Suzuki

Suzuki Burgman 400

Praktisch, luxueus en sportieve motorscooter.

Suzuki Burgman 400
Modeljaar: 2023
 
v.a. 9.099,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Geschikt voor A2 Rijbewijs

Riante 42 liter bergruimte onder het zadel

6 jaar garantie!

Inhoud brandstof tank 13.5 L

Suzuki Burgman 400 motorscooter

Suzuki Burgman 400

De Suzuki Burgman 400 is een unieke en veelzijdige motorscooter die onder andere comfort, stijl maar ook goede prestaties biedt. Deze scooter is ontworpen voor rijders die een soepele, gemakkelijke rit willen zonder in te leveren op prestaties. 

De Burgman 400 heeft een modern design en aerodynamische lijnen daarmee ziet deze motorscooter er niet alleen geweldig uit, maar hij biedt ook een uitstekende wegligging en prestaties. Dankzij de krachtige 400cc motor heeft deze scooter genoeg vermogen om snel te accelereren en blijft hij stabiel tijdens hogere snelheden.

Suzuki Burgman 400 in het wit
Suzuki Burgman 400 rijdt over een weg

Moderne technologieën

De moderne technologieën van deze Burgman 400 maakt dat het een populaire keuze is onder scooterrijders die op zoek zijn naar een snelle en efficiënte vervoersmiddel.

De scooter heeft een topsnelheid van rond de 130 km/u en een verbruik van ongeveer 25 km/l, wat betekent dat het een goede keuze is voor dagelijks gebruik en langere tochten.

Het elegante ontwerp van de Burgman 400 omvat onder andere een groot en comfortabel zadel, een scherm dat bescherming biedt tegen wind en weer en grote wielen voor extra stabiliteit.

De scooter heeft ook een handige opbergruimte onder het zadel van wel 42 liter en een automatische transmissie waardoor je gemakkelijk kunt rijden zonder de noodzaak om te schakelen, heel handig dus. 

Suzuki Burgman 400 met passagier
Suzuki Burgman 400

Suzuki Burgman Specs

De Suzuki Burgman 400 beschikt ook over een elektronische brandstofinjectiesysteem en is uitgerust met moderne veiligheidsvoorzieningen, zoals het antiblokkeersysteem en een ABS remsysteem.

Het heeft ook een elektronische startsysteem en een instrumentenpaneel met een duidelijke display voor onder andere jouw snelheid, benzine niveau, enzovoort.

In het algemeen is de Suzuki Burgman 400 een veelzijdige en krachtige scooter die biedt wat een moderne en veeleisende rijder nodig heeft. Het biedt de perfecte combinatie van prestaties, comfort, veiligheid en stijl.

 
Suzuki Burgman 400 v.a. 9.099,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 9.099,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?