2024-Kawasaki-Ninja-ZX10r - dark grey edition

Kawasaki-ZX10r-2024

De Kawasaki Supersport uitvoering voor 2024
De racetopper van Kawasaki komt voor 2024 met een nieuwe kleurstelling.

De Kawasaki Supersport uitvoering voor 2024
De racetopper van Kawasaki komt voor 2024 met een nieuwe kleurstelling.

ZX10R blijft een absoluut beest

De Kawasaki Ninja ZX-10R is het resultaat van Kawasaki's streven naar de ultieme Ninja Superbike. Na de recente onthulling van de nieuwe Ninja ZX-4RR en Ninja ZX-6R maakt het 2024 model van de ZX-10R de Ninja ZX-familie compleet.Met een vermogen van 213 pk, een uitgebreid elektronicapakket en een fijn geslepen chassis is de ZX-10R de term ''Superbike'' waardig. De 998cc 4-in-lijn is gekoppeld aan een close ratio cassette versnellingsbak met kortere ratio's in versnelling 1, 2 en 3, wat zorgt voor betere acceleratie in lage tot middelhoge toerentallen.

2024-Kawasaki-Ninja-ZX10r

ZX10R: technologisch vernuft

Met een vermogen van 213 pk, een uitgebreid elektronicapakket en een fijn geslepen chassis is de ZX-10R de term ''Superbike'' waardig. De 998cc 4-in-lijn is gekoppeld aan een close ratio cassette versnellingsbak met kortere ratio's in versnelling 1, 2 en 3, wat zorgt voor betere acceleratie in lage tot middelhoge toerentallen.

De ZX-10R is het resultaat van jarenlange technologische ontwikkeling en racesuccessen van Kawasaki in de Superbike-competities. Door deze ervaring en kennis te combineren, hebben ze een machine gecreëerd die prestaties levert op het hoogste niveau van wegraces.

Elektronische rijhulpsystemen

We kennen de ZX10R als een machine die niet alleen qua performance records pakt, maar ook op technologisch vlak is dit een juweeltje.

Talloze elektronische rijhulpsystemen zijn inbegrepen, waaronder een Up/Down Quick Shifter, Sport Traction Control, Launch Control, Bochten ABS, instelbare Engine Brake Control, Öhlins Electronic Stuurdemper, Kawasaki's unieke Cornering Management Functie en 4 selecteerbare rijmodi (Sport, Road, Rain en Rider mode), die rijders helpen het maximale uit de Ninja ZX-10R te halen. kortere ratio's in versnelling 1, 2 en 3, wat zorgt voor betere acceleratie in lage tot middelhoge toerentallen.

Typische ZX-10R design behouden

Het onmiskenbare Ninja-uiterlijk is voorzien van geïntegreerde winglets. Een 4.3'' TFT-kleurendisplay met 2 lay-out opties (Straat & Circuit) zorgt voor optimale informatie weergave. Bovendien is er de elektronische Cruise Control om het comfort te verhogen.

Voor maximale remprestaties zijn ø330 mm semi-zwevende schijven, Brembo M50 Monobloc-remklauwen en een radiale Brembo rempomp gemonteerd.

Voor 2024 zal de Ninja ZX-10R verkrijgbaar zijn in de nieuwe kleurstelling Metallic Graphite Gray/Metallic Diablo Black. Hiernaast blijft ook de kenmerkende groene KRT-Edition leverbaar. Prijzen zullen op een later moment bekend worden gemaakt.

2024-Kawasaki-Ninja-ZX10r
2024-Kawasaki-Ninja-ZX10r - dark grey edition

Verrassend gebruiksgemak

Het elektronicapakket van de ZX-10R omvat geavanceerde systemen die de rijder ondersteunen en helpen om de motorfiets optimaal te benutten. Met de Up/Down Quick Shifter kan de rijder naadloos op- en terugschakelen zonder het koppelen te onderbreken, wat essentieel is voor het behalen van snelle rondetijden.

 

Haal de Kawasaki ZX10R bij jouw favoriete dealer

Al met al is de 2024 Ninja ZX-10R een indrukwekkende machine die technologisch geavanceerd is en serieuze prestaties biedt voor ervaren rijders op en naast het circuit. Met een rijke erfenis en een toewijding aan continue verbetering, belooft de ZX-10R de Ninja-familie waardig te zijn en de lat hoger te leggen voor Superbike-prestaties. Kawasaki-fans en motorliefhebbers zullen ongetwijfeld uitkijken naar de lancering van deze krachtige motorfiets.

MotorCity is al sinds jaar en dag de erkende dealer in de regio Amsterdam. Wil je over meer nieuws over Kawasaki lezen, bekijk dan onze blogs. Of als je benieuwd naar andere modellen van Kawasaki of de ocassions kun je ook op onze website terecht. Voor vragen kun je altijd contact opnemen.