Yamaha's nieuwste 2023 R7 model

De sportieve straatmotor van Yamaha
Yamaha R7 2023 met zijn superieure ‘Twin-eye’ uitstraling in een nieuwe kleurstelling

De sportieve straatmotor van Yamaha
Yamaha R7 2023 met zijn superieure ‘Twin-eye’ uitstraling in een nieuwe kleurstelling

Uitstekende supersport prestaties

De Yamaha R7 2023 met zijn superieure uitstraling zal ten opzichte van 2022 wat betreft motorblok onveranderd blijven. Yamaha blijft bij hun betrouwbare 689cc CP2 motorblok met een maximum vermogen van 73,4 PK.

Deze nieuwe R7 bied geweldige supersport prestaties dankzij het hoge lineaire koppel kun je efficiënter optrekken en snel de bocht uitkomen. Yamaha is erin geslaagd om een atletisch kuipwerk te ontwikkelen dat slanker is dan dat van alle andere modellen uit de R-serie. Uitstekend te rijden voor zowel het circuit als op de regulieren weg.

 

A&S koppeling en optioneel Quick Shift Systeem

Door de A&S-koppeling van deze motor kun je soepel schakelen en wordt voorkomen dat de motor te hoge toerentallen maakt en het achterwiel gaat stuiteren. Dit resulteert in voorspelbaar en beheersbaar rijgedrag bij het naderen van bochten. Deze A&S-koppeling is ook veel lichter te bedienen.

Een van de beste manieren om je R7 te upgraden voor een nog snellere acceleratie, is door het optionele Quick Shift Systeem toe te voegen als je jouw motorfiets bij ons besteld. Het QSS maakt naadloos opschakelen met vol gas mogelijk voor hogere prestaties op de weg en op het circuit door tijdelijk de stroomtoevoer naar de versnellingsbak te onderbreken als je opschakelt.

**Een nieuwe update meldt dat de R7 afgebeeld in de photo's (witte R7) niet beschikbaar zal zijn voor de Nederlandse markt. 

Bekijk de Yamaha R7