kawasaki z900rs 2024 yellow ball candy green

Nieuwe kleuren voor de 2024 Kawasaki Z900RS

Een eerbetoon aan de legendarische Z1 met nieuwe kleuren

Een eerbetoon aan de legendarische Z1 met nieuwe kleuren

Nieuwe kleuren Kawasaki Z900RS 2024, niet 1, maar 2

De nieuwe Kawasaki Z900RS, die een eerbetoon is aan de legendarische Kawasaki Z1 en symbool staat voor het retrosegment, wordt in 2024 gelanceerd met een nieuwe look. Deze tijdloze schoonheid zal verkrijgbaar zijn in twee levendige nieuwe kleuren:

Candy Green "yellow ball"  en  Metallic Diablo Black. De Z900RS is al geliefd  bij motorliefhebbers over de hele wereld en combineert op perfecte wijze klassieke looks met de nieuwste technologieën om een geweldige rijervaring te bieden. De Kawasaki Z900RS SE zal verkrijgbaar zijn in de kleurstelling Metallic Diablo Black "Yellow Ball".

De nieuwe Kawasaki Z900RS
kawasaki z900rs 2024 yellow ball candy green
2024 kawasaki Z900RS Metallicdiablo black

De motor

Het hart van de nieuwe Kawasaki Z900RS is een krachtige 948 cc viercilindermotor met 16 kleppen, die maar liefst 111 pk aan de krukas levert. Deze indrukwekkende motor is gepositioneerd in een stabiel frame en wordt ondersteund door een moderne upside-down ophanging en achterschokbreker met cross-link-systeem aan de achterkant. Deze technische hoogtepunten zorgen voor uitstekende controle en wendbaarheid, waardoor elke bocht een sensatie is.

kawasaki z900rs 2024 nieuwe kleuren
kawasaki z900rs 2024 lifestyle

Tijdloos ontwerp

Wat de nieuwe Kawasaki Z900RS echt onderscheidt, is het tijdloze ontwerp. Hij is voorzien van unieke gegoten wielen, hoogwaardige lak, een druppelvormige brandstoftank, gepolijste onderdelen, radiatorvinnen op het motorblok en een  speciaal afgestelde, prominente uitlaat die nostalgie naar vroeger oproept. Deze motorfiets is een eerbetoon aan het verleden, met aandacht voor detail die je terugvoert naar de gloriedagen van het motorrijden.

Op veiligheid niet ingeleverd

Veiligheid is Kawasaki's topprioriteit en de nieuwe Kawasaki Z900RS is uitgerust met een modern veiligheidssysteem om ervoor te zorgen dat elke rit soepel verloopt. Dit omvat ABS, tractiecontrole met drie standen, Assist & Slipper-clutch, radiale rempomp en radiale remklauwen. Met deze functies kun je met vertrouwen de weg op, wetende dat je volledige controle hebt, zelfs in moeilijke omstandigheden.

kawasaki z900rs 2024 actiefoto
kawasakiz900 rs 2024 lifestyle

Frisse moderne look voor de Z900RS

 De nieuwe kleuren Candy Green “Yellow Ball” en Metallic Diablo Black geven de Z900RS een frisse, moderne look voor 2024. Ze geven motorliefhebbers de mogelijkheid om tegelijkertijd hun persoonlijke stijl tot uitdrukking te brengen. Geniet van de perfecte combinatie van boeiend klassiek en moderne prestaties.

ONTDEK DE 2024 KAWASAKI Z900 RS BIJ MOTORCITY AMSTERDAM

 Deze prachtige nieuwe kleuren verwachten wij vanaf eind oktober 2023  in de showroom te hebben staan. Motorcity is jouw Kawasaki dealer in de regio Amsterdam. Vraag naar de mogelijkheden. Ben je benieuwd naar de andere nieuwe modellen of de ocassions van Kawasaki, bezoek dan de website. Ook voor service voor jouw Kawasaki kun je bij ons terecht.

 

Plaats een voororder