Kawasaki

Kawasaki Z H2 SE

De Kawasaki Z H2 SE, de bruutste naked in motorenland.

Plaats een voororder
Kawasaki Z H2 SE
Modeljaar: 2024
 
v.a. 24.849,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Supercharged Blok

Showa Skyhook Vering

State-of-the-Art veiligheidstechnologie

Kawasaki Z H2 SE kopen

De Kawasaki Z H2 SE. Al 50 jaar is de uiterst populaire Kawasaki Z-range toonaangevend in het Naked segment. Met de komst van de nieuwe en revolutionair Supercharged Z H2 begint een nieuw tijdperk in het nu al spectaculaire Z-tijdperk. 

Het verschil met de standaard ZH2 zit 'm in de Semi-actieve elektronische vering met Showa’s Skyhook technologie welke zich in real-time aanpast aan de rijstijl, rijomstandigheden en het wegdek. Dit leidt onder alle omstandigheden tot een stabiel, comfortabel en beheersbaar weggedrag. Voor de echte fanatiekelingen is de vering tot in de details elektronisch te verstellen.

 

Kawasaki Z H2 SE stilstaand
z h2 se op het circuit
Kawasaki naked bike op het circuit

Sugomi Design van de Kawasaki Z H2 SE

Uiteraard is het vlaggenschip van de Z-serie vormgegeven volgens het SUGOMI & Minimalist design concept. Duidelijk zichtbaar is dan ook de agressieve houding van de Z H2 SE in combinatie met de asymmetrische Ram Air-inlaat aan de linkerkant welke het zeer intense en individualistische SUGOMI-design.

Ook het chassis is een duidelijke verwezenlijking van een minimalistische designfilosofie waarbij ieder functioneel onderdeel simpel, zonder poespas getoond wordt en zo klein mogelijk is gemaakt. Hierbij is echter het nieuwe stalen Trellis frame prominent weergegeven omwille zijn belang als zowel functioneel- als vormgevingselement. Dit speciaal ontworpen lichtgewicht Trellis frame biedt zowel lichte handling als rechte lijn stabiliteit.

Kawasaki Z H2 op het circuit
Naked bike kawasaki op het circuit

Veiligheid en elektronische hulpmiddelen

De Z H2 SE is uitgerust met een grote hoeveelheid elektronische hulpsystemen zoals Power Modes, Traction Control, Cornering Management, Intelligente ABS en een IMU om de ABS en Traction Control te voorzien van feedback over de stabiliteit van de motorfiets. Verder onderscheidt de motor zich van de standaard supercharged Z H2 door zijn elektronisch instelbare vering en hoogwaardige remmen.

Hiernaast is de motor uitgerust met clutch assist dat de koppeling lichter bedienbaar maakt, Kawasaki Quick Shift voor schakelen zonder koppeling boven de 2.500 tpm, en Bluetooth smartphone verbinding welke het onder andere mogelijk maakt de rijmodus op afstand worden aangepast met de speciale RIDEOLOGY app.

DE KAWASAKI Z H2 SE IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUR:

Kawasaki z h2 in witte studio

Motorcity Amsterdam is jouw Kawasaki dealer

MotorCity is de Kawasaki dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Kawasaki motoren. Je kunt deze Kawasaki Z H2 SE 2024 binnenkort bij ons kopen. Net als andere Z-modellen van Kawasaki uit 2024 zoals de Kawasaki ZH2 , Kawasaki Z7 Hybrid of de Kawasaki Z900 SE Zoek je een compleet andere Kawasaki dan verwijzen we u graag naar onze pagina met alle nieuwe Kawasaki's

Of ontdek ons brede aanbod van Kawasaki Occasions

Je kunt alvast een voororder plaatsen voor de Kawasaki Z H2 SE 2024. Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten u van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Plaats een voororder
Kawasaki Z H2 SE v.a. 24.849,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 24.849,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?