Yamaha

Yamaha MT-10

De Yamaha MT-10 is de krachtigste Hyper Naked ooit gebouwd door Yamaha.

Boek een proefrit
Yamaha MT-10
Modeljaar: 2024
 
v.a. 18.099,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Cruisecontrol

Yamaha Variable Speed Limiter

Quickshifter up & down

Yamaha MT-10 kopen

De Yamaha MT-10 eist onmiddellijk respect op met zijn indrukwekkende verschijning. Het opvallende compacte koplampontwerp en het agressieve tankontwerp van de Yamaha MT-10 benadrukken de buitengewone agressieve schoonheid van deze motorfiets.

Maar de echte magie begint pas als je het diepe gebrul hoort dat uit de luchtinlaten van het 998 cc CP4 motorblok komt. Als je op zoek bent naar de ultieme motorfiets die zowel kracht als verfijning biedt, dan is de Yamaha MT-10 de juiste keuze voor jou.

motorrijder rijdt een tunnel in door een bocht met een mt-10 in de nacht
motorrijder rijdt door een parkeergarage omhoog in het donker op een mt-10

De Yamaha MT-10 is licht en wendbaar

De Yamaha MT-10 is uitgerust met een geavanceerd pakket elektronische rijhulpsystemen die zorgen voor de hoogste mate van bestuurbaarheid. Deze systemen zijn instelbaar en regelen de tractie, slides, wheelies, motorremkracht en rembediening, waardoor de MT-10 zich gedraagt precies zoals jij dat wilt. Hiermee kun je je rijervaring aanpassen aan verschillende situaties en omstandigheden.

motorrijder rijdt op een mt-10 door het donker over straat met felgekleurde cyan velgen
motorrijder rijdt langs een groot gebouw in de nacht op een mt-10 met felgekleurde cyan velgen

Prestaties

Niets kan de opwinding evenaren van de Yamaha MT-10 2024 die wordt geboden door het krachtige 998 cc CP4 motorblok van de MT-10. Het ontwerp met crossplane-technologie zorgt voor een unieke ongelijkmatige ontstekingsvolgorde die sensationeel koppel levert en indrukwekkende acceleratie mogelijk maakt. Het afgestemde inlaatsysteem met grotere inlaatkanalen en op de tank gemonteerde akoestische versterkerroosters zorgen voor een diep gebrul dat je hart sneller doet kloppen wanneer je het gas volledig opendraait van de Yamaha MT-10.

Geavanceerde Technologie

De Yamaha MT-10 is niet alleen krachtig, maar ook slim. Met een suite van elektronische rijhulpsystemen, zoals een Yamaha Variable Speed Limiter (YVSL) voor instelbare maximumsnelheid, een APSG-gasklep met selecteerbare PWR-modi voor optimale gasrespons, en een 6-assige IMU voor dynamische controle, biedt deze motorfiets ongeëvenaarde wendbaarheid en stabiliteit.

motorrijder rijdt door de stad in de nacht op een yamaha mt-10 met felgekleurde cyan velgen
motorrijder op een mt-10 rijdt door het donker over de weg met fel gekleurde cyan velgen

Comfort en Gemak

Of je nu door de stad cruist of de open weg opzoekt, de MT-10 biedt het comfort en gemak dat je nodig hebt voor elke rit. Met functies zoals cruisecontrol en een 4,2-inch TFT-kleurenscherm met rijmodusselectie, wordt elke rit moeiteloos en meeslepend.

Remmen

Met een Brembo radiale hoofdcilinder en geavanceerde remschijven, biedt de MT-10 ongekende remprestaties en controle. Of je nu in een bocht duikt of plotseling moet stoppen, deze remmen brengen je moeiteloos tot stilstand.

vooraanzicht koplampen blauwe mt-10
zwarte mt-10 zijaanzicht op een witte achtergrond

Banden en Wielen

De Yamaha MT-10 is uitgerust met Bridgestone Battlax Hypersport S22 banden voor ultieme tractie en prestaties. De lichtgewicht aluminium wielen met 90° ventielen maken het onderhoud gemakkelijk en handig, zodat je altijd klaar bent om de weg op te gaan.

DE YAMAHA MT-10 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

grijze mt-10 met cyaan kleur velgen op een witte achtergrond
blauwe met zwarte mt-10 motor op een witte achtergrond
zwarte mt-10 motor op een witte achtergrond

DE YAMAHA MT-10 KOOP JE BIJ MOTORCITY AMSTERDAM

MotorCity is de Yamaha dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Yamaha motoren. Natuurlijk kun je de Yamaha MT-10 kopen of bewonderen bij ons wanneer deze bij onze showroom naar binnen rolt. Of misschien ben je op zoek naar andere MT-modellen van Yamaha, bijvoorbeeld de Yamaha MT-10 SP   of de Yamaha MT-09 SP. Zoek je een compleet ander Yamahamodel dan verwijzen we je graag naar onze pagina met alle nieuwe Yamaha's.

Of ontdek ons brede aanbod van Yamaha occasions.

 Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten je van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze Instagram, Youtube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Yamaha MT-10 v.a. 18.099,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 18.099,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?