De-nieuwe-kawasaki-h2-sx-ontdekken

De nieuwe Kawasaki H2 SX

De nieuwe Kawasaki H2 SX (SE)
Het hypergeavanceerde beest op twee wielen is meer dan alleen een superscharge en 210pk. Veel meer! Sterker nog, meer dan dit is er niet te krijgen.

De nieuwe Kawasaki H2 SX (SE)
Het hypergeavanceerde beest op twee wielen is meer dan alleen een superscharge en 210pk. Veel meer! Sterker nog, meer dan dit is er niet te krijgen.

De-nieuwe-kawasaki-h2-sx-ontdekken-4

De nieuwe Kawasaki H2 SX - beginnen bij het begin

Kawasaki's Ninja H2 SX SE van 2024 is de perfecte combinatie van prestaties en touring comfort, een nieuwe standaard in het sport-touring segment. Deze motorfiets is een technologisch en ontwerpwonder, speciaal gemaakt om opwindende prestaties te leveren en tegelijkertijd rijcomfort te garanderen op lange reizen.

Supercharged Motor: Het Hart van het Beest

De kern van de Ninja H2 SX SE is de 998cc inline viercilinder gebalanceerde supercharged motor, een meesterwerk van engineering die 197.4 bhp en 137.3 Nm koppel levert. Deze motor, gedeeld met het H2-model, zorgt voor een indrukwekkende krachtafgifte, die soepel en lineair is, wat zorgt voor een spannende maar toch gecontroleerde rit. Dit maakt de H2 SX SE niet alleen krachtig, maar ook verrassend beheersbaar voor een sport-tourer.

 

De-nieuwe-kawasaki-h2-sx-ontdekken-3

De Kawasaki H2 SX - en dan de rest

Gaat u maar zitten! Hier zit me namelijk een potje rider-technologie in. Daar zeg je u tegen. Kawasaki's toewijding aan veiligheid en comfort van de rijder is duidelijk in de opname van het Bosch Advanced Rider Assist System (ARAS). Dit systeem omvat functies zoals adaptieve cruisecontrol, waarschuwing voor aanrijdingen vooruit en dodehoekdetectie, waardoor de veiligheidsquotiënt van de motor wordt verhoogd. Verder voegt het 6,5-inch TFT-kleureninstrumentenpaneel met het Kawasaki SPIN-infotainmentsysteem toe aan de technologische aantrekkingskracht van de motor, waarbij essentiële informatie en entertainmentopties binnen handbereik van de rijder worden gebracht.

De Perfecte Balans: Prestaties en Comfort

Het veersysteem van de H2 SX SE is een essentieel onderdeel dat is afgestemd om een evenwicht te vinden tussen de stijfheid die nodig is voor een sportmotor en de soepelheid die gewenst is in een tourmotor. Hoewel het effectief de rijder isoleert van wegdeformaties, is er ruimte voor verbetering tijdens zij-aan-zijtransities en bij hard remmen. Dit aspect benadrukt de uitdagingen bij het transformeren van een hoogwaardige sportmotor in een comfortabele tourer zonder op enig front compromissen te sluiten.

 

Alles op een rijte

De Kawasaki Ninja H2 SX van 2024 combineert geavanceerde technologie met uitstekend rijcomfort en veiligheid. Het beschikt over een grootlichtassistent die automatisch schakelt tussen groot- en dimlicht, afhankelijk van de omgevingsverlichting. Voor extra veiligheid is er dodehoekdetectie en een Emergency Stop Signal dat de remlichten laat knipperen bij hard remmen. Comfort wordt verhoogd door brede, comfortabele zadels en verbeterde windbescherming en aerodynamica.

Het hart van de motor, het Balanced Supercharged Motorblok, levert een indrukwekkende 210 pk en 137 Nm koppel. De motor is uitgerust met een 6.5" TFT-kleurendisplay met Kawasaki SPIN voor diverse applicaties, een Clean Mount systeem voor eenvoudige bevestiging van zijkoffers, Adaptive Cruise Control voor comfortabel reizen op lange afstanden, en Vehicle Hold Assist om de motorfiets stabiel te houden op hellingen.

Tot slot, de Forward Collision Warning verhoogt de alertheid op potentieel gevaarlijke situaties voor de motorfiets. Al deze functies maken de Ninja H2 SX een uitzonderlijk geavanceerde motor voor de moderne rijder.

De-nieuwe-kawasaki-h2-sx-ontdekken-5

De Kawasaki H2 SX bekijk je bij Motorcity Amsterdam

De Kawasaki H2 SX is als een hyperintelligente aliën die eens een kijkje komt nemen op onze normale planeet. Waar je ook gaat, je zal sneller zijn, slimmer en beter. En dat terwijl je geniet van al het comfort en rijgenot waar weinig motoren aan kunnen tippen. 

We hebben als erkende Kawasaki dealer altijd de nieuwste modellen voor je klaarstaan. Richting de Kerst kun je dit zwartgroene geweld bekijken in onze showroom. 

Wil je andere sporttourers van Kawasaki bekijken of het H2 SX model van 2023. Kun je niet wachten, een voororder is zo geplaatst. 

 

Plaats een voororder