Canam ryker spyder vrouw lifestyle

Waarom steeds meer vrouwen Can-am rijden

Stylish en toch badass met een Ryker of Spyder
Ontdek de feminine empowerment op een Ryker of een Spyder bij Motorcity Amsterdam!

Stylish en toch badass met een Ryker of Spyder
Ontdek de feminine empowerment op een Ryker of een Spyder bij Motorcity Amsterdam!

Introductie

Waarom is het zo dat steeds meer vrouwen voor de driewielige motorfiets van Canam kiezen?

Om tal van redenen, maar vooral omdat Canam rijden ontzettend leuk is!

Vrouwen rijden, net als mannen, om verschillende redenen op Can-Am driewielers. Dit is waarom vrouwen voor Can-Am kiezen.

ryker vrouw canam canam actie

Vrijheid en power

Canam rijden geeft een ongelofelijk gevoel van vrijheid. Een Can-Am is ontworpen om plezier en avontuur te bieden. Of het nu gaat om een ontspannen rit door het platteland of een avontuurlijk off-road avontuur, de Can-Am Ryker kan veel plezier bieden aan bestuurders van alle niveaus.

 

Vertrouwen

Een Can-Am is stabieler en evenwichtiger dan een traditionele tweewielige fiets. Dit kan interessant zijn voor wie niet vertrouwd is met twee wielen of moeite heeft om zijn evenwicht te bewaren. Misschien vind je het wat te spannend om motor te gaan rijden, maar wil je wel het ‘on the road’ gevoel.

Een Can-Am heeft twee wielen aan de voorkant, wat zorgt voor extra stabiliteit en controle tijdens het rijden. Dit maakt het gemakkelijk om bochten te nemen en het voertuig in evenwicht te houden.

Doordat je altijd balans hebt bij een Can-Am is hoogte ook geen issue.

canam vrouwen spyder ryker lifestyle
canam spyder lifestyle vrouwen

Stylish en toch badass

Er zijn meerdere Rykers of Spyders welke een legio aan mogelijkheden bieden voor customizing en accessoires. Als vrouw wil je dat dingen bij elkaar passen. Je wilt een match. Bij Motorcity Amsterdam helpen wij jou daarom graag bij de keuze van accessoires en gear voor jou en jouw Spyder of Ryker.

 

Veiligheid

De verlengde wielbasis van de driewieler zorgt voor meer ondersteuning en stabiliteit, waardoor het risico op kantelen en slippen afneemt. Dit kan interessant zijn voor vrouwen die op zoek zijn naar een veiligere rijervaring.

Comfortabel:

Can-Am driewielers zijn ontworpen voor comfort. Het beschikt over een ergonomisch ontwerp, een geavanceerd veersysteem en een comfortabele zitpositie. Dit is vooral aantrekkelijk voor diegenen die lange afstanden willen rijden en waarde hechten aan een comfortabele rijervaring.

ryker canam vrouw lifestyle

Vrouwen rijden dus steeds meer Can-Am

Ook de community onder vrouwen is heel sterk. Neem bijvoorbeeld Alison. Een vaste klant van Motorcity Amsterdam en een fervent Can-Am rijder. Ze heeft zelfs een record op haar naam staan. Meest aantal kilometers op een Can-Am in Europa. Naast gezellige tours, ladies nights en meer, zie je dat de dames hun plek opeisen in de wereld van Can-Am, en terecht.

Ben je benieuwd naar een Can-Am ervaring, kom dan eens langs in onze showroom.  Wij zijn 's lands grootste Can-Am dealer en bieden zowel nieuwe als ocassions aan. Daarbij bieden we ook alle typen onderdelen, accessoires en onderhoudsdiensten aan.