voor optimaal comfort en stabiliteit. Hierbij zijn ook de veer- en dempingskarakteristieken van de voor- en achtervering aangepast voor een stabiel weggedrag met een neutraal gevoel bij elke snelheid.

Hayabusa motor zijaanzicht.
Suzuki Hayabusa rijdend over straat.

Motorblok van de Suzuki Hayabusa GSX-1300R

Een 1.340 cc viercilindermotor die geheel is herzien voor nog betere prestaties bij een lager verbruik en een langere levensduur waardoor de motor voldoet aan de Euro 5 emissie eisen. Het vermogen levert nu 140 kW (190 pk).

De nieuwe Hayabusa levert bij toerentallen die in het dagelijks verkeer worden gebruikt meer koppel en vermogen dan welke andere sportmotor dan ook. Zo bereikt het blok al 150nm koppel bij 7.000 toeren. De motor reageert energieker op het elektronische ride-by-wire gas en weet vanuit stilstand binnen 3.2 seconden de 100km per uur te bereiken. 

Traction Control (instelbaar en uitschakelbaar) en het Anti-Lift Control System (instelbaar en uitschakelbaar) assisteren je bij het trekken van een sprint. Nieuwe zuigers en drijfstangen verlagen de draaiende massa in het motorblok.

Gewijzigde olieboringen in de krukas zorgen voor een betere smering en de naaldlagers van de transmissie-assen zijn verlengd. Het verbrandingsproces verloopt efficiënter dankzij Twin Swirl Combustion Chamber (TSCC) verbrandingskamers. Dit heeft een positieve invloed voor de verbranding en zorgt voor een lager brandstofverbruik.

DE Suzuki Hayabusa GSX-1300R IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

Grijze Suzuki Hayabusa in een witte studio.
Witte Hayabusa in een witte studio.
Zwarte Hayabusa in een witte studio.

De Suzuki Hayabusa GSX-1300R koop je bij Motorcity Amsterdam

Motorcity Amsterdam is dé Suzuki dealer in Noord-Holland. Je vindt bij ons alle Suzuki motoren. Je kunt deze Suzuki Hayabusa GSX-1300R bij ons kopen, net als de andere Suzuki modellen zoals de Suzuki GSX-8R of de Suzuki GSX-8S of misschien de Suzuki GSX-S1000.

Zoek je een compleet andere Suzuki dan verwijzen we je graag naar onze pagina met alle nieuwe Suzuki's 

of ontdek ons brede aanbod van Suzuki occasions. Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten je van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Suzuki GSX1300R Hayabusa v.a. 22.399,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 22.399,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?