Kawasaki-4-jaar-garantie-en-4-jaar-road-assistance

Kawasaki garantie nu 4 jaar en 4 jaar gratis road assistance

Kawasaki biedt nu 4 jaar garantie aan met nog eens 4 jaar road assistance
Het testament dat de betrouwbaarheid van Kawasaki naar een nieuw niveau tilt

Kawasaki biedt nu 4 jaar garantie aan met nog eens 4 jaar road assistance
Het testament dat de betrouwbaarheid van Kawasaki naar een nieuw niveau tilt

Kawasaki's 4+4: 4 Jaar Garantie en 4 Jaar Road Assistance

In de wereld van motorfietsen staat Kawasaki bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. En nu, met een opmerkelijke aankondiging die op 1 december 2023 van kracht wordt, versterkt Kawasaki zijn positie als een topmerk dat geeft om de tevredenheid van zijn klanten. Het bedrijf zal elke nieuwe geregistreerde motor uitrusten met vier jaar garantie zonder kilometerbeperking en gratis Kawasaki Road Assistance (pechhulp voor onderweg). Dit betekent dat eigenaren van Kawasaki-motorfietsen, van de Z125 tot de Ninja H2 SX SE, kunnen genieten van extra gemoedsrust en zekerheid voor hun investering.

De Details van de Aankondiging

Deze baanbrekende aankondiging van Kawasaki omvat een garantie van vier jaar voor elke nieuwe wegmotor, bestaande uit twee jaar fabrieksgarantie en twee jaar verlengde garantie van Kawasaki Benelux. Voorheen werden deze voordelen gedekt door het K-Care WarrantyPlus-programma, maar nu worden ze gratis geïntegreerd in de standaard garantie van vier jaar. Dit geldt zelfs voor commerciële gebruikers zoals rijscholen, maar er zijn enkele voorwaarden. Onderhoudswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd door officiële Kawasaki-dealers om aanspraak te maken op de garantie en Kawasaki Road Assistance.

 

 

 

De-nieuwe-kawasaki-h2-sx-ontdekken

Wat dit betekent voor Kawasaki-rijders?

Deze aankondiging is een bewijs van Kawasaki's toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Het stelt eigenaren van Kawasaki-motorfietsen in staat om de komende vier jaar zonder zorgen te genieten van hun rijervaring. Of het nu gaat om dagelijkse woon-werkverkeer, weekendtochten of avontuurlijke ritten, de Kawasaki-gemeenschap kan vertrouwen op de ondersteuning van het merk.

Belangrijk om op te merken is dat de garantie-uitbreiding niet van toepassing is op Kawasaki-accessoires, en de garantie op accessoires blijft 24 maanden. Schade als gevolg van ouderdom of normaal gebruik is uitgesloten van de garantie. Bovendien geldt de fabrieksgarantie en garantie-uitbreiding niet voor motorfietsen die voor racedoeleinden worden gebruikt.

Wat dit betekent voor Kawasaki als merk?

Deze aankondiging is niet alleen goed nieuws voor Kawasaki-rijders, maar ook een strategische zet van het merk om zijn marktpositie te versterken. Met het oog op seizoen 2024 plant Kawasaki de lancering van maar liefst 10 nieuwe modellen, waaronder Super Sport-modellen, scherp geprijsde 500cc-modellen en prijsverlagingen voor de 650 middenklasse-modellen. Bovendien zullen ze zich richten op stedelijke mobiliteit met innovatieve EV- en HEV-modellen.

Het Kostenplaatje

Het is belangrijk op te merken dat deze uitgebreide garantie en Road Assistance-service geen extra kosten met zich meebrengen voor de eigenaren van nieuwe Kawasaki-motorfietsen. De extra voordelen worden automatisch geactiveerd bij registratie in de Benelux. Het enige vereiste is dat onderhoud wordt uitgevoerd bij officiële Kawasaki-dealers.

Kawasaki Garantie: Een blik op vertrouwen

Met deze aankondiging van Kawasaki Garantie (4+4) vestigt Kawasaki zich opnieuw als een merk dat toegewijd is aan de tevredenheid van zijn klanten en de kwaliteit van zijn producten. De vierjarige garantie en gratis Road Assistance-service bieden eigenaren gemoedsrust en zekerheid, terwijl ze genieten van hun Kawasaki-motorfietsen. Dit is niet alleen goed nieuws voor bestaande Kawasaki-fans, maar ook een aantrekkelijke propositie voor potentiële nieuwe eigenaren.

Met de lancering van nieuwe modellen en een focus op stedelijke mobiliteit, lijkt de toekomst van Kawasaki rooskleurig. De "Kawasaki 4+4" -garantie en -service zijn niet alleen een verkoopargument, maar ook een manier om klantenbinding te versterken en de positie van Kawasaki op de markt te verstevigen.

Kortom, Kawasaki bewijst opnieuw dat het niet alleen gaat om het leveren van hoogwaardige motorfietsen, maar ook om het bieden van uitstekende service en ondersteuning aan zijn klanten. Met vier jaar garantie en Road Assistance is de weg voor Kawasaki-rijders vrij en vol avontuur.

MotorCity Amsterdam Kawasaki Dealer

Mocht je meer willen weten over deze garantie of bekijken of dit voor jou geldt, neem dan contact op. We bieden voor Kawasaki niet alleen alle nieuwe modellen aan, ook hebben we de occasions voor je uitgezocht en bieden we alle service aan. 

Kawasaki-Verys-650-2024-kopen-actiefoto