Nieuwe Kawasaki Ninja 650 kleur.

Nieuwe kleuren voor de Kawasaki Ninja 650 2025

Kawasaki heeft drie nieuwe kleurenschema's aangekondigd voor het 2025-model van de populaire Ninja 650.

Kawasaki heeft drie nieuwe kleurenschema's aangekondigd voor het 2025-model van de populaire Ninja 650.

Nieuwe kleuren voor de Ninja 650 2025.

Nieuwe kleuren voor de Kawasaki Ninja 650 2025

Nieuwe kleuren voor de Kawasaki Ninja 650 2025. In één van onze vorige blogs hadden we al een vermoeden, maar nu weten we het zeker! De nieuwe kleurvarianten zijn Lime Green/Ebony/Pearl Blizzard White, Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black met groene accenten, en Metallic Matte Carbon Gray/Flat Ebony. Voor bestuurders met een A2-rijbewijs is er een 35kW-kit beschikbaar. De veelzijdige Ninja 650 blijft een geliefd model en dat blijkt ook uit de verkoopcijfers: het afgelopen seizoen werden er 79 exemplaren meer verkocht dan het jaar ervoor, een stijging van 73%! Om deze opwaartse lijn voort te zetten, introduceert Kawasaki voor modeljaar 2025 deze drie opvallende nieuwe kleurstellingen.

De Ninja 650 staat bekend om zijn unieke mix van sportief rijplezier en dagelijkse bruikbaarheid tegen een scherpe prijs. Dit maakt hem aantrekkelijk voor een breed publiek.

De nieuwe Kawasaki Ninja 650

Het 649cc parallel-twin motorblok levert krachtig en bruikbaar vermogen onder alle omstandigheden. Dankzij het slanke Trellis-frame en de aluminium swingarm blijft het rijklaargewicht laag, wat bijdraagt aan het sportieve rijgedrag. De comfortabele zitpositie, het gestroomlijnde kuipwerk met geïntegreerd windscherm en het lage brandstofverbruik maken de Ninja 650 ook perfect voor lange toertochten en dagelijks gebruik.

Moderne technologieën, zoals volledige LED-verlichting en Kawasaki’s instelbare Traction Control Systeem (KTRC), zijn standaard. Deze instellingen zijn zichtbaar op het moderne TFT-kleurendisplay, dat smartphone-connectiviteit biedt. Met de Kawasaki Rideology-app heb je toegang tot diverse informatie, waaronder een route-logboek en onderhoudsgegevens.

Nieuwe kleur van de Ninja 650 2025.

Nieuwe kleuren voor de Kawasaki Ninja 650 2025

De nieuwe kleuren voor de Ninja 650 zijn vanaf oktober verkrijgbaar bij ons, als Kawasaki-dealer. De beschikbare kleuren zijn:

  • Lime Green/Ebony/Pearl Blizzard White (KRT-edition)
  • Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black (met groene accenten)
  • Metallic Matte Carbon Gray/Flat Ebony

Voor A2-rijbewijsbezitters is er ook een 35kW-kit beschikbaar, zodat iedereen van deze veelzijdige motor kan genieten. De prijzen worden binnenkort bekendgemaakt.

Kawasaki motoren