Kawasaki

Kawasaki Kawasaki Eliminator 500

De nieuwe urban cruiser van Kawasaki met een krachtige 451cc motor onder de kuip. De Kawasaki Eliminator 500.

Plaats een voororder
Kawasaki Eliminator 500
Modeljaar: 2024
 
v.a. Nog onbekend
Contact

De voordelen van
deze motor

Assist & slipper clutch

Twin-shock rear suspension

De Kawasaki Eliminator 500

Deze motorfiets breekt met conventies met een strak, verfijnd ontwerp, een laag, comfortabel zadel en een lichte, gemakkelijke bediening in Kawasaki's meest toegankelijke motorfiets tot nu toe. Denk niet te lang na: tijdloos design wordt gecombineerd met moderne technologie zodat je kunt doen wat je wilt. Just ride!

kawasaki eliminator product
kawasaki eliminator lifestyle foto

De Kawasaki Eliminator is terug

De nieuwe Urban Cruiser heeft de typische Cruiser-styling met een lage, comfortabele seat, zoals gebruikelijk bij Cruisers. Plus de combinatie van 18 inch voor- en 16 inch achterwielen. Het geheel nieuwe trellisframe herbergt een 451cc parallel-twin-motor die uitzonderlijk sterke prestaties bij zowel lage als hoge snelheden levert.

De Assist & Slipper Clutch zorgt voor een lichte koppelingsactie en voorkomt dat het achterwiel blokkeert tijdens het vroegtijdig schakelen. De Eliminator kan worden bestuurd met een A2-rijbewijs.

Net als bij eerdere Eliminator-modellen is de ‘achterkant’ van het 2024-model vrijwel identiek aan zijn voorgangers. Dubbele schokdempers achteraan dragen ook bij aan de ‘traditioneel meets modern’-look. De Eliminator biedt een natuurlijke en comfortabele rijpositie, waardoor de bestuurder goed zicht heeft op het volledig digitale instrumentenpaneel.

Ergonomie van de Kawasaki Eliminator 500

Bij de ontwikkeling van de Eliminator heeft Kawasaki veel aandacht besteed aan ergonomie.

De bestuurder profiteert zo van een natuurlijke zitpositie, wat hem rijcomfort biedt en de hele dag rijplezier oplevert.

De zadelhoogte bedraagt ​​slechts 735 mm, waardoor korte rijders gemakkelijk op de Kawasaki Eliminator 500 wegrijden.

Kawasaki biedt in de originele Ergo-Fit-lijn ook twee alternatieve zithoogte-opties (765 mm en 715 mm), zodat iedereen op de Eliminator de perfecte zithoogte kan creëren.

awasaki eliminator lifestyle

De Kawasaki Eliminator 500

Ben je super enthousiast geworden naar de Kawasaki Eliminator 500? Plaats dan direct een voororder via onderstaande knop. 

Motorcity Amsterdam is jouw dealer voor Kawasaki in de regio. We bieden alles aan omtrent Kawasaki. De nieuwste modellen, ocassions. Maar uiteraard ook accessoiresonderdelen en de service van onze vakmannen die je mag verwachten.

Plaats een voororder
Kawasaki Eliminator 500 v.a. Nog onbekend
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. Nog onbekend

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?