Modeljaar: 2024
 
v.a. 7.699,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Krachtige en efficiënte EURO5 Blue Core motor

Dynamisch MAX ontwerp en premium afwerking

Hoge stabiliteit dankzij motorfiets voorvork

yamaha xmax rijdend over straat

Yamaha XMAX kopen

De Yamaha Xmax 300 is de nieuwste telg in Yamaha’s uiterst succesvolle motorscooter familie is deze lichtgewicht motorscooter.
Yamaha is op zoek gegaan naar een balans tussen wat je nodig hebt en wat je wilt. Dat hebben zij gevonden. ‘Desire what you need’ is daarom dan ook de slogan vergezeld bij deze Yamaha Xmax 300 motorscooter.

 

 

Opbergruimte in de Yamaha XMAX

De Yamaha Xmax 300 is aan alle gemakken voorzien. Zeker wat praktische inzetbaarheid betreft. Bijvoorbeeld onder het zadel zit enorm veel opslagruimte. Met enorm veel bedoelen wij dan voldoende ruimte waardoor twee integraalhelmen onder het zadel passen. Direct binnen handbereik in het ‘dashboard’ tref je ook twee compartimenten. De een is vergrendelbaar. Desondanks de ander niet. Deze bieden voldoende ruimte voor wat losse spullen zoals bijvoorbeeld je portemonnee, je telefoon, je sleutels. Dat soort dingen.

xmax voor een gebouw
yamaha motorscooter in de bocht
yamaha xmax rijdend over straat

Practical XMAX

Ook tot de standaard uitrusting behoord een 12V aansluiting. Handig voor als je even je telefoon wilt opladen of iets van een navigatiesysteem. Om jou en je medepassagier veilig te houden is de Xmax 300 uitgerust met ABS en een Tractiecontrole systeem. Beide met de bedoeling om jou veilig te houden. Het Tractiecontrole systeem is uit te schakelen. Mocht je een aversie hebben op bemoeials. Desondanks raden wij dit uiteraard af.

Sportief is de Yamaha XMAX

De XMAX is uitgerust met een 28 PK sterk 1-cilinder motorblok. Mede dankzij zijn enkele cilinder heeft het motorblok een koppelrijk karakter. Waardoor het blok er voor zorgt dat er altijd voldoende vermogen beschikbaar zou moeten zijn, bijvoorbeeld om even snel ergens tussendoor te kunnen glippen.

Desondanks zijn sportieve karakter is het motorblok door zijn ‘Blue core’ technologie nog altijd zuinig. Door de aanwezigheid van een telescopische voorvork, gecombineerd met grote wielen is strakke lijnen rijden ook een realiteit op deze motorscooter. Mede dankzij dat is deze motorscooter niet alleen aantrekkelijk voor alledaagse inzetbaarheid, maar ook voor een heerlijke toerrit. Desire what you need.

yamaha rijdend met mooie achtergrond
xmax voor een gebouw en bomen

Living to the MAX

Kortom, met de XMAX heb je heel veel praktisch gemak. Kijk bijvoorbeeld naar het keyless entry en bijvoorbeeld de grote hoeveelheid opbergruimte. Desondanks is er ook genoeg ruimte overgehouden om even lekker te kunnen sjeezen. Mede dankzij zijn lage gewicht is de motorscooter ook bijzonder wendbaar gebleven.

DE YAMAHA XMAX IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN

xmax in de studio
yamaha motorscooter in de studio

Motorcity Amsterdam is de Yamaha dealer

MotorCity is de Yamaha dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Yamaha motorscooters en motoren. Een ander motorscooter model van Yamaha is bijvoorbeeld de  Yamaha XMax 300 Tech Max  , de Yamaha TMAX  Yamaha  of de Yamaha NMax 155.

Of misschien ben je op zoek naar een ander type Yamaha model zoals bijvoorbeeld de Yamaha MT-09   , Yamaha MT-09 SP of de Yamaha MT-07. Zoek je een compleet ander Yamaha model dan de Yamaha XMAX  verwijzen we u graag naar onze pagina met alle nieuwe Yamaha's.

Of ontdek ons brede aanbod van Yamaha occasions.

Je kunt alvast een voororder plaatsen voor de Yamaha Tricity 300. Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten u van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze Instagram, Youtube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Yamaha XMAX 300 v.a. 7.699,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 7.699,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?