Kawasaki versys 1000 op standaard met monument op de achtergrond

Motor leasen: de Kawasaki Versys 1000 SE

Lease je motor: Een eigen toermotor voor een vast bedrag per maand
Bij leasen komen tal van voordelen kijken. Geen zorgen, gewoon rijden. Deze maand lichten we de Kawasaki Versys 1000 SE

Lease je motor: Een eigen toermotor voor een vast bedrag per maand
Bij leasen komen tal van voordelen kijken. Geen zorgen, gewoon rijden. Deze maand lichten we de Kawasaki Versys 1000 SE

Lease motor

Sinds het publiceren van dit artikel hebben we besloten om samen met MyLeaseMotor de eerste officiële leasemotor van Motorcity Amsterdam echt een feest te maken.

Ben je voornemens om de Versys 1000 SE te gaan leasen, dan kan je nu bovenop de de lease-voordelen dit verrassingspakket verwachten, compleet gratis:

– Gratis set zijkoffers twv €799,- incl. luxe binnen tassen
– €250,- aan brandstof (staat gelijk aan 4000 gratis kilometers)

Is dit concept nieuw voor je, lees dan vooral verder:

————————————————————————

Je kent het allemaal wel. Je bent opzoek naar je nieuwe droommotor en van plan om ‘m binnen afzienbare tijd te kopen. En dan, de energierekening gaat door het dak, je partner eist een airco omdat de zomers toch wel heet worden vandaag de dag. Vervolgens krijg je de rekening gepresenteerd van je huidige motor die net een grote beurt heeft gehad. AU!

Uitstellen dan maar. Of toch niet?

Het nieuws over leasen maakten we zo’n 2 maanden geleden al bekend. In samenwerking met MyLeaseMotor is Motorcity Amsterdam een van de eerste dealer in Nederland die het mogelijk maakt om je motor te leasen. Met alle voordelen van dien.

Je kunt nu zonder kopzorgen jouw volgende droommotor bemachtigen zonder in een keer een groot bedrag af te hoeven tikken. Simpelweg met een vast laag maandbedrag waarbij alle kosten zitten inbegrepen. Ja! Zelfs je onderhoud en reparaties.

lifestylefoto kawasaki versys 1000 met rijder
productfoto kawasaki versys 1000 S 2023 model

Wat is het?

Met operational lease (zakelijk interessant) of private lease rijd je voor een vast, all-inclusive maandbedrag jouw motor naar keuze. Wegenbelastingall-risk verzekering, onderhoud of reparaties: het is allemaal inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. Kies jouw favoriete model en rijd binnenkort zorgeloos op een splinternieuwe motorfiets!

Voordelen van leasen

Een van de grootste voordelen van leasen is dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de kosten voor brandstof en mogelijk verkeersboetes natuurlijk.

Dit zit in je maandbedrag inbegrepen:

 • Afschrijving
 • Alle reparaties
 • Eventuele schades
 • Wegenbelasting
 • All-risk verzekering + opzittende verzekering
 • Pechhulp via het merk
 • Alle Banden
 • Al het onderhoud volgens fabrieksopgave bij de officiële merkdealer
motor leasen
product foto Kawasaki Versys 1000 SE 2023 model
lifestylefoto kawasaki versys 1000 en tracer 900

De pakketten van de Kawasaki Versys 1000 SE:

 Samen met MyLeaseMotor hebben voor de Kawasaki Versys 1000 SE een speciale actie opgezet, waarbij we 3 scherpe pakketten kunnen bieden voor deze topmotor. Afhankelijk van de looptijd zijn dit de tarieven:

36 maanden
– Privé € 455,-
– Zakelijk € 376,-

48 maanden
– Privé € 446,-
– Zakelijk € 369,-

60 maanden
– Privé € 424,-
– Zakelijk € 350,-

*Deze prijzen zijn gebaseerd op 4000 km per jaar.

Over de Kawasaki Versys 1000 SE

De Versys 1000 is met zijn sportieve viercilinder krachtbron en sublieme rijwielgedeelte al jaren de koning van het Adventure Sport segment. De nieuwe Versys 1000 SE is het meest complete model standaard uitgerust met vele moderne features zoals Cruise Control, Quick Shifter, Handvatverwaming, Cornering Management, een TFT-display en Semi Actieve Elektronische Vering welke is voorzien van SHOWA Skyhook technologie voor een nog beter rijgedrag en meer stabiliteit.

lifestylefoto kawasaki versys 1000 se
actiefoto kawasaki versys 1000 se 2023

Specificaties

 • Vloeistof gekoelde, 4-cilinder 4-takt lijnmotor
 • Cilinderinhoud (cm3): 1.043 cm³
 • Boring x Slag: 77 x 56 mm
 • Compressieverhouding: 10.3:1
 • Kleppensysteem: DOHC, 16 kleppen
 • Brandstofsysteem: Brandstofinjectie: 4 x Ø 38 mm

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de leaseprogramma’s of specifiek het leasen van de Versys 1000 SE klik op de onderstaande oranje knop.

Lease de Kawasaki Versys 1000 (SE)

Wil je jouw motor leasen bij Motorcity? Dat kan. De Kawasaki Versys 1000 is een fantastische motor om te leasen. Maar vrijwel elke motor kan via Motorcity geleased worden. Wil je liever een ander model van Kawasaki leasen? Bekijk hier het volledige aanbod van Kawasaki. Andere merken kunnen ook geleaset worden, bekijk hier de nieuwste modellen

Wil je eerst de motor even zien? Dat kan! Kom langs bij ons in de showroom en ontdek onze lease motoren onder het genot van een bakje koffie.

Motor leasen