Yamaha-MT-09-2024-kopen-lifestyle-2

Yamaha motoren 2024

Midnight Cyan is de kleur van 2024
Veel beweging bij Yamaha dit jaar. En het gaat verder dan nieuwe liveries!

Midnight Cyan is de kleur van 2024
Veel beweging bij Yamaha dit jaar. En het gaat verder dan nieuwe liveries!

De 2024 MT-legende

In 2024 presenteert Yamaha een gedurfde evolutie in het design en kleurenpalet van de iconische MT-modellenreeks. De MT-07, MT-09 en MT-10 onderscheiden zich door een frisse integratie van vorm en functie, terwijl de MT-09 SP de lat hoger legt op het gebied van prestaties en stijl. Met de introductie van het Middernacht Cyaan, een kleur die de mystiek van de nacht en de frisheid van de dageraad belichaamt, tonen deze motorfietsen een nieuwe dimensie van Yamaha's designfilosofie.

De MT-07 en MT-10 benadrukken hun strakke lijnen en krachtige uitstraling in deze nieuwe kleur, terwijl de MT-09 een radicale designherziening ondergaat die zowel de dageraad als de schemering weerspiegelt. De MT-09 SP blijft trouw aan zijn Icon Blue, een ode aan de geavanceerde techniek en superieure prestaties. Yamaha's innovaties voor 2024 markeren een spannend nieuw hoofdstuk in motorfietsdesign, waarbij esthetiek en engineering samensmelten om de ultieme rijervaring te bieden.

 

 

 

2024-yamaha-MT-7-Midnight-Cyan

2024 Yamaha MT-07 Midnight Cyan

De nieuwste MT-07 manifesteert zich als een elegant krachttoonbeeld binnen de stedelijke omgeving, uitgedost in een nieuw, intrigerend Midnight Cyan . Deze kleurstelling is het vervolg op de Dark Side of Japan-series waarbij donkere kleuren worden afgewissel met opvallende lichtere en neonachtige kleuren.

Midnight Cyan orig jaar zagen we natuurlijk het nardo-grey-achtige grijs met de Cyan Storm kleuren. Verder blijft de MT-07 natuurlijk de motor die na de update in 2023 al zagen. Met verbeterde connectiviteit, een interessant TFT-scherm en de rijmodi is de 2024 MT-07 jouw compaan met een nieuwe gedurfde kleur.

MT-09: De Dageraad van Ontwerp

Met de dageraad komt een openbaring, de MT-09 in zijn verbluffende nieuwe design en kleurstelling. De Midnight Cyan wordt (naar waarschijnlijkheid) doorgetrokken op alle modellen. Dus ook de MT-125 en MT-03, maar zeker is niets. De Midnight Cyan livery is een kleur die de eerste fluisteringen van het ochtendlicht vangt, zoals Yamaha zelf stelt. Maar zoals we inmiddels weten is het is niet alleen de tint die hypnotiseert; de MT-09 introduceert een complete ontwerpherziening.

De nieuwe esthetiek is scherp, hoekig, een visie op de toekomst gesmeed in metaal en passie. Terwijl het door het stadslandschap snijdt, behouden de Icon Blue en Tech Black varianten de lijn, toch is het het nieuwe ontwerp dat een revolutie aankondigt, een silhouet dat net zoveel over kunst gaat als over adrenaline. Dan hebben we niet eens over de 

Yamaha-MT-09-2024-kopen-cyan
2024-yamaha-MT-10-Midnight-Cyan

MT-10: De Cyan Kolos

Het thema van de afgelopen jaren bij de Yamaha MT-series is de 'the Dark Side of Japan'. Als een pure 'dark horse' is de MT-10 met de nieuwe kleurstelling echt een nekkendraaier. Als de horizon zich uitstrekt en de open weg roept, staat de MT-10 klaar, zijn Midnight Cyan-lak een reflectie van de avondlucht. De rush van de wind tegen het frame, de grip van de banden op het asfalt en de kracht die door de kern van de motor pulseert, vormen een bedwelmende mix. De MT-10 verovert de weg niet alleen; hij eist hem op.

Elke rit is een statement, een evenwicht tussen rauwe kracht en elegante controle, of het nu in Icon Blue of Tech Black is. Maar het is het Midnight Cyan dat de geest van de nacht belichaamt, een schimmige figuur die niets achterlaat dan een waas en een gerommel op zijn pad.

2024 MT-09 SP: Flying Colours

In de wereld van motorfietsen staat de MT-09 SP apart, een wonderkind herboren. De Icon Blue is niet zomaar een kleur - het is een statement van prestatie, een ereteken dat zijn op de R1M geïnspireerde ontwerp weerspiegelt. Met een exclusieve nieuwe look die de aandacht opeist, rijdt de MT-09 SP niet alleen; hij presteert.

Het is een symfonie van geavanceerde technologie en rauwe kracht, elk onderdeel, van de TRACK-modi tot de Brembo Stylema® remmen, vertelt een verhaal van innovatie en suprematie. En als de Middernacht Cyaan en Tech Black modellen in de MT-09-reeks zich in de strijd mengen, blijft het de Icon Performance die het hart van de legende blijft, een kleur synoniem met uitmuntendheid en overwinning. 

Ondanks dat de de kleurstelling hetzelfde is gebleven, blijft het in combinatie met het nieuwe scherpe design de vermelding waard. Bekijk 'm bij MotorCity!

Yamaha-MT09-SP-2024-kopen-productfoto

Andere 2024 Yamaha-modellen met

Naast de populaire MT-series houden we nog zo'n 5 andere categorieën over en het motorscooter-segment. We zullen deze blog blijven updates. Yamaha kennende blijft het hier niet bij. Sterker nog, de gehele sporttour-selectie (de Tracers) is er nog niet eens in opgenomen. Wat dan wel?

 

 

2024-yamaha-r1m-icon-performance

De 2024 Yamaha R1M - pure stealth

De Yamaha R1M, een hoogtepunt van Yamaha's engineering en motorsporterfgoed, zet zijn evolutie voort met de lancering van een nieuwe kleurstelling voor 2024: Icon Performance. Deze kleurencombinatie transformeert de R1M en versterkt zijn imposante aanwezigheid op het circuit met een esthetiek die doet denken aan een stealth-gevechtsvliegtuig. De subtiele verschuiving naar een dominante zwarte tint, vermengd met zilveren accenten, verleent de R1M een krachtige en geraffineerde uitstraling.

Deze visuele update gaat gepaard met de inzet van carbon kuipdelen en volledig zwarte velgen, die niet alleen bijdragen aan de esthetiek maar ook aan de aerodynamische efficiëntie en de algemene prestaties van de motorfiets. Het verfijnde zilveren achterdeel benadrukt de gestroomlijnde vorm en versterkt de verbinding met de geavanceerde technologie die de R1M kenmerkt.

De Icon Performance kleurstelling is meer dan een uiterlijke verandering; het is een weerspiegeling van de R1M's essentie als de ultieme R-serie motorfiets, uitgerust met een compleet circuitpakket. De integratie van technologische vooruitgang zoals de Öhlins Electronic Racing Suspension en de Communication Control Unit voor datalogging en draadloze motortuning blijven de R1M positioneren als een baanbrekende kracht binnen de superbike categorie. 

XSR 900 2024

De 2024 Yamaha XSR900 in Legend Red is een hulde aan de rijke racehistorie van Yamaha, verpakt in een hedendaagse, high-performance motorfiets. Deze nieuwste toevoeging aan de Sport Heritage-lijn weerspiegelt een perfecte synergie tussen klassiek design en moderne techniek. De tijdloze uitstraling van de XSR900, geïnspireerd door de iconische racemotoren van de jaren '80, wordt versterkt door de Legend Red kleurstelling, een moderne interpretatie van Yamaha's legendarische racekleuren.

Onder de nostalgische lak bevindt zich het geavanceerde EU5-compatibele 890 cc CP3-motorblok dat een krachtige en toch soepele rijervaring biedt. Het is uitgerust met een lichtgewicht Deltabox-chassis, radiale Brembo-hoofdcilinder, en volledig instelbare vering, wat de XSR900 tot een ware krachtpatser op de weg maakt. De toevoeging van de moderne elektronica, zoals de 6-assige IMU en diverse rijhulpsystemen, tilt de rijervaring naar een hoger plan, terwijl de nieuwe Legend Red kleurstelling de trotse race-erfenis van Yamaha laat herleven.

2024-yamaha-xsr-900-legend-red
2024-yamaha-xsr-900-GP-legend-red

De 2024 Yamaha XSR 900 GP Edition

De Yamaha Ténéré 700 Explore uit 2024 vertegenwoordigt een evolutie in de wereld van de avontuurlijke motorfietsen, ontworpen om rijders verder te brengen met verbeterd comfort en capaciteiten. Het is uitgerust met een robuust 689cc CP2-motorblok dat bekend staat om zijn sterke en lineaire koppel, afgestemd op diverse terreinen.

Deze nieuwe versie introduceert een verlaagde zithoogte van 860 mm, gerealiseerd door een herziene KYB-ophanging met een kortere veerweg, waardoor de motor toegankelijker en makkelijker te hanteren is.

De Explore-editie is ook voorzien van een groter touringscherm voor verbeterde windbescherming, een nuttige toevoeging voor lange afstanden. De technologie omvat een quickshifter voor soepelere acceleratie, een 5-inch TFT-display met smartphone-connectiviteit en een veelzijdig ABS-systeem met 3 modi voor aangepaste tractiecontrole. Het model uit 2024 draagt de 'Tech Kamo'-kleurstelling, wat zorgt voor een stijlvolle en moderne camouflage-esthetiek die zijn klaarheid voor avontuur benadrukt.

 
 
2024-yamaha-X-Max-300-Tech-Max

2024 X Max 300 Tech Max

De Yamaha XMAX 300 Tech MAX 2024 zet de succesvolle lijn van zijn voorganger voort, zonder een nieuw ontwerp dit jaar, na een volledige herziening in het voorgaande jaar. Deze hoogwaardige sportscooter handhaaft zijn kenmerkende dynamische kuipwerk en biedt nu nog meer met een 4,2-inch TFT-kleurenscherm voorzien van smartphone-connectiviteit en Garmin-navigatie. De gebruiker ervaart hiermee een rijk menu aan informatie en entertainment tijdens de rit.

De XMAX 300 Tech MAX valt verder op met zijn radicale X-vormige LED-koplampen en premium functies zoals een tractiecontrolesysteem en Smart Key-systeem. Naast de succesvolle eigenschappen, introduceert Yamaha nieuwe kleurenschema's die het hoogwaardige gevoel versterken, met speciale aandacht voor de 'Dark Magma' kleurstelling die een extra dimensie geeft aan de stedelijke sportiviteit van de scooter.

2024 Yamaha modellen bij MotorCity Amsterdam

Klaar voor Yamaha motoren van 2024? Motorcity Amsterdam is jouw bestemming voor het allernieuwste op motorfietsgebied. Kun je niet wachten? Plaats dan een voororder en wees een van de eersten die de nieuwste Yamaha modellen in huis haalt. Van de avontuurlijke Ténéré tot de stedelijke XMAX, de selectie is als vanouds verrassend. 

Het voordeel van een voororder? Alleen de lusten, niet de lasten. Plaats een voororder, wordt vooraan op de lijst gezet. Wil je een dag voor de levering van de deal af, dan kan dat. 

Verwacht de perfecte mix van prestatie, stijl en innovatie. Wacht niet langer, de eerste modellen zullen zeer binnenkort onze showroom binnenrollen. Bezoek ons om de Yamaha die bij uw levensstijl past te ontdekken en uw rijervaring naar een hoger niveau te tillen. Yamaha en Motorcity Amsterdam, samen brengen we uw passie voor rijden naar de voorgrond.

Bekijk de huidige modellen van Yamaha of lees meer over de complete redesigns van de MT-09 of de MT-09 SP.