Modeljaar: 2023
 
v.a. 4.799,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Blue Core 155cc Blok

Sportief Kuipwerk

Smart Key-systeem

Communication Control Unit

Lifestylefoto van blauwe 2023 Yamaha Nmax 155 in een stad met historisch gebouw op achtergond

Eigentijds en eigenwijs

Het sportieve, nieuwe kuipwerkontwerp is voorzien van de nieuwste LED-verlichting en heeft een aerodynamische voorkuip die meer bescherming biedt tegen wind en regen, terwijl het nieuwe chassis ervoor zorgt dat je gemakkelijker door het verkeer kunt manoeuvreren en een comfortabelere en meer ontspannen zitpositie biedt.

Maar wat de NMAX 155 echt tot het ultieme voertuig voor woon-werkverkeer in de stad maakt, is dat je met deze scooter te allen tijde connected kunt blijven. De nieuwe Communication Control Unit (CCU) koppel je via Bluetooth met je smartphone om toegang te krijgen tot belangrijke informatie. En functies zoals het met de Smart Key werkende sleutelloze contact, de stroomaansluiting en de opbergruimte onder de zitting maken het dagelijks leven zoveel gemakkelijker.

Lifestylefoto van blauwe 2023 Yamaha Nmax 155 in een stad met historisch gebouw op achtergond
Motorscooterrijder op de 2023 blauwe Yamaha nmax 155 rijdend door de stad

De nieuwe mobiliteit

De manier waarop we ons leven leiden, is aan het veranderen en het is tijd om naar nieuwe manieren te kijken om ons in en rond de stad te verplaatsen. De noodzaak van social distancing betekent dat overvolle openbare vervoersmiddelen hun aantrekkingskracht hebben verloren, terwijl de auto ook geen realistische optie meer is door overvolle straten, dure parkeerplaatsen en stijgende wegenbelasting. 

De N155 is de oplossing voor al het Urban Mobility

Maak een afspraak
Yamaha NMAX 155 v.a. 4.799,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 4.799,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?