Bridgestone S23 productfoto

De nieuwe Bridgestone S23 Battlax Hypersport

Bridgestone komt met een opvolger van hun bekende S22 band. Namelijk de Battlax S23 Hypersport!

Bridgestone komt met een opvolger van hun bekende S22 band. Namelijk de Battlax S23 Hypersport!

Bridgestone S23 productfoto

Bridgestone S23 Battlax Hypersport is gelanceerd als de nieuwste toevoeging aan het prestigieuze Bridgestone Battlax-assortiment van premium motorbanden. Deze hypermoderne sportmotorband voor de weg zal beschikbaar zijn vanaf januari 2024, en het belooft een revolutie te worden voor motorrijders wereldwijd.

Verbeterde prestaties

De Bridgestone Hypersport S23 Battlax overtreft zijn voorganger, de iconische Battlax S22, in vrijwel alle opzichten. De Bridgestone S23 is een hypersportband van de nieuwste generatie die specifiek is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van sportieve rijders. Of je nu op het circuit racet of de lekker op de weg rijdt, deze band biedt buitengewone grip op het asfalt. Dankzij een nieuw ontworpen compound aan de rand van het loopvlak zorgt hij voor een beter wegcontact bij extreme hellingshoeken en biedt hij meer grip in snelle bochten. Met de Battlax Hypersport S23 kun je jouw sportieve rijprestaties naar een geheel nieuw niveau tillen.

 

Nieuw profiel

Dit nieuwe Bridgestone S23 is uitgerust met Bridgestone's eigen Pulse Groove Technology, die zorgt voor een verbeterde waterafvoer. Dit draagt bij aan optimale prestaties, zelfs in regenachtige omstandigheden. De verhoogde grip en superieure handling geven motorrijders meer vertrouwen en controle, zelfs als de hemelsluizen opengaan. Dit betekent dat je met de Battlax Hypersport S23 kunt genieten van een soepele en veilige rit, ongeacht de weersomstandigheden.

Bridgestone S23 Hypersport productfoto
Bridgestone Battlax S23 logo

Highlights

  • De Bridgestone S23 Battlax Hypersport S23 is een radiale motorband speciaal ontworpen voor sportief weggebruik, ideaal voor de steeds krachtigere sportmotoren.
  • Deze nieuwste toevoeging aan het Bridgestone premium BATTLAX-assortiment biedt uitzonderlijke grip op zowel nat als droog wegdek, dankzij de geavanceerde rubbercompound en het verbeterde profiel.
  • Vanaf januari 2024 kunnen motorliefhebbers genieten van de voordelen van de Bridgestone Battlax Hypersport S23.

Bridgestone breidt de Battlax uit met Hypersport S23

Bridgestone viert dit jaar het 40-jarig bestaan van zijn premium motorbandenlijn, en de introductie van de Battlax Hypersport S23 is een perfecte manier om dit te vieren. Deze hypermoderne band belooft motorrijders een ongeëvenaarde rijervaring te bieden, met verbeterde prestaties, maximale grip, en vertrouwen, zelfs op regenachtige dagen. Vanaf januari 2024 zullen motorrijders de kans krijgen om de Battlax Hypersport S23 zelf te ervaren en te genieten van de spanning van sportief rijden op een geheel nieuw niveau. Wil je bij ons de Bridgestone S23 Battlax Hypersport onder je motor laten leggen? Dat kan! Maak een afspraak bij onze werkplaats en maak gebruik van onze bandenservice.