3 mannen waarvan 1 op een 2023 can-am ryker gold rush zit

Can-Am: toeren opnieuw uitgevonden

Echt avontuur begint met drie wielen
Ontdek onbeperkte mogelijkheden en creëer je eigen avontuurlijke reiservaring.

Echt avontuur begint met drie wielen
Ontdek onbeperkte mogelijkheden en creëer je eigen avontuurlijke reiservaring.

Alles wat jij zoekt

Can-Am vindt toeren opnieuw uit. Je hebt alles al wel gezien.De BMW 1250 GS, Suzuki V-Strom 1050 of de trouwe vierwieler. De kinderen zijn het huis uit, de tijd is weer van jou. Je kunt praktisch doen wat je wilt, maar wilt niet mee in de typische mainstream aanbiedingen. Weer een Harley? Dat is niks voor jou. Avontuur op wielen, dat zeker wel. Maar je wilt wat bijzonders, want dat kan.

Klinkt dit bekend in de oren? Lees dan vooral verder en ontdek het ultieme rijgenot op drie wielen. Drie wielen? Jazeker! En bij deze onze belofte: niets, maar dan ook niets valt er mee te vergelijken.  

Het verlangen naar avontuur

We willen de routine doorbreken, onszelf uitdagen en onze grenzen verleggen. Dat zit in ons. Can-Am Onroad-voertuigen bieden precies datgene waar we naar op zoek zijn. Met het opwindende en onconventionele ontwerp weerspiegelen ze onze innerlijke drang naar vrijheid en opwinding. Of je nu de bergen wilt beklimmen, kronkelende wegen wilt verkennen of gewoon wilt genieten van de sensatie van het rijden, Can-Am Onroad biedt een ongeëvenaarde reiservaring die voldoet aan onze diepste avontuurlijke verlangens.

actie foto van 2020-can-am-spyder-f3-special-series-liquid-titanium
2023 spyder RT limited rijdend over een weg met water op de achtergrond

De vrijheid van een Can-Am

Laat je betoveren door de onbegrensde vrijheid die Can-Am Onroad biedt. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en omarm een leven vol avontuur. Verken nieuwe horizonten, voel de wind door je haren en geniet van het ultieme gevoel van vrijheid op de weg.

Can-Am Onroad brengt je naar plaatsen waar je nog nooit bent geweest, terwijl je geniet van het comfortabele rijden en de mogelijkheden voor onvergetelijke avonturen. Bevrijd jezelf en ontdek wat het betekent om echt vrij te zijn met Can-Am Onroad.

Comfortabeler kan niet

Stap in de wereld van Can-Am On-road en ontdek het ongeëvenaarde comfort dat deze voertuigen te bieden hebben. Geniet van het ultieme rijcomfort terwijl je moeiteloos langeafstandstochten maakt en nieuwe avonturen tegemoet rijdt. Met geavanceerde technologieën en ergonomisch ontworpen zittingen zorgt Can-Am voor een buitengewoon comfortabele rijervaring. Ervaar de soepele wegligging en de stabiele prestaties, waardoor vermoeidheid en ongemak tot het verleden behoren. Ontdek de wereld zonder grenzen terwijl je geniet van het ongeëvenaarde comfort van Can-Am Onroad.

Duik in de opwindende wereld van Can-Am Onroad en ontdek een overvloed aan mogelijkheden die voor je openliggen. Met een Can-Am voertuig aan je zijde, kun je grenzen verleggen en nieuwe horizonten verkennen op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Van avontuurlijke off-road routes tot schilderachtige kustwegen en stedelijke verkenningen, Can-Am Onroad biedt je de vrijheid om te gaan waar je wilt, wanneer je wilt

actiefoto wegracende 2020-canam-spyder-rt-limited-modellen
2023-can-am-spyder-rt-limited-sea-to-sky-groen-kopen

Onbegrensde mogelijkheden

Verken de uitgestrekte wildernis van afgelegen gebieden en omarm de opwinding van off-road rijden met de robuuste terreinvaardigheid van Can-Am. Geniet van de sensationele bochten van kronkelende bergpassen en ervaar de vrijheid van cruisen langs prachtige kustwegen, terwijl de wind door je haren waait. Met Can-Am Onroad kun je elke weg inslaan, elke bestemming bereiken en elk avontuur aangaan.

Maar de mogelijkheden stoppen niet bij de geografische grenzen. Met Can-Am kun je ook deelnemen aan boeiende gemeenschappen van gelijkgestemde avonturiers. Ontdek groepsevenementen, ritten en samenkomsten die je in staat stellen om nieuwe mensen te ontmoeten, verhalen te delen en onvergetelijke herinneringen te creëren. Can-Am opent de deur naar een wereld van sociale verbinding en gedeelde passie.

Dus omarm de vrijheid, het avontuur en de onbegrensde mogelijkheden die Can-Am Onroad te bieden heeft. Laat je inspireren om nieuwe bestemmingen te verkennen, je horizon te verbreden en je eigen pad te creëren. Met Can-Am Onroad ben je slechts een draai van het stuur verwijderd van het ervaren van een wereld vol avontuur en onbegrensde mogelijkheden.

Can-Am MotorCity Amsterdam

Bij Motorcity draait alles om het bieden van avontuur, vrijheid, comfort en onbegrensde mogelijkheden met onze Can-Am modellen

Met een scala aan opties en accessoires om uit te kiezen, kun je jouw voertuig volledig personaliseren en jouw eigen unieke stijl tot leven brengen. Of je nu op zoek bent naar ultiem comfort, geavanceerde technologie of een op maat gemaakte uitstraling, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw rit te transformeren in een waar kunstwerk op wielen.

Bezoek Motorcity vandaag nog en ontdek de grenzeloze mogelijkheden die de Can-Am te bieden heeft. 

Je kunt ook altijd even contact opnemen voor advies en actueel aanbod in onze showroom. 

Ben je opzoek naar specifieke accessoires of onderdelen. Of wil je iets laten monteren, neem dan contact op met onze werkplaats