motorrijder rijdt op een blauwe adventure motor nar beneden op een onverhard pad met struiken ernaast

De Nieuwe Yamaha Ténéré 700 World Rally

Lees hier alles over de Yamaha Ténéré 700 World Rally 2024!
Een Legendarisch Avontuur in Racekleuren is vanaf begin juli leverbaar!

Lees hier alles over de Yamaha Ténéré 700 World Rally 2024!
Een Legendarisch Avontuur in Racekleuren is vanaf begin juli leverbaar!

Yamaha Ténéré 700 World Rally 2024

Welkom in de opwindende wereld van de vernieuwde Yamaha Ténéré 700 World Rally 2024!  Deze adrenalinepompende machine is een ode aan Yamaha's rijke rally-erfgoed en neemt je mee op een avontuur dat je nooit zult vergeten.

Met zijn iconische racekleuren geïnspireerd op de Dakar-motorfiets van Stéphane Peterhansel uit 1993 is deze motorfiets absoluut een lust voor het oog. 

Kun je niet wachten, plaats dan alvast een voororder!

De Yamaha Ténéré spirit met Rally power

Stap op deze exclusieve motorfiets en voel de kracht onder je. Met premium KYB-veringssystemen en een robuust dubbelzijdig gemonteerde brandstoftank van 23 liter, is de Ténéré 700 World Rally gebouwd om de meest uitdagende off-road omgevingen te overwinnen.

Met de exclusieve Akrapovič titanium uitlaatdemper voel je de brul van de motor tot in je botten. Deze machine is ontworpen voor avonturiers die klaar zijn om het onbekende tegemoet te rijden.

Het avontuur begint zodra je op de Ténéré 700 World Rally stapt. Met het 5-inch TFT-kleurenscherm blijf je altijd verbonden, met smartphone-connectiviteit en de mogelijkheid om verschillende schermstijlen te kiezen. Bovendien biedt het geavanceerde ABS-systeem met 3 schakelmodi je de volledige controle, of je nu over asfalt raast of door modderige paden ploegt.

Maar laten we het hebben over de prestaties. De Ténéré 700 World Rally wordt aangedreven door een CP2-motor met 270-graden krukas, die je voorziet van indrukwekkend koppel en een adembenemende acceleratie.

De hoogwaardige 43 mm KYB-voorvork met een veerweg van 230 mm en de aluminium piggyback achterschokdemper met een veerweg van 220 mm maken het mogelijk om met vertrouwen elk obstakel te trotseren. Deze motorfiets is gemaakt om grenzen te verleggen en je het ultieme off-road gevoel te geven.

En laten we de details niet vergeten. Het speciale tweedelige rallyzadel biedt comfort en functionaliteit, terwijl de Öhlins verstelbare stuurdemper extra vertrouwen en controle biedt in de zwaarste omstandigheden.

Met zijn historische Yamaha Rally Racing kleuren is de Ténéré 700 World Rally een eerbetoon aan de legendarische fabrieksrijders die geschiedenis hebben geschreven.

motorrijder rijdt op een blauwe adventure motor over een zandpad
motorrijder rijdt op een blauwe adventure motor over een zandpad

De Ténéré 700 World Rally 2024 is een statement

De Ténéré 700 World Rally 2024 is niet zomaar een motorfiets. Het is een statement. Het is een uitnodiging om je grenzen te verleggen, nieuwe horizonten te verkennen en je ware avonturiersgeest te omarmen. Dus bereid je voor, trek je racepak aan en maak je klaar om de wereld te veroveren met de vernieuwde Yamaha Ténéré 700 World Rally 2024.

Deze machine is gebouwd voor degenen die hongerig zijn naar avontuur, die niet bang zijn om de gebaande paden te verlaten en die altijd op zoek zijn naar de volgende opwindende uitdaging.

Maar de Yamaha Ténéré 700 World Rally 2024 is meer dan alleen een krachtige off-road motorfiets. Het is een symbool van vrijheid, een metgezel die je vergezelt op je meest epische reizen.

Met de dubbelzijdig gemonteerde brandstoftanks van 23 liter heb je voldoende bereik om je grenzen te verleggen en afgelegen plekken te ontdekken waar andere motorfietsen niet kunnen komen.

Deze machine is ontworpen om je vertrouwen te geven, ongeacht het terrein. Dankzij de hoogwaardige 43 mm KYB-voorvork met een veerweg van 230 mm en de aluminium piggyback achter schokdemper met een veerweg van 220 mm, kun je moeiteloos over ruwe ondergronden en hobbelige paden navigeren.

Voel de spanning terwijl je de controle behoudt en geniet van elke bocht, elke sprong en elke uitdagende afdaling.

Yamaha Ténéré 700

De Yamaha Ténéré 700 World Rally 2024 is niet alleen een machine, het is een ervaring. Van het historische rally racing kleurenschema tot het exclusieve tweedelige rallyzadel, elk detail is zorgvuldig ontworpen om je het gevoel te geven dat je deel uitmaakt van iets groters.

Je voelt de passie en de erfenis van Yamaha's rallygeschiedenis terwijl je de wereld met volle kracht tegemoet rijdt.

Dus waar wacht je nog op? Pak je avonturiershart, zet je helm op en maak je klaar om de vernieuwde Yamaha Ténéré 700 World Rally 2024 te berijden. Deze motorfiets zal je verrassen, je uitdagen en je laten zien wat echte vrijheid betekent.

Het is tijd om je eigen pad te creëren, grenzen te doorbreken en een avontuur te beleven dat je nooit zult vergeten. Bereid je voor op de rit van je leven!

motorrijder rijdt op een blauwe adventure motor over een zandpad

Yamaha dealer Amsterdam

De Yamaha Tenere World Rally is nu al verkrijgbaar bij MotorCity. Bij MotorCity zijn we trots en erkend dealer van YahamaSuzukiKawasakiRoyal EnfieldCFmoto en Can-Am. Ben je opzoek naar een Yamaha Ténéré world rally of een occasion motor, geen probleem. We hebben altijd een ruim aanbod

Je kunt ook altijd even contact opnemen voor advies en actueel aanbod in onze showroom. Of bel met 020 480 80 10.

Ben je opzoek naar specifieke accessoires of onderdelen. Of wil je iets laten monteren, neem dan contact op met onze werkplaats

 

Bekijk de Tenere 700 World Rally