De nieuwste modellen van Royal Enfield de interceptor 650 en de continental 650 GT

Royal Enfield back in black!

2023 updates van Royal Enfield
De nieuwste updates van de 650 Twins van Royal Enfield, de Interceptor 650 en Continental GT 650!

2023 updates van Royal Enfield
De nieuwste updates van de 650 Twins van Royal Enfield, de Interceptor 650 en Continental GT 650!

De nieuwste Royal Enfield modellen

Let’s talk about de nieuwste Royal Enfield-modellen!

Zelf ben ik een enthousiaste motorrijder en ben ik daarom verheugd om te delen dat de 650 Twins van Royal Enfield, de Interceptor 650 en Continental GT 650, binnenkort nieuwe en opwindende updates krijgen.

De lancering van deze nieuwe varianten werd onthuld op de Lyon Motor Show in Frankrijk en is beschikbaar in fantastische nieuwe kleurstellingen en verbeterde functionele en ergonomische kenmerken.

Nieuwe kleurstellingen Interceptor 650 en Continenal GT 650

De nieuwe kleuropties voor de Interceptor 650 zijn Black Ray & Barcelona Blue, terwijl de Continental GT 650 wordt aangeboden in Slipstream Blue en Apex Grey.

Deze modellen hebben ook nieuwe functionele en ergonomische kenmerken, zoals een verbeterd zitcomfort, nieuwe schakelapparatuur, een USB-oplaadpoort en een geheel nieuwe LED-koplamp.

Wat deze motorfietsen extra speciaal maakt, is de nieuwe All-Black look. Dit houdt in dat de motor en uitlaat volledig zwart zijn. Dit geeft de motorfiets een unieke uitstraling en maakt de esthetiek nog aantrekkelijker, door de naadloze overgang in het chassis en de blijvende nadruk op de tank.

Maar dat is niet alles. De All-Black-varianten van de Interceptor 650 en de Continental GT 650 hebben ook gegoten lichtmetalen velgen en tubeless banden die standaard worden geleverd. Dit betekent dat de motorfietsen nu nog stijlvoller en beter te besturen zijn en daar worden wij als motorrijders blij van.  

royal enfield interceptor 650 black ray studio foto
interceptor 650 barcelona blue

De populaire Interceptor 650 en Continental GT 650

De Interceptor 650 en Continental GT 650 zijn sinds hun lancering in 2018 wereldwijd een succes gebleken en hebben een belangrijke rol gespeeld in de mondiale expansie en het succes van het merk.

De Interceptor 650, een echte roadster, heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de MCN ‘Retro motorfiets van het jaar’.

De Continental GT 650 is uitgegroeid tot een exponent van de caférace-cultuur over de hele wereld en loopt voorop in de toonaangevende subculturen en community’s in India.

Ik kan niet wachten om een van deze nieuwe modellen uit te proberen. Reserveringen en proefritten zijn mogelijk vanaf 23 februari 2023 tegen een startprijs van €9,199 voor de Interceptor 650 en €9,499 voor de Continental GT 650.

Dus, als je op zoek bent naar een opwindende nieuwe motorfiets, dan zijn de 650 Twins van Royal Enfield zeker het overwegen waard!

Royal Enfield

Voor degenen die niet bekend zijn met het merk: Royal Enfield is het oudste ononderbroken geproduceerde motorfietsenmerk en maakt al sinds 1901 prachtig vervaardigde motorfietsen.

Het van oorsprong Britse bedrijf heeft in 1955 een fabriek in Madras, India geopend en heeft sindsdien een wereldwijde aanwezigheid opgebouwd.

Het merk staat bekend om zijn authenticiteit en plezierige rijervaring, en deze nieuwe varianten van de 650 Twins zullen zeker indruk maken op motorrijders over de hele wereld.

Wil je een proefrit maken op de Interceptor 650, de Continental GT 650 klik dan op onderstaande contact knop of kom langs bij ons in de showroom de koffie staat al klaar! 

Contact