Kawasaki

Kawasaki Eliminator 500

De Kawasaki Eliminator 500. De nieuwe urban cruiser van Kawasaki met een krachtige 451cc motor onder de kuip.

Boek een proefrit
Kawasaki Eliminator 500
Modeljaar: 2024
 
v.a. 7.499,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Assist & slipper clutch

Twin-shock rear suspension

Geschikt voor A2 rijders

De Kawasaki Eliminator 500 kopen

Deze motorfiets breekt met conventies met een strak, verfijnd ontwerp, een laag, comfortabel zadel en een lichte, gemakkelijke bediening in Kawasaki's meest toegankelijke motorfiets tot nu toe. Denk niet te lang na: tijdloos design wordt gecombineerd met moderne technologie zodat je kunt doen wat je wilt. Just ride!

kawasaki eliminator product
kawasaki eliminator lifestyle foto

De Kawasaki Eliminator is terug

De nieuwe Urban Cruiser heeft de typische Cruiser-styling met een lage, comfortabele seat, zoals gebruikelijk bij Cruisers. Plus de combinatie van 18 inch voor- en 16 inch achterwielen. Het geheel nieuwe trellisframe herbergt een 451cc parallel-twin-motor die uitzonderlijk sterke prestaties bij zowel lage als hoge snelheden levert.

De Assist & Slipper Clutch zorgt voor een lichte koppelingsactie en voorkomt dat het achterwiel blokkeert tijdens het vroegtijdig schakelen. De Eliminator kan worden bestuurd met een A2-rijbewijs.

Net als bij eerdere Eliminator-modellen is de ‘achterkant’ van het 2024-model vrijwel identiek aan zijn voorgangers. Dubbele schokdempers achteraan dragen ook bij aan de ‘traditioneel meets modern’-look. De Eliminator biedt een natuurlijke en comfortabele rijpositie, waardoor de bestuurder goed zicht heeft op het volledig digitale instrumentenpaneel.

Ergonomie van de Kawasaki Eliminator 500

Bij de ontwikkeling van de Eliminator heeft Kawasaki veel aandacht besteed aan ergonomie.

De bestuurder profiteert zo van een natuurlijke zitpositie, wat hem rijcomfort biedt en de hele dag rijplezier oplevert.

De zadelhoogte bedraagt ​​slechts 735 mm, waardoor korte rijders gemakkelijk op de Kawasaki Eliminator 500 wegrijden.

Kawasaki biedt in de originele Ergo-Fit-lijn ook twee alternatieve zithoogte-opties (765 mm en 715 mm), zodat iedereen op de Eliminator de perfecte zithoogte kan creëren.

awasaki eliminator lifestyle

Motorcity Amsterdam is jouw Kawasaki dealer

MotorCity is de Kawasaki dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Kawasaki motoren. Je kunt deze Kawasaki Eliminator 500 bij ons kopen. Net als andere classic-modellen van Kawasaki. Zoals de Kawasaki Eliminator 500SE  de Kawasaki Z900 RS of de Kawasaki Z650 RS.

Kawasaki ZH2 , Kawasaki Z7 Hybrid of de Kawasaki Z900 SE. Zoek je een compleet andere Kawasaki dan verwijzen we je graag naar onze pagina met alle nieuwe Kawasaki's

Of ontdek ons brede aanbod van Kawasaki Occasions

Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten je van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Kawasaki Eliminator 500 v.a. 7.499,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 7.499,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?