Suzuki-2024-collectie

Nieuwe kleurstellingen van Suzuki voor 2024 Amerika

Suzuki's kleurstellingen voor 2024
Voor de Amerikaanse markt introduceerde Suzuki de nieuwe kleurstellingen. We zijn benieuwd welke kleuren hun weg naar Europa vinden.

Suzuki's kleurstellingen voor 2024
Voor de Amerikaanse markt introduceerde Suzuki de nieuwe kleurstellingen. We zijn benieuwd welke kleuren hun weg naar Europa vinden.

De nieuwe kleurstellingen voor Suzuki motoren 2024

Suzuki Motors USA heeft de spanning opgebouwd door enkele nieuwe kleurstellingen voor hun bestaande modellen te introduceren voor het modeljaar 2024.

Hoewel we in Nederland nog in spanning moeten afwachten welke kleuren onze kant op komen, werpt een blik op de voorgestelde kleuren voor de Amerikaanse markt licht op de toekomst van de Suzuki GSX-8S, GSX-S1000, GSX-S1000GT, V-Strom 1050 en V-Strom 1050 DE.

GSX-8S, GSX-S1000 en GSX-S1000GT:

De nieuwe GSX-8S, onlangs geïntroduceerd, krijgt voor 2024 een stijlvolle transformatie met een nieuwe grijze kleurstelling genaamd "Glass Matte Mechanical Grey". Dit wordt gecombineerd met grijze wielen en een zwart frame, wat ongetwijfeld een uitstraling van moderniteit en elegantie zal brengen.

De al bekende kleurstellingen, Pearl Cosmic Blue en Metallic Matte Black, zullen ook beschikbaar zijn met hun karakteristieke blauwe frames en wielen, waardoor er een opvallend contrast ontstaat.

De GSX-S1000 behoudt zijn vertrouwde Metallic Triton Blue kleurstelling, maar met subtiele verschillen die het van zijn voorganger onderscheiden. Als toevoeging aan het palet van keuzes, wordt er een nieuwe kleur geïntroduceerd: Metallic Matte Sword Silver met opvallende rode accenten.

Deze nieuwe kleurstelling belichaamt een gevoel van avontuur en kracht.

Voor de GSX-S1000GT staat er een gedurfde verandering op stapel met de introductie van de Candy Daring Red kleur. Dit geeft de sportieve tourer een dynamische en enerverende uitstraling.

Bovendien wordt er gesuggereerd dat er in het komende modeljaar nog een avontuurlijke toevoeging zal zijn in de vorm van de GSX-S1000T, die rijplezier op 17-inch wielen belooft.

product foto Suzuki GSX-S1000 GT 2024
productfoto suzuki V-strom 1050 De 2024 oranje

V-Strom 1050:

Voor de DE-versie van de V-Strom 1050 blijven de vertrouwde zwarte en wit/blauwe kleurstellingen behouden. De gele kleurencombinatie zal echter niet meer beschikbaar zijn in de VS. Wat betreft de standaard V-Strom 1050, springt een levendige nieuwe kleur in het oog: Glass Blaze Orange/Metallic Matte Black.

Deze opvallende oranje kleur, gecombineerd met het stoere zwart, zal ongetwijfeld de aandacht trekken op de weg.

GSX-R Serie:

In Europa hebben we al een tijdje geen GSX-R1000 of GSX-R600 meer gezien, maar in de Verenigde Staten blijft dit model beschikbaar en wordt het zelfs opgefrist met nieuwe kleurstellingen voor 2024. De iconische blauw/witte kleurstelling blijft bestaan, evenals de tijdloze zwarte versie.

Interessant genoeg maakt ook de Glass Matte Mechanical Gray zijn opwachting, waardoor het bewonderde design van de GSX-R-serie een nieuwe draai krijgt.

 

productfoto suzuki gsx-r 2024

Suzuki 2024

Kortom, het modeljaar 2024 brengt een opwindende reeks nieuwe kleurstellingen voor Suzuki-liefhebbers over de hele wereld.

Hoewel de technische aspecten van de modellen ongewijzigd blijven, bieden deze nieuwe kleuren een frisse kijk op geliefde motorfietsen en een nieuwe manier om individuele stijl en persoonlijkheid uit te drukken op de open weg.

Ontdek ook zeker de Suzuki V-Strom DL650 als je op zoek bent naar een veelzijdige en krachtige motorfiets. Neem ook gerust een kijkje bij onze andere Suzuki modellen zoals de V-Strom 800 DE of de V-Strom 1050 DE

Bij ons vind je ook van de nieuwste modellen van KawasakiYamahaRoyal enfield en CF moto maar ook te gekke ocassions. Tevens bieden wij ook alle onderdelen en accessoires aan voor de modellen van Suzuki aan. Neem contact op met de werkplaats voor een afspraak.