Kawasaki Z500SE met Remus uitlaat.

Nieuwe uitlaten voor de Kawasaki SE-modellen

Akrapovic en REMUS NXT uitlaten voor de Kawasaki Z500 SE en de Ninja 500 SE.

Akrapovic en REMUS NXT uitlaten voor de Kawasaki Z500 SE en de Ninja 500 SE.

Nieuwe uitlaatsystemen voor de Z500 SE en Ninja 500 SE

Kawasaki heeft nieuwe uitlaatsystemen gelanceerd voor de Z500 SE en Ninja 500 SE, waarmee motoreigenaren hun machine nog verder kunnen personaliseren.

Naast de al bekende Akrapovic titanium uitlaat is er nu ook een roestvrijstalen REMUS NXT-demper beschikbaar. Deze nieuwe uitlaat biedt niet alleen een lager gewicht in vergelijking met het standaard systeem, maar zorgt ook voor een krachtiger en dieper geluid. Bovendien is de REMUS NXT uitgerust met extra functies zoals een hitteschild en een eindkap met een gekleurde ring, verkrijgbaar in groen of zilver, passend bij de kleur van je motor. Beide uitlaten voldoen aan de strenge Euro5+ en ECE-regelgeving.

Kawasaki Z500 SE met een Akrapovic uitlaat,.
Kawasaki Ninja 500SE met een Remus uitlaat.

Akrapovic en Remus NXT

De Akrapovic-uitlaat is per direct verkrijgbaar voor €993,-, terwijl de REMUS NXT-demper begin september leverbaar zal zijn vanaf €832,-. Hoewel de Z500 SE en Ninja 500 SE standaard al zeer compleet zijn, is er altijd ruimte voor persoonlijke aanpassingen en prestatieverbeteringen. De Akrapovic titanium uitlaat is 3,1 kg lichter en komt met een carbon eindkap en hitteschild. De REMUS NXT-demper, die 800 gram lichter is dan het standaardsysteem, biedt naast een dieper geluid ook extra kenmerken zoals beschermgaas en een stijlvolle gekleurde eindkap.

Of je nu kiest voor de Akrapovic of de REMUS NXT, beide uitlaatsystemen geven je Kawasaki niet alleen een sportievere uitstraling, maar ook een verbeterde rijervaring.

Motorcity Amsterdam is jouw Kawasaki dealer

Motorcity Amsterdam is jouw Kawasaki dealer. Je kunt bij ons terecht voor al het onderhoud van jouw Kawasaki motor. Maar ook voor accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers in de showroom helpen jou graag bij het vinden van de accessoires voor jouw motor. Check onze openingstijden om te zien wanneer je langs kunt komen of neem online contact op.

 

Motor accessoires