Modeljaar: 2023
 
v.a. 7.699,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Krachtige en efficiënte EURO5 Blue Core motor

Dynamisch MAX ontwerp en premium afwerking

Hoge stabiliteit dankzij motorfiets voorvork

Traction Control Systeem (TCS)

Studiofoto 2022-Yamaha-XMAX300-EU-Icon_Blue-Static-001-03 op de voorgrond met model op bankje en rechtsachter een grote hangbrug op de achtergrond

Ruim, luxe en veilig

De Yamaha Xmax 300 is de nieuwste telg in Yamaha’s uiterst succesvolle motorscooter familie is deze lichtgewicht motorscooter.
Yamaha is op zoek gegaan naar een balans tussen wat je nodig hebt en wat je wilt. Dat hebben zij gevonden. ‘Desire what you need’ is daarom dan ook de slogan vergezeld bij deze Yamaha Xmax 300 motorscooter.

De Yamaha Xmax 300 is aan alle gemakken voorzien. Zeker wat praktische inzetbaarheid betreft. Bijvoorbeeld onder het zadel zit enorm veel opslagruimte. Met enorm veel bedoelen wij dan voldoende ruimte waardoor twee integraalhelmen onder het zadel passen. Direct binnen handbereik in het ‘dashboard’ tref je ook twee compartimenten. De een is vergrendelbaar. Desondanks de ander niet. Deze bieden voldoende ruimte voor wat losse spullen zoals bijvoorbeeld je portemonnee, je telefoon, je sleutels. Dat soort dingen.

Ook tot de standaard uitrusting behoord een 12V aansluiting. Handig voor als je even je telefoon wilt opladen of iets van een navigatiesysteem. Om jou en je medepassagier veilig te houden is de Xmax 300 uitgerust met ABS en een Tractiecontrole systeem. Beide met de bedoeling om jou veilig te houden. Het Tractiecontrole systeem is uit te schakelen. Mocht je een aversie hebben op bemoeials. Desondanks raden wij dit uiteraard af.

Actiefoto 2022-Yamaha-XMAX300-EU-Icon_Blue-Static-001-03 zijaanzicht met motorrijder die door de stad rijdt.
Lifestylefoto 2022-Yamaha-XMAX300-EU-Icon_Blue-Static-001-03 met scooter op de voorgrond en model die uitkijkt over de zee

Sportief uitgerust

De 300 is uitgerust met een 28 PK sterk 1-cilinder motorblok. Mede dankzij zijn enkele cilinder heeft het motorblok een koppelrijk karakter. Waardoor het blok er voor zorgt dat er altijd voldoende vermogen beschikbaar zou moeten zijn, bijvoorbeeld om even snel ergens tussendoor te kunnen glippen.

Desondanks zijn sportieve karakter is het motorblok door zijn ‘Blue core’ technologie nog altijd zuinig. Door de aanwezigheid van een telescopische voorvork, gecombineerd met grote wielen is strakke lijnen rijden ook een realiteit op deze motorscooter. Mede dankzij dat is deze motorscooter niet alleen aantrekkelijk voor alledaagse inzetbaarheid, maar ook voor een heerlijke toerrit. Desire what you need.

Actiefoto 2022-Yamaha-XMAX300-EU-Icon_Blue-Static-001-03 vooraanzicht met motorrijder die door de stad rijdt.
Actiefoto 2022-Yamaha-XMAX300-EU-Icon_Blue-Static-001-03 zijaanzicht met motorrijder die de bocht omgaat in de stad.

Living to the MAX

Kortom, met deze motorscooter heb je heel veel praktisch gemak. Kijk bijvoorbeeld naar het keyless entry en bijvoorbeeld de grote hoeveelheid opbergruimte. Desondanks is er ook genoeg ruimte overgehouden om even lekker te kunnen sjeezen. Mede dankzij zijn lage gewicht is de motorscooter ook bijzonder wendbaar gebleven.

DE YAMAHAX-MAX 300 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN

Yamaha Xmax 300 v.a. 7.699,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 7.699,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?