Modeljaar: 2024
 
v.a. 8.199,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Krachtige en efficiënte EURO5 Blue Core motor

Hoge stabiliteit dankzij motorfiets voorvork

15-inch voorwiel en 14-inch achterwiel

Yamaha XMAX TECH MAX kopen

De Yamaha Xmax Tech Max is de nieuwste telg in Yamaha’s uiterst succesvolle motorscooter familie is deze lichtgewicht motorscooter.
Yamaha is op zoek gegaan naar een balans tussen wat je nodig hebt en wat je wilt. Dat hebben zij gevonden. ‘Desire what you need’ is daarom dan ook de slogan vergezeld bij deze Yamaha Xmax TechMAX motorscooter.

 

Yamaha XMAX tech max rijdend in stad
xmax tech max met mooie achtergrond

Design van de Yamaha XMAX TECH MAX

De exclusieve Tech MAX -kenmerken omvatten een speciaal zadel, speciaal afgewerkte deksels, speciale handgreepuiteinden, aluminium voetsteunen, fraaie graphics en een chromen snelheidsmeterring. En om het helemaal af te maken is er het getinte achterlicht en de optionele strakke kleur Tech Kamo.

De dubbele LED-koplampen, de aerodynamische carrosserie en zijpanelen in de vorm van een boemerang zijn typisch MAX. Aan zijn nieuwe krachtige en zuinige EURO5-conforme Blue Core motor van 300 cc, zijn speciale voorvorken in de stijl van een motorfiets en zijn geavanceerde elektronica ontleent de XMAX Tech MAX zijn hypermoderne dynamica en unieke charisma.

Ruim, luxe en veilig

De Yamaha Xmax TECH MAX is aan alle gemakken voorzien. Zeker wat praktische inzetbaarheid betreft. Bijvoorbeeld onder het zadel zit enorm veel opslagruimte. Met enorm veel bedoelen wij dan voldoende ruimte waardoor twee integraalhelmen onder het zadel passen. Direct binnen handbereik in het ‘dashboard’ tref je ook twee compartimenten. De een is vergrendelbaar. Desondanks de ander niet. Deze bieden voldoende ruimte voor wat losse spullen zoals bijvoorbeeld je portemonnee, je telefoon, je sleutels.

xmax tech max rolling shot
xmax tech max rijdend in bergen

Veiligheid

Dat soort dingen. Ook tot de standaard uitrusting behoord een 12V aansluiting. Handig voor als je even je telefoon wilt opladen of iets van een navigatiesysteem. Om jou en je medepassagier veilig te houden is de Xmax TECH MAX uitgerust met ABS en een Tractiecontrole systeem. Beide met de bedoeling om jou veilig te houden. Het Tractiecontrole systeem is uit te schakelen. Mocht je een aversie hebben op bemoeials. Desondanks raden wij dit uiteraard af.

Desire - sportief

De XMAX TECH MAX is uitgerust met een 28 PK sterk 1-cilinder motorblok. Mede dankzij zijn enkele cilinder heeft het motorblok een koppelrijk karakter. Waardoor het blok er voor zorgt dat er altijd voldoende vermogen beschikbaar zou moeten zijn, bijvoorbeeld om even snel ergens tussendoor te kunnen glippen. Desondanks zijn sportieve karakter is het motorblok door zijn ‘Blue core’ technologie nog altijd zuinig. Door de aanwezigheid van een telescopische voorvork, gecombineerd met grote wielen is strakke lijnen rijden ook een realiteit op deze motorscooter. Mede dankzij dat is deze motorscooter niet alleen aantrekkelijk voor alledaagse inzetbaarheid, maar ook voor een heerlijke toerrit. Desire what you need.

xmax tech max rollingshot
xmax tech max in de tunnel

Living to the MAX

Kortom, met deze XMAX heb je heel veel praktisch gemak. Kijk bijvoorbeeld naar het keyless entry en bijvoorbeeld de grote hoeveelheid opbergruimte. Desondanks is er ook genoeg ruimte overgehouden om even lekker te kunnen sjeezen. Mede dankzij zijn lage gewicht is de motorscooter ook bijzonder wendbaar gebleven.

DE YAMAHA X-MAX TECH MAX IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE KLEUR:

yamah xmax tech max studiofoto
yamaha-xmax-tech-max-kopen (3)

Motorcity Amsterdam is de Yamaha dealer

MotorCity is de Yamaha dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Yamaha motorscooters en motoren. Een ander motorscooter model van Yamaha is bijvoorbeeld de  Yamaha TMAX  , de Yamaha X Max 300 of de Yamaha NMax 155.

Of misschien ben je op zoek naar een ander type Yamaha model zoals bijvoorbeeld de Yamaha MT-09   , Yamaha MT-09 SP of de Yamaha MT-07. Zoek je een compleet ander Yamaha model dan de Yamaha XMAX Tech Max verwijzen we je graag naar onze pagina met alle nieuwe Yamaha's.

Of ontdek ons brede aanbod van Yamaha occasions.

Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten je van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze Instagram, Youtube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Yamaha XMAX tech MAX v.a. 8.199,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 8.199,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?