Yamaha

Yamaha TMAX 560

Al 20 jaar de absolute leider binnen de motorscooters.

Boek een proefrit
Yamaha TMAX 560
Modeljaar: 2024
 
v.a. 14.999,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Gekoppeld TFT-scherm, volledige kaartnavigatie

Krachtig EU5-motorblok van 560 cc

Dynamisch en sportief kuipwerkontwerp

Yamaha TMax 560 kopen

De Yamaha TMax 560. Al twintig jaar staat de iconische TMAX motorscooter op nummer één als het meest succesvolle model in Europa. Met deze uitvoering tilt Yamaha sportprestaties naar een nog hoger niveau door de nieuwe TMAX 560 te voorzien van een grotere cilinderinhoud. Sneller, sportiever en dynamischer: de nieuwe generatie TMAX is de beste keuze in zijn segment.

 

Looks van de Yamaha TMax

Het nieuwe kuipwerk met geïntegreerde LED-knipperlichten voor geeft dit iconische model een stoerdere uitstraling die respect afdwingt op de weg. De verbeterde ergonomie zorgt voor gemakkelijker op- en afstappen en verhoogt het comfort. De sportieve achtergrond van deze motorscooter is te herkennen aan de slankere achterkant en het sprekende T-vormige LED-achterlicht.

Direct vermogen is voelbaar met de kleinste draai aan de gashendel, waarbij het hogere vermogen sterk aanwezig is en je dus nog sneller kunt accelereren of inhalen. Niets komt in de buurt van het comfort niveau van deze T-MAX zowel voor in de stad als tijdens langere ritten op de snelweg.

Yamaha TMAX voor gebouw
TMAX rijdende over straat

Prestaties van de Yamaha TMAX

De nieuwe TMAX is sneller, sportiever en dynamischer dankzij zijn grotere (EU5) 560cc motor met hogere prestaties dan ooit voorheen, en welke beter aanvoelt klinkt. Een ruime verbetering van de hoeveelheid koppel (6%) biedt hij nog meer acceleratie vermogen voor meer controle en zekerheid. Dankzij het speciale balans-as-mechanisme is deze lichtgewicht tweecilindermotor een van de soepelste en meest compacte in zijn klasse.

De TMAX is uitgerust met een chassisconstructie zoals bij een motor, met een lichtgewicht gegoten aluminium Twin Spar-frame en lange swingarm. De 560cc motor is direct in het frame gemonteerd om een hoge stijfheid van het chassis te bieden voor nauwkeurige en wendbare rijeigenschappen. Niets anders voelt zo goed als je op de snelweg of door de stad rijdt.

Yamaha motorscooter in de bocht
Yamaha motorscooter rollingshot

Design van de Yamaha TMAX

De nieuwste generatie van de T-MAX heeft een stoerdere en nieuwe uitstraling gekregen welke zijn iconische status als de meest populaire motorscooter in Europa benadrukt. Om deze uitstraling te realiseren is hij uitgerust met nieuwe kuipdelen waaronder opnieuw ontworpen ‘boemerang’-zijdelen welke zorgen voor een dynamischer en verfijnd uiterlijk. Hiernaast heeft de uiterst sportieve achterkant een nieuw T-vormig achterlicht en lichtgewicht zijpanelen met ventilatieopeningen.

De herziene ergonomie verhoogt het rijcomfort nog verder en de nieuw ontworpen voetplaten zorgen ervoor dat de bestuurder en de passagier beter bij de grond kunnen. Nieuwe kuipdelen geven de TMAX een sportiever en dynamischer gevoel. Door het slankere achtergedeelte kan een passagier beter bij de voetsteunen, voor een meer ontspannen en plezierige rit.

 

Tmax rijdende over straat
Yamaha motorscooter in de bocht

Veiligheid en elektronica van de Yamaha TMAX

Yamaha heeft een uitgebreid pakket aan de meest geavanceerde elektronica toegevoegd aan de T-MAX om zo de optimale bestuurbaarheid te kunnen bieden. Traction Control voorkomt wielslip wanneer je op losse of natte oppervlakte accelereert, waarnaast de D-MODE met 2 niveaus de mogelijke biedt om over te schakelen naar een soepele vermogensafgifte in de bebouwde kom of krachtigere en sportieve prestaties buiten de stad.

De T-MAX is uitgerust met het sleutel loze ‘Smart Key’-contactsysteem, waarmee het bedienen vele malen makkelijker wordt. Met deze Smart Key bij de hand is het mogelijk om de TMAX op afstand te bedienen. Zo is het onder meer mogelijk de motor te starten, het zadel te ontgrendelen of de middenbok te vergrendelen of ontgrendelen.

Voor beveiliging tegen diefstal van deze hightech motorscooter is er gebruik gemaakt van een toonaangevend vergrendelingssysteem voor de middenbok.

 

Yamaha Tmax voor een glazen gebouw

Display

De nieuwe TMAX is uitgerust met een hoogwaardig, multifunctioneel monochroom TFT-instrumentenpaneel met links een snelheidsmeter en rechts een toerentalmeter, terwijl in het display in het midden een kilometerteller, twee dagtellers, indicatoren voor het huidige en gemiddelde brandstofverbruik en de buitentemperatuur en waarschuwingslampen voor diverse functies, zoals D-MODE, ABS en TCS zijn opgenomen.

Opbergruimte

De TMAX is niet alleen de sportiefste en lichtste in zijn klasse, maar biedt ook de meeste opbergruimte. De verlichte opbergruimte onder het zadel is groot genoeg voor een integraalhelm of twee jethelmen, hiernaast is dit ruime weerbestendige opberg vak is ook de ideale plek om een aktetas, sportuitrusting of boodschappen mee te nemen.

De nieuw ontworpen voorpanelen, hebben een herziene ‘boemerang’-zijpanelen en een slankere achterkant welke de TMAX een sportieve en stoere nieuwe uitstraling geven. Voor een lichter en wendbaarder gevoel zijn de compacte nieuwe LED-knipperlichten voor volledig geïntegreerd in de gerestylede panelen.

Tmax voor kantoorgebouw

DE YAMAHA TMAX 560 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN

Yamaha tmax studio foto
Yamaha tmax studio foto

Motorciy Amsterdam is jouw Yamaha dealer

MotorCity is de Yamaha dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Yamaha motorscooters en motoren. Een ander motorscooter model van Yamaha is bijvoorbeeld de  Yamaha XMax 300 Tech Max  , de Yamaha X Max 300 of de Yamaha NMax 155.

Of misschien ben je op zoek naar een ander type Yamaha model zoals bijvoorbeeld de Yamaha MT-09 2024  , Yamaha MT-09 SP 2024 of de Yamaha MT-07 2024. Zoek je een compleet ander Yamaha model dan de Yamaha TMax 560 verwijzen we u graag naar onze pagina met alle nieuwe Yamaha's.

Of ontdek ons brede aanbod van Yamaha occasions.

Boek een proefrit op de Yamaha TMax 560. Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten u van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze Instagram, Youtube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Yamaha TMAX 560 v.a. 14.999,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 14.999,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?