Modeljaar: 2024
 
v.a. 23.499,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Brake Control Systeem

Hoogefficiënt 998 cc EU5 motorblok

Launch Control Systeem

Motorrijder op een blauwe supersport motor

De Yamaha R1 2024 kopen

De Yamaha R1 2024 is de nieuwste en meest geavanceerde supersportmotorfiets die Yamaha ooit heeft gebouwd. Deze motorfiets is het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring en innovatie sinds de lancering van het originele R1-model. Yamaha's betrokkenheid bij races op het hoogste niveau heeft geleid tot de ontwikkeling van geavanceerde technologieën die nu beschikbaar zijn voor jou als rijder.

Motorrijder op een blauwe supersport motor rijdt over het circuit
Motorrijder op een blauwe supersport motor rijdt over het circuit door een bocht

Het motorblok van de Yamaha R1

De Yamaha R1 2024 is doordrenkt met racetechnologie die rechtstreeks afstamt van Yamaha's succes in de motorsport. Het opmerkelijke 998 cc viercilinder EU5 crossplane motorblok is een directe afstammeling van de legendarische M1-racefiets. Dit betekent dat je kunt genieten van indrukwekkende prestaties en een soepele vermogensafgifte, vergelijkbaar met de machines die op de racebaan worden gebruikt.

Motorrijder op een blauwe supersport motor rijdt over het circuit door een bocht
Motorrijder op een blauwe supersport motor rijdt over het circuit

Banden van de Yamaha R1 2024

Als je het volle potentieel van de Yamaha R1 2024 wilt benutten, moet je kunnen vertrouwen op je banden. De Bridgestone Battlax Racing Street RSII-banden, met een breedte van 200 mm achteraan, bieden uitstekende tractie en een nauwkeurig gevoel. Of je nu agressief accelereert, hard remt of scherpe bochten neemt, deze banden leveren de prestaties die je nodig hebt om het maximale uit je rijervaring te halen.

Geavanceerd TFT-Instrumentenpaneel

Het toonaangevende TFT LCD-display op de Yamaha R1 2024 is een van de meest geavanceerde instrumentenpanelen op de markt. Het kleurenscherm toont een schat aan informatie op een duidelijke en gemakkelijk te begrijpen manier. Bovendien bevat het display indicatoren voor het Brake Control (BC) en Engine Brake Management (EBM) systeem, waardoor je in realtime informatie hebt over de status van deze elektronische regelsystemen. Je kunt ook eenvoudig je voorkeuren aanpassen via het YRC scherm.

Motorrijder op een blauwe supersport motor rijdt over het circuit te zien vanaf de zijkant
Blauwe supersport motor staat op de paddock stand op het circuit

Launch Control Systeem (LCS) en Ride-by-Wire APSG Gashendel

Het geoptimaliseerde Launch Control Systeem (LCS) van de Yamaha R1 2024 geeft je ultieme controle bij het starten, vooral in wedstrijdsituaties. Met verschillende sensoren analyseert het systeem gegevens en past het de prestaties aan. In de LCS1-modus, ontworpen voor de snelste en meest agressieve starts, wordt het systeem geactiveerd bij 9.000 tpm met een gashendelopening van 41 graden. Dit zorgt voor een snelle lancering en optimale acceleratie.

Het Yamaha Chip Controlled Throttle (YCC-T) systeem op de Yamaha R1 2024 wordt geactiveerd door een geavanceerde draaigreep. Hierdoor heb je een natuurlijke en precieze controle over het gas. Het APSG systeem is ontworpen om het directe gevoel van een conventionele draaigasgreep te behouden, en het biedt een soepele en progressieve respons.

Yamaha R1 2024: track & street ready

Kortom, de Yamaha R1 2024 is de ultieme supersportmotorfiets die zowel op de weg als op het circuit indruk maakt. Met zijn indrukwekkende prestaties, geavanceerde technologieën en hoogwaardige afwerking is de R1 een eerbetoon aan Yamaha's rijke motorsportgeschiedenis en een belofte van spannende rijervaringen in de toekomst. Kies voor de Yamaha R1 2024 en ervaar de sensatie van pure kracht en precisie. Het echte Kando gevoel.

Blauwe supersport motor staat op de paddockstand op het circuit

DE YAMAHA R1 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

Blauwe supersport motor op een witte achtergrond
Zwarte supersport motor op een witte achtergrond

YAMAHA R1 KOPEN BIJ MOTORCITY AMSTERDAM

MotorCity is de Yamaha dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Yamaha motoren. Een ander R model van Yamaha van 2024 is bijvoorbeeld de Yamaha R7 2024.

Of misschien ben je op zoek naar een ander type Yamaha model zoals bijvoorbeeld de Yamaha MT-09 2024  , Yamaha MT-09 SP 2024 of de Yamaha MT-07 2024. Zoek je een compleet ander Yamaha model dan de Yamaha R1 2024 dan verwijzen we u graag naar onze pagina met alle nieuwe Yamaha's.

Of ontdek ons brede aanbod van Yamaha occasions.

Je kunt de Yamaha R1 2023 komen bewonderen in onze showroom. We heten u van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Plaats een voororder
Yamaha R1 v.a. 23.499,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 23.499,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?