Yamaha

Yamaha Niken GT

De nieuwe 2023 Yamaha Niken GT herlaadt

Niken GT
Modeljaar: 2023
 
v.a. 19.499,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Leaning Multi Wheel-technologie (LMW)

7-inch TFT-instrumentenpaneel

Connectiviteit en navigatie

Speciaal ontwikkeld CP3 EU5-motorblok van 890 cc

Revolution Reloaded

Het LMW-systeem van Yamaha ondersteunt de uitstekende rijeigenschappen van de NIKEN GT. Een innovatieve voorkant met twee wendbare voorwielen biedt toonaangevende prestaties in bochten en uitstekende stabiliteit, waardoor deze premium sporttoermotor een van de best presterende motorfietsen in de menselijke categorie is.

Een aantal belangrijke verbeteringen, waaronder nieuwe verstelbare schermen, comfortabele stoelen en verbeterde achtervering, zorgen voor een nog comfortabelere en opwindender rit. Een ruimere 890cc CP3 EU5-motor levert meer vermogen en een soepeler koppel met moeiteloze acceleratie. Bovendien biedt een 7-inch TFT-instrumentenpaneel smartphone-connectiviteit en Garmin-zeenavigatie op volledig scherm.

Het Unieke LMW-systeem

De NIKEN GT is een uniek voertuig dat is ontworpen voor ervaren en ruimdenkende motorrijders zoals jij die klaar zijn voor de volgende stap in hun motoravontuur. Van ultieme bochtenrijders tot comfortabele cruisers voor lange afstanden tot all-weather sporttourers: deze zeer gespecificeerde motorfiets zal al uw verwachtingen overtreffen.

De sleutel tot de uitstekende rijeigenschappen van de NIKEN GT is het LMW-systeem van Yamaha. Een innovatieve voorkant met twee wendbare voorwielen biedt toonaangevende bochtenprestaties en uitstekende stabiliteit, waardoor deze premium sporttoermotor een van de best presterende motorfietsen in zijn klasse is.

Technologie die je verder brengt

Het grote, 7-inch TFT-kleurenscherm een scherp beeld met hoge helderheid zodat je alle informatie over de actuele rijomstandigheden duidelijk en makkelijk kunt aflezen. Je hebt de keuze uit drie verschillende schermlay-outs, elk met een eigen kenmerkende stijl die past bij individuele voorkeuren en verschillende rijomstandigheden. Via de USB-Aansluiting onder het scherm is je smartphone altijd klaar voor actie.

Connectiviteit en navigatie

Het geavanceerde nieuwe 'connected' 7 inch TFT-kleurenscherm wordt bestuurd door een simpele joystick en heeft drie weergavestijlen om uit te kiezen. De Yamaha MyRide-app geeft je toegang tot je muziek, actuele weersomstandigheden, oproepen** en meldingen op je smartphone. Garmin volledige kaart* navigatie maakt elke beweging gemakkelijker en laat u berichten bekijken, zelfs als uw NIKEN GT geparkeerd staat. (*Voor Garmin Full Map Navi is een betaald serviceabonnement vereist.)

Let wel: dit is niet in alle landen beschikbaar. Sommige navigatiefuncties zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Neem contact op met Garmin voor beschikbaarheid. **Vereist Bluetooth-headset gekoppeld aan NIKEN GT. (*Koptelefoon is niet inbegrepen.)

De 2023 NIKEN GT IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE KLEUR:

Niken GT v.a. 19.499,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 19.499,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?