Modeljaar: 2024
 
v.a. 12.499,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Compleet nieuw design

CP3-motor met veel torque

QSS Quickshifter

5-inch TFT-kleurenscherm

De Yamaha MT-09 2024 kopen

Yamaha heeft de "Dark Side of Japan"-filosofie voor 2024 heel serieus genomen.  Yamaha is weggestapt van de kogelvormige led-koplamp en en heeft deze omgevormd tot een transformer-achtige booskijker. Het minimalistische kuipwerk en de compacte, uniforme LED-koplamp geven de MT-09 2024 een gestroomlijnde en moderne look. Het ontwerp is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar draagt ook bij aan de aerodynamica en de algehele prestaties van de motor.

Onder de indrukwekkende specificaties van de MT-09 2024 bevindt zich een EU5+ 890 cc CP3-driecilindermotorblok. Deze vloeistofgekoelde krachtpatser levert een krachtig koppel bij lage toerentallen en is geoptimaliseerd voor efficiëntie. Het karakteristieke geluid dat deze motor produceert bij het accelereren, geeft je een ongeëvenaarde adrenalinekick. Met geoptimaliseerde overbrengingsverhoudingen en een assist- en slipkoppeling biedt de MT-09 2024 een krachtige aandrijving die je de controle geeft die je nodig hebt.

Lagere zithouding voor de MT-09 2024

De ergonomie van de MT-09 2024 is ook opnieuw ontworpen voor een actievere rijhouding. Het stuur is nu lager geplaatst en biedt twee aanpasbare posities, terwijl de vernieuwde voetsteunen ook verstelbaar zijn. Dit geeft de rijder de mogelijkheid om de zithouding aan te passen aan zijn of haar voorkeur en rijstijl, wat resulteert in een meer betrokken en comfortabele rijervaring.

Yamaha MT09 2024 koplamp bekijken
Yamaha-MT-09-2024-kopen-action-2

Wat is nieuw bij MT-09 2024?

Geavanceerde Technologie voor de Moderne Rijder

De Yamaha MT-09 2024 is niet alleen krachtig, maar ook slim. Het 5-inch TFT-kleurenscherm met connectiviteit en navigatie opent de deur naar een wereld van mogelijkheden. Met vier verschillende thema's om uit te kiezen, kun je de weergave aanpassen aan je persoonlijke voorkeur en rijomstandigheden. Dankzij de gloednieuwe stuurschakelaars kun je snel en eenvoudig door de menu's navigeren.

De MT-09 2024 is ook compatibel met de gratis MyRide-app, waarmee je je smartphone kunt koppelen aan het scherm. Hierdoor kun je meldingen van berichten en oproepen ontvangen en zelfs naar muziek luisteren terwijl je onderweg bent. De Garmin StreetCross-app biedt volledige kaartnavigatie, waardoor elke reis een fluitje van een cent wordt. Alles wat je nodig hebt, is een Bluetooth-verbonden headset om de volledige ervaring te benutten.

Ultieme Controle en Veiligheid

De Yamaha MT-09 2024 biedt ultieme controle en veiligheid dankzij geavanceerde rijhulpsystemen. Een zesassige IMU, gebaseerd op de technologie van de R1, stuurt systemen aan zoals traction control, glijdende controle, liftcontrole voor het voorwiel en remcontrole. De MT-09 is nu ook uitgerust met een Back Slip Regulator (BSR), die stabilisatie biedt wanneer het achterwiel blokkeert bij overmatig remmen. Dit zorgt voor optimale controle en vertrouwen tijdens je ritten, ongeacht de omstandigheden.

Yamaha-MT-09-2024-kopen-lifestyle
Yamaha-MT-09-2024-kopen-close-up-acoustic-vents

Welcome to the future

Een eerste blik, is altijd wennen. Maar deze went snel. De nieuwe koplamp vormt een twee-eenheid met het kuipwerk. Met zijn agressieve en strakke uitstraling belichaamt hij de "Dark Side of Japan"-filosofie van Yamaha. De minimalistische kuip en de compacte, uniforme LED-koplamp geven de motorfiets een gestroomlijnde en moderne look.

De ergonomie van de MT-09 2024 is geoptimaliseerd voor een actievere rijhouding, waardoor de rijder zich één voelt met de machine. Het stuur is nu lager geplaatst en biedt twee aanpasbare posities, terwijl de vernieuwde voetsteunen ook verstelbaar zijn. Dit draagt bij aan een grotere bewegingsvrijheid voor verschillende rijstijlen en een meer betrokken rijervaring.

Veiligheid en nieuwe hulpsystemen

De Yamaha MT-09 2024 biedt ultieme controle en veiligheid dankzij geavanceerde rijhulpsystemen. Een zesassige IMU, gebaseerd op de technologie van de R1, stuurt systemen aan zoals traction control, glijdende controle, liftcontrole voor het voorwiel en remcontrole. De MT-09 is nu ook uitgerust met een Back Slip Regulator (BSR), die stabilisatie biedt wanneer het achterwiel blokkeert bij overmatig remmen. Dit zorgt voor optimale controle en vertrouwen tijdens je ritten, ongeacht de omstandigheden.

Yamaha-MT-09-2024-kopen-tft-screen-app

Slimme nieuwigheden

Een hoop! 2024 is het jaar waarbij we een grote stap voorwaarts maken in de technology die de MT-09 nog dikker maakt, het rijcomfort significant verbetert en bovenal is aan veiligheid gedacht. Op een rijtje:

5 Inch TFT-kleurenscherm - deze hebben we voorbij zien komen bij meerdere merken en modellen. Als het dan een pot nat? Nee, zeker niet. De nieuwe stuurschakelaar vervult hierbij een hele belangrijke rol. Gemak en comfort, dat is het geheim. Lees verder!

Complete rij-ervaring - wat eerst aftekent als een gimmick, draagt op een bijzondere manier bij aan de complete rij-ervaring. De torque en het vermogen, daar staan de MT's bekend om. Dit wil je voelen en beleven. Dat kan nu door speciaal ontworpen akoestische versterkroosters.

Aanpasbare rij-modi - naast de sport-, street- en rainmodus, kun je via de speciaal ontwikkelede Yamaha Ride Control je motor compleet afstemmen op jouw rij-behoeften op dat specifieke moment. Iedere rider is anders en Yamaha snapt dat. Pas dit aan via je TFT-scherm of je Ride App. 

QSS Quickshifter - de 3e generatie. Waar je vroeger nog wel eens het gevoel had de quickshifters op rare moment op- of afschakelden, is de nieuwe generatie-quickshifters nu ingesteld op het aanvoelen van het juiste moment om te schakelen. Vertraag of versnel je nauwelijks, of zit je te laag of hoog in je toeren, dan snapt de quickshifter dat schakelen zinloos is. 

ESS en slimme Richtingaanwijzers - de ESS, oftwel Emergency Stop Signaling, is zeker voor motorrijders een ware uitkomst. Bang dat er in bij een plotsinge remactie iemand achterop je knalt? De ESS helpt je dit voorkomen door een waarschuwingsignaal af te geven in de vorm sterke lichtsignalen. De slimme indicators werken als volgt. Druk je de knop zacht in, dan knippert het licht 3x. Druk je 'm helemaal in dan blijft deze knipperen. 

Cruise-control - Wat we tevens ontdekten op de nieuwe MT-09 2024 is een cruise control knop. Lekker voor de langere afstanden!

Genoeg om je over te verbazen! 

 

DE YAMAHA MT-09 2024 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

Yamaha-MT-09-2024-kopen-cyan
Yamaha-MT-09-2024-kopen-icon-blue
Yamaha-MT-09-2024-kopen-black

DE YAMAHA MT-09 2024 KOOP JE BIJ MOTORCITY AMSTERDAM

MotorCity is de Yamaha dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Yamaha motoren. Natuurlijk kun je de Yamaha MT-09 2024 kopen of bewonderen bij ons wanneer deze bij onze showroom naar binnen rolt. Of misschien ben je op zoek naar andere MT-modellen van Yamaha van 2024, bijvoorbeeld de Yamaha MT-07 2024  , Yamaha MT-09 SP 2024 . Zoek je een compleet ander Yamahamodel dan verwijzen we u graag naar onze pagina met alle nieuwe Yamaha's.

Of ontdek ons brede aanbod van Yamaha occasions.

Je kunt alvast een voororder plaatsen voor de Yamaha MT-09 2024. Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten u van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze Instagram, Youtube, Facebook of Tik Tok.

Yamaha MT-09 2024 v.a. 12.499,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 12.499,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?