2025 W800 geparkeerd.

Goud voor de 2025 Kawasaki W800

De Kawasaki W800 blijft een iconische keuze voor liefhebbers van retro motorfietsen. Het model voor 2025 schittert nu in een nieuwe, opvallende kleurstelling: Metallic Midnight Gold.

De Kawasaki W800 blijft een iconische keuze voor liefhebbers van retro motorfietsen. Het model voor 2025 schittert nu in een nieuwe, opvallende kleurstelling: Metallic Midnight Gold.

Klassieke schoonheid ontmoet hedendaagse techniek

De W800 is een motorfiets die stijlvol ouderwets en technologisch up-to-date is. De designkenmerken van de W800 zijn gebaseerd op de legendarische Kawasaki W1, een motor die zijn stempel heeft gedrukt op de jaren '60. Deze klassieke elementen zijn echter gecombineerd met moderne features die zorgen voor een unieke rijervaring.

Een belangrijk onderdeel van deze rijervaring is de luchtgekoelde 773cc parallel-twin motor met koningsas, die zowel krachtig als betrouwbaar is. De dubbele schokdempers achter en het 19-inch voorwiel dragen bij aan het authentieke gevoel dat je verwacht van een moderne klassieker. Of je nu door de stad rijdt of de open weg verkent, de W800 biedt een soepele en comfortabele rit die nostalgie oproept, maar ook voldoet aan de eisen van de hedendaagse motorrijder.

Kawasaki W800 2025 met rijder.
2025 Kawasaki W800 met rijder.

Moderne technologie voor zorgeloos rijplezier

Hoewel de W800 zijn klassieke looks behoudt, is hij helemaal van deze tijd dankzij enkele moderne technologische toevoegingen. Denk aan een slipperkoppeling, LED-verlichting en een krachtig ABS-systeem. Deze functies zorgen ervoor dat de motor niet alleen een genot is om naar te kijken, maar ook om op te rijden. Veiligheid en comfort staan centraal, zonder concessies te doen aan het retrogevoel dat deze motor zo geliefd maakt.

Verkrijgbaar in de opvallende Metallic Midnight Gold

Voor 2025 komt de Kawasaki W800 in de nieuwe, luxe kleurstelling Metallic Midnight Gold. Deze kleur geeft de motor een elegante en onderscheidende uitstraling, die zeker de aandacht zal trekken van zowel motorliefhebbers als voorbijgangers. De W800 is een motorfiets die niet alleen rijdt als een droom, maar er ook uitziet als een kunstwerk op wielen.

2025 W800 met rijder in de bocht.

Beschikbaar bij Motorcity Amsterdam, uw Kawasaki dealer

De 2025 Kawasaki W800 in Metallic Midnight Gold is te voororderen bij Motorcity Amsterdam, uw Kawasaki dealer, vanaf €10.399. Ben je op zoek naar een motorfiets die het beste van twee werelden combineert—klassieke stijl en moderne technologie? Dan is de W800 de perfecte keuze voor jou. Wil je misschien alle 2025 motoren bekijken? Klik dan hier.

Bekijk de W800