Modeljaar: 2024
 
v.a. 14.399,-
Contact

De voordelen van
deze motor

35 kW uitvoering, dus ook geschikt voor A2 motorrijbewijs

Cruisecontrolsysteem

Hoogwaardige volledig instelbare wielophanging

Yamaha naked bike in het donker.

De Yamaha MT-09 SP 2024 kopen

De Yamaha MT-09 SP 2024 is een bijzondere toevoeging aan de Yamaha MT-serie op zichzelf. Een die bekend staat om zijn prestaties en innovatieve ontwerpen. Maar voor 2024 is er gekozen voor een nieuw design. De MT-09 SP 2024 behoudt de essentie van de MT-serie, maar introduceert enkele opmerkelijke verbeteringen en nieuwe functies die het tot een verbluffende motorfiets maken.

De Yamaha MT-09 SP 2024 blijft trouw aan het DNA van de MT-serie, met zijn opwindende Naked-bike ontwerp en krachtige motor. Het concept van "The Dark Side of Japan" blijft intact, wat betekent dat de motorfiets een ruige en opvallende uitstraling heeft en garant staat voor een spannende rijervaring.

Yamaha naked bike rijdend door een tunnel.
MT-09 SP rijdend in het donker over straat.

De MT-09 SP 2024

De Yamaha MT-09 SP 2024 is een waar meesterwerk van techniek en prestaties. Aangedreven door het bekende 890cc EU5+ CP3-motor levert de kracht en koppel die je gewend bent. Verbeterde op het circuit gerichte rijmodi stellen rijders in staat om zich aan te passen aan verschillende circuitprofielen en omstandigheden, met volledige controle als resultaat.

 

MT-09 SP naked bike rijdend in het donker over straat.
Yamaha naked bike in het donker in een parkeergarage.

Mt-09 specs

Met een 41 mm KYB-voorvork met DLC-coating en een volledig instelbare Öhlins-achterschokdemper biedt de Yamaha MT-09 SP 2024 uitzonderlijk comfort en nauwkeurige afstelling van de vering voor een uitstekende Hyper Naked-rijervaring. Geïnspireerd door de R1M heeft de motorfiets exclusieve esthetiek en premium functies, zoals een achterbrug van geborsteld aluminium, die de superieure kwaliteit benadrukken.

Yamaha naked bike in een parkeergarage in het donker.

Waanzinnige features

 • Speciale SP-kleuren
 • Cruisecontrolsysteem
 • Hoogwaardige volledig instelbare wielophanging
 • Dubbelgestikt zadel
 • Swingarm afgewerkt met geanodiseerd geborsteld aluminium
 • 3,5-inch TFT-kleurendisplay
 • Compacte, bifunctionele LED-koplamp
 • Quick Shift Systeem (QSS)
 • Lichtgewicht SpinForged-velgen
 • EU5 890 cc CP3-motor
 • Voorrem met radiale hoofdcilinder

DE YAMAHA MT-09 SP IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUR:

MT-09 SP in een witte studio.

Yamaha MT-09 SP kopen bij MotorCity Amsterdam

Natuurlijk kun je deze Yamaha MT-09 SP kopen of bewonderen bij ons wanneer deze bij onze showroom naar binnen rolt. MotorCity is jouw Yamaha dealer!

Ben je op zoek naar meer Yamaha-modellen zoals bijvoorbeeld de Yamaha MT-07 of de Yamaha MT-10 of misschien de Yamaha MT-10 SP.  of benieuw naar onze Yamaha occasions? Die vind je allemaal bij ons. Ook voor service kun je bij ons terecht. Elk model past op de brug bij ons!

Wil je de eerste zijn die dit model wil bemachtigen, dat kan. Plaats een voororder bij ons. Het voordeel is dat je dan voor op de lijst wordt geplaatst, terwijl je altijd kun annuleren. Komt de eerste MT 09 SP 2024 binnenrollen, dan is 'ie voor jou! Only upsides, no risk!

Wil je ons online volgen? Check dan onze Instagram, Youtube, Facebook of Tik Tok.

Plaats een voororder
Yamaha MT-09 SP v.a. 14.399,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 14.399,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?