2024 Suzuki V-Strom dl650XT in het geel

De Iconische Suzuki V-Strom DL650

Nieuwe kleurstellingen en specificaties voor 2024
Terwijl nieuwe modellen hun intrede doen, is het geruststellend om te zien dat bepaalde iconische modellen zoals de Suzuki V-Strom DL650 hun plaats blijven behouden.

Nieuwe kleurstellingen en specificaties voor 2024
Terwijl nieuwe modellen hun intrede doen, is het geruststellend om te zien dat bepaalde iconische modellen zoals de Suzuki V-Strom DL650 hun plaats blijven behouden.

Suzuki V-Strom DL650

In een tijd waarin de motorwereld blijft innoveren en evolueren, zijn er bepaalde iconische modellen die ieder jaar weer terugkomen. Eén van deze iconen is de geliefde Suzuki V-Strom DL650. In deze blog zullen we de kleurstellingen en technische specificaties voor het komende jaar onthullen, waarmee Suzuki's toewijding aan dit populaire model wordt benadrukt.

De nieuwe kleurstellingen

De Suzuki V-Strom DL650 staat bekend om zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid, en de kleurstellingen voor 2024 weerspiegelen deze eigenschappen. Voor de avontuurlijke rijders onder ons, komt de DL650 XT-versie met een scala aan nieuwe kleuren.

Een opvallende keuze is de bijgewerkte Champion Yellow kleurstelling, dit keer met zwarte accenten, marine blauwe details en opvallende goudkleurige velgen. Deze combinatie van kleuren geeft de motorfiets een uniek en aantrekkelijk uiterlijk.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een ingetogen uitstraling, is er de nieuwe zwarte versie met gouden accenten. Deze combinatie van kleuren straalt kracht en elegantie uit, perfect voor rijders die stijlvol de weg op willen gaan.

Bovendien is er ook een blauw-witte kleurstelling op blauwe velgen, die doet denken aan de klassieke DR750 en een vleugje nostalgie met zich meebrengt.

De standaard V-Strom DL650 komt in verschillende kleuren om aan verschillende smaken te voldoen. Het donkergrijze model met oranje accenten belichaamt de robuustheid van de motorfiets, terwijl de volledig zwarte variant een stoere uitstraling heeft.

Voor rijders die een tijdloze en ingetogen look willen, is er het effen blauwe model met grijze accenten, een combinatie van stijl en subtiliteit.

Suzuki v-strom dl650XT 2024 in het blauw met wit
suzuki v-strom dl650 2024 in het grijs met oranje

Toewijding aan de V-Strom DL650

Met de aankondiging van de nieuwe Suzuki V-Strom 800DE met een parallel twin motorblok, zou men kunnen verwachten dat de V-Strom 650 met zijn V-Twin motorblok geleidelijk aan zou verdwijnen.

Echter, Suzuki heeft ervoor gekozen om vast te houden aan de V-Strom DL650, die nog steeds ongelooflijk populair is onder motorrijders over de hele wereld. Dit is vooral logisch in Nederland, waar er aanzienlijk meer V-Strom 650's worden verkocht dan de 800-versies.

De beslissing van Suzuki om de V-Strom DL650 in stand te houden getuigt van de waarde die dit model heeft voor rijders die op zoek zijn naar betrouwbaarheid, veelzijdigheid en avontuur.

Technische specificaties van de Suzuki V-Strom DL650

Motor: 645cc, 4-takt, vloeistofgekoeld, DOHC, 90˚ V-twin

Vermogen: 71 pk / 52 kW bij 8.800 tpm

Koppel: 6,32 kgf.m / 62 Nm bij 6.500 tpm

Brandstofsysteem: Brandstofinjectie, SDTV-uitgerust

Transmissie: 6-versnellingsbak, kettingaandrijving

Remmen voor: Tokico, 2-zuiger remklauwen, dubbele schijf, ABS uitgerust

Remmen achter: Nissin, 1-zuiger remklauw, enkele schijf, ABS uitgerust

Banden: Voor 110/80R19 M/C (59V), achter 150/70R17 M/C (69V), tubeless

Tankinhoud: 20,0 liter

Deze technische specificaties getuigen van de kracht en prestaties die de Suzuki V-Strom DL650 te bieden heeft. Met zijn indrukwekkende V-Twin motorblok, geavanceerde remmen en solide constructie blijft deze motorfiets een trouwe metgezel voor avontuurlijke rijders.

Suzuki v-strom dl650 2024 in het blauw

Of je nu een avonturier bent die nieuwe horizonten wil verkennen, of gewoon geniet van ontspannen ritten, de Suzuki V-Strom DL650 blijft een tijdloze en betrouwbare metgezel op de weg.

Overweeg zeker de mogelijkheid van de Suzuki V-Strom DL650 als je op zoek bent naar een veelzijdige en krachtige motorfiets. Neem ook gerust een kijkje bij onze andere Suzuki modellen zoals de V-Strom 800 DE of de V-Strom 1050 DE

Bij ons vind je ook van de nieuwste modellen van Kawasaki, Yamaha, Royal enfield en CF moto maar ook te gekke ocassions. Tevens bieden wij ook alle onderdelen en accessoires aan voor de modellen van Suzuki aan. Neem contact op met de werkplaats voor een afspraak.