Wat geef je een motorrijder cadeau?

Top 10 geschenken voor motorrijders
Onze Top 10 geschenken voor motorrijders, je vind hier in deze blog verschillende gadgets waar je motorvriend zeker blij van zal worden.

Top 10 geschenken voor motorrijders
Onze Top 10 geschenken voor motorrijders, je vind hier in deze blog verschillende gadgets waar je motorvriend zeker blij van zal worden.

Cadeau motorrijder 1: Motor gadgets

Ken je iemand, misschien een familielid of een vriend, die een motor heeft? Wil je het perfecte cadeau voor die persoon vinden, maar weet je niet wat je moet kopen? Deze situatie is heel begrijpelijk.

Iemand een cadeau geven is altijd lastig, want je wilt er zeker van zijn dat hij het leuk vindt en graag gebruikt, maar het exacte cadeau weten kan alleen als je hem vraagt wat hij wil.

Nog moeilijker is het om een motorrijder een cadeau te geven omdat je nooit weet wat zij aan hun motorcollectie willen toevoegen; als je koopt wat zij niet leuk vinden, kan het in de winkel belanden, dus je moet heel voorzichtig zijn met je keuze.

Als je met dit dilemma zit, geen zorgen.

Hier hebben we het zware werk voor je gedaan en een lijst samengesteld van enkele van de top 10 geschenken (motoruitrusting en -accessoires) die de persoon die je cadeau geeft zeker zullen doen glimlachen.

Top 10 cadeautjes voor motorrijders:

Cadeau motorrijder 2. Leren motor jas

Je motorenthousiaste partner of vriend zal een nieuwe rij jas zeker waarderen. Een leren jas is een essentieel accessoire om toe te voegen aan de collectie van een motorrijder, omdat het bescherming biedt tegen ernstige verwondingen, kneuzingen of schaafwonden als de rijder betrokken raakt bij een ongeval.

Het beschermt de motorrijder ook tegen barre weersomstandigheden zoals regen of vorst.

Wanneer u een leren jas koopt, moet u op zoek gaan naar een goed passende maat voor de veiligheid, de bescherming en het comfort van uw cadeau.

De juiste maat moet los genoeg zitten, zodat de huid niet wordt afgekneld, maar er ook stijlvol uitzien, want wie ziet er niet graag goed uit?

Een te grote pasvorm kan er echt slordig en verkeerd uitzien, en een slecht passend exemplaar kan de ruiter hinderen bij het rijden.

Leren jassen geven de ruiter ook een ruige en stoere uitstraling - ja, de meeste ruiters zien er graag stoer uit, dus het is belangrijk om hun maat te kennen en vanaf het begin een perfecte pasvorm te hebben. 

bikergirl dionne-alojzija rode leren jas van rustystitches
motorhoes

Cadeau motorrijder 3. Motorhoes

Je kunt in de verleiding komen om dit cadeau over te slaan, vooral als de persoon die je cadeau doet een garage heeft, maar motorhoezen zijn de aanschaf waard.

Het zijn de beste geschenken voor motorrijders die graag reizen en een paar dagen onderweg zijn. Motoren hebben voortdurend onderhoud nodig, en motorhoezen bieden wat basisonderhoud.

Een motorhoes van goede kwaliteit houdt de motor verborgen voor nieuwsgierige ogen en beschermt hem tegen stof, water, condens en UV-stralen van de zon.

Wanneer u een hoes koopt, zoek dan naar een hoes die waterbestendig is en geen vocht vasthoudt onder de hoes; controleer ook de weerstand tegen UV-stralen en de grootte; als hij te groot of te klein is voor de motor, kan hij zijn doel missen.

Er zijn vele opties voor hoezen, en de prijzen variëren, dus de uiteindelijke beslissing hangt af van hoeveel u bereid bent uit te geven.

Cadeau motorrijder 4. Motorhandschoenen

Motorhandschoenen zijn een ander essentieel rij-accessoire dat de persoon die je cadeau doet zal houden.

Dat komt omdat een rijder weet dat een goed paar handschoenen veiligheid, bescherming en comfort biedt en zeker tientallen jaren meegaat.

Er zijn verschillende soorten handschoenen verkrijgbaar, waaronder straat-, dirt-, race-, touring- en ADV-handschoenen, elk met hun eigen beschermingsniveau.

Dus, voordat u een paar handschoenen koopt, moet u uitzoeken wat de persoon die u cadeau doet nodig heeft en wat voor hem of haar het beste werkt.

Er zijn zo veel handschoenen met verschillende kleuren om uit te kiezen, dus je zult zeker het beste cadeau vinden dat bij hun smaak past.

Motorhandschoenen rustystitches
Motorlaarzen

Cadeau motorrijder 5. Motorlaarzen

Op zoek naar het perfecte cadeau bij de nieuwe motorhandschoenen? Zoek niet verder.

Net als motorhandschoenen zijn laarzen essentieel om de voeten te beschermen bij ongelukken en te zorgen voor comfort en veiligheid tijdens het rijden.

Rijlaarzen zijn gemaakt van verschillende materialen en ontwerpen, afhankelijk van hun functionaliteit.

Soorten motorlaarzen zijn straat-, avontuur-, touring-, dirt-, sport- en raceschoenen.

Controleer bij de aankoop van motorlaarzen de ventilatie en de waterbestendigheid.

Houd ook rekening met de maat, het materiaal, het type rit en de extra functies die worden aangeboden.

Motorlaarzen zijn er in veel verschillende stijlen en beschermingsniveaus, maar uiteindelijk bepaalt de prijs het ontwerp en de bescherming.

Cadeau motorrijder 6. Helm Bluetooth communicatiesysteem

Een Bluetooth headset lijkt misschien een luxe, maar het is eigenlijk een functioneel cadeau dat een rijder zou waarderen.

Met dit apparaat kunnen ze via Bluetooth communiceren met hun rijgenoten, naar muziek luisteren, navigatie-instructies beluisteren en telefoongesprekken beantwoorden; ik bedoel, wie zou zo'n cadeau niet willen hebben?

Er zijn veel Bluetooth-communicatietoestellen, maar dat hangt af van de prijs.

De prijzen variëren van $10 tot $1000; hoe hoger de prijs, hoe meer functies en hoe hoger de kwaliteit en betere functionaliteit.

De deal is dat je een beetje onderzoek moet doen, uitzoeken wat je giftee nodig heeft, en recensies van verschillende producten bekijken om de beste te kopen.

bikergirl dionne-alojzija cardo systems helm communicatiesysteem
motorcamera r6 van maaike

Cadeau motorrijder 7. Actiecamera

Heeft uw giftee vertelt u verhalen van hun paardrijden expedities, en je staart in ongeloof omdat ze nog nooit gedocumenteerd een enkele video van hun avontuur?

Nou, geen verhalen meer zonder videobewijs, want hier is een kans om hen het ideale cadeau te kopen.

Actiecamera's leggen een aantal van de meest kritieke momenten van de reis vast vanuit verschillende hoeken tijdens het rijden, en het is een uitstekende manier om indruk te maken op hun vrienden wanneer ze thuiskomen van hun avonturen.

Actiecamera's kunnen worden gemonteerd op het stuur, de helm, de borst of de staart van de fiets, afhankelijk van waar ze de actie willen vastleggen.

Het goede is dat je veel opties hebt om uit te kiezen als het gaat om actiecamera's. Bij de aankoop kunt u het beste zoeken naar camera's met een 4k-resolutie, 60 beelden per seconde, beeldstabilisatie, waterdichtheid en een langere levensduur van de batterij.

 Controleer ook de reviews online om de algemene reputatie van het merk te achterhalen.

Cadeau motorrijder 8. Weerbestendige rugzak

Rugzakken zijn het perfecte geschenk voor motorrijders vanwege hun nut. Ze zijn flexibel, licht, draagbaar en praktisch voor het opbergen van benodigdheden en accessoires onderweg.

Natuurlijk, rijden rugzakken zijn speciaal ontworpen voor motorrijden, dus het is het beste om de juiste tas te kopen; met andere woorden, alleen kopen een rugzak die is bedoeld voor het gebruik ervan.

Rijrugzakken zijn er in alle soorten en maten. Controleer voor de aankoop het materiaal, het filament, de grootte en de stijl.

Ga bovendien na of hij weerbestendig, waterdicht en licht is, en verschillende vakken heeft voor laptops en andere elektronica.

Cadeau motorrijder 9. Motorfiets gereedschapskist

Motorrijders weten hoe belangrijk het is om de deur uit te gaan met functioneel gereedschap om de motor te onderhouden en georganiseerd te blijven, dus het geschenk van een hoogwaardige motor toolkit kan altijd worden gewaardeerd.

Er zijn veel motor toolkits op de markt, maar je kunt ook essentiële tools kopen en een aangepaste toolkit samenstellen op basis van wat de persoon die je cadeau doet nodig heeft.

Houd in gedachten dat het kopen van individuele tools kan duurder zijn dan het kopen van een complete toolkit.

U kunt dus kiezen voor kits met essentiële zaken als tangen, moffen, schroevendraaiers, multifunctionele zakmessen en een moersleutel.

Gereedschapskisten variëren ook in grootte en gereedschapscapaciteit, maar het hangt allemaal af van de essentiële dingen die u moet kopen.

Cadeau motorrijder 10. Motorfiets luchtpomp/bandenpomp

Motorrijders weten hoe frustrerend het kan zijn als de banden lek raken in de middle of nowhere.

Om te voorkomen dat een motorrijder onderweg strandt, kun je hem of haar een draagbare bandenpomp cadeau doen.

De drie soorten bandopblazers zijn handmatig, elektrisch en op gas. De prijzen variëren, maar welk type bandenspanner u koopt, hangt uiteindelijk af van de toepassing.

Als je cadeau bijvoorbeeld een racer is, geeft hij misschien de voorkeur aan een voet- of circuitpomp, en als hij zich niet graag in het zweet werkt, geeft hij misschien de voorkeur aan een draagbaar elektrisch oppompapparaat dat kan worden aangesloten op het elektrische systeem van de motor.

Cadeau motorrijder 11. Motor telefoonhouder

Een telefoonhouder is volkomen logisch als cadeau voor een motorliefhebber. Zoals je al weet, is het gebruik van de telefoon bijna onmogelijk tijdens het rijden, en dat is waar een motorfiets telefoon mount komt.

Telefoonsteunen kunnen de telefoon van een motorrijder op zijn plaats houden en brengen de telefoon in beeld, zodat de motorrijder onderweg veilig toegang heeft tot de GPS-navigator of muziekspeler.

Ze houden de rijder ook veilig, omdat hij zijn aandacht niet van de weg hoeft te halen.

Let bij de aankoop op een duurzame kwaliteit, hetzij metaal, ABS-kunststof of een rubberen systeem om trillingen te dempen, want trillingen kunnen de camera van de telefoon vernielen; let ook op exemplaren met een stevigere grip.

X grips zijn erg populair omdat ze de telefoon op alle vier de punten vasthouden. Zorg er ook voor dat zowel de diameter van het stuur als de afmetingen van de smartphone compatibel zijn met de houder.

Welke cadeau voor motorrijders?

Conclusie

Het kan een uitdaging zijn om cadeaus te kopen, en het kan nog verleidelijker zijn om het op te geven als je het juiste cadeau niet kunt vinden.

Maar met de suggesties die we hierboven hebben gedaan, vind je gegarandeerd een cadeau dat de ontvanger waardeert.

Toch zijn geschenken niet beperkt tot de bovenstaande lijst; je kunt altijd vragen of ze een upgrade nodig hebben die hen gelukkiger zou maken of iets anders creatiefs vinden.

Vergeet niet de functionaliteit, stijl, veiligheid en bescherming te controleren bij het uitzoeken van een cadeau voor een motorrijder.

Wil je alles weten over een motor camera of heb je informatie nodig over een SP Connect telefoon houder kom dan gezellig langs in onze winkel en vraag het onze medewerkers. 

 

Contact