Yamaha

Yamaha TENERE 700

De legende van de oorspronkelijke XT-modellen van Yamaha blijft voortleven met de Yamaha Ténéré 700 2024

Boek een proefrit
Yamaha Ténéré 700
Modeljaar: 2024
 
v.a. 12.899,-
Contact

De voordelen van
deze motor

689 cc CP2-viertaktmotor met veel koppel

ABS-systeem met 3 schakelmodi

Instelbare achterschokdemper

De Yamaha tenere 700 kopen

Deze motorfiets stelt je in staat om het echte avontuur tegemoet te gaan en je leven voorgoed te veranderen. Met de slogan "The Next Horizon is Yours" is de Yamaha Tenere 700 2024 klaar om je mee te nemen op een reis vol avontuur en ontdekking.

motorrijder rijdt met een blauwe adventure motor door de woestijn
Motorrijder rijdt op een blauwe adventure motor door de woestijn

Krachtige EU5-conforme Tweecilindermotor

Het hart van dit avontuurlijke rallymonster wordt gevormd door een EU5-conforme tweecilindermotor met een inhoud van 690 cc. Deze motor levert veel koppel en is voorzien van een speciaal geoptimaliseerde transmissie die de ideale balans biedt tussen kracht en controle. Of je nu lange afstanden aflegt over de snelweg of offroad avonturen beleeft in de modder, de Yamaha Tenere 700 2024 is daar.

Motorrijder rijdt op een blauwe adventure motor door de woestijn
motorrijder rijdt op een blauwe adventure motor door de woestijn

Compact Dubbel Wiegframe

Het compacte chassis van de Yamaha Tenere 700 2024 is opgebouwd uit een solide dubbel wiegframe. Dit frame, in combinatie met het slanke kuipwerk, biedt maximale wendbaarheid, zowel wanneer je op de motorfiets zit als staat. Dankzij de wielophanging met lange veerweg en de lichtgewicht spaakwielen kun je overal komen waar je maar wilt. Het avontuur wacht, en met de Yamaha Tenere 700 2024 is "The Next Horizon Yours."

Motorrijder rijdt op een blauwe adventure motor door een plas water in de woestijn

Slanke Brandstoftank voor Lange Afstanden

De fraai vormgegeven 16 liter brandstoftank van de Yamaha Tenere 700 2024 biedt je de mogelijkheid om meer dan 350 kilometer af te leggen voordat je weer moet tanken. Dit geeft je gemoedsrust, vooral wanneer je lange afstanden aflegt in afgelegen gebieden. Bovendien is de tank zo ontworpen dat je verschillende zittende en staande rijposities kunt aannemen, waardoor je comfortabel kunt rijden, ongeacht de omstandigheden.

Rallystijl Cockpit

Elk aspect van de Yamaha Tenere 700 2024, inclusief de stuurinrichting in rallystijl met taps toelopend stuur, is uitgebreid getest op het prototype Yamaha Tenere 700 2024 World Raid-model en verder geëvalueerd op de ruigste terreinen. De cockpit is ontwikkeld met waardevolle bijdragen van avontuurlijke rijders over de hele wereld en biedt uitstekende functionaliteit gecombineerd met een sportieve uitstraling.

motorrijder rijdt op een adventure motor over een zanderig woestijn pad
Motorrijder komt los van de grond met een adventure motor in de woestijn

EU5-conforme CP2-viertaktmotor van 690 cc

Of je nu door de woestijn, over bergpaden of op de snelweg rijdt, de Yamaha Tenere 700 2024 met zijn EU5-conforme tweecilindermotor van 690 cc biedt direct vermogen om elke situatie aan te kunnen. Met krachtig lineair koppel en geoptimaliseerde transmissie heb je totale controle in alle rijomstandigheden, ongeacht het terrein.

DE YAMAHA TENERE 700 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

Blauwe adventure motor op een witte achtergrond
Donkergroene adventure motor op een witte achtergrond

YAMAHA TENERE 700 KOPEN BIJ MOTORCITY AMSTERDAM

MotorCity is de Yamaha dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Yamaha motoren. Een ander Ténéré model van Yamaha van 2024 is bijvoorbeeld de Yamaha Ténéré 700 Extreme.

Of misschien ben je op zoek naar een ander type Yamaha model zoals bijvoorbeeld de Yamaha MT-09 2024  , Yamaha MT-09 SP 2024 of de Yamaha MT-07 2024. Zoek je een compleet ander Yamaha model dan de Yamaha Ténéré 700 2024 dan verwijzen we u graag naar onze pagina met alle nieuwe Yamaha's.

Of ontdek ons brede aanbod van Yamaha occasions.

Je kunt alvast een voororder plaatsen voor de Yamaha Ténéré 700 2024. Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten u van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze Instagram, Youtube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Yamaha Ténéré 700 v.a. 12.899,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 12.899,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?