Modeljaar: 2023
 
v.a. 11.099,-
Contact

De voordelen van
deze motor

689 cc CP2-motor met een hoog koppel

Atletisch ontwerp met R-serie DNA

Aerodynamisch kuipwerk en 'twin-eye'-uiterlijk

A&S-koppeling voor meer controle

Leider in het segment

De levendige 689 cc CP2-motor met A&S-koppeling levert een koppelrijke acceleratie voor een sensationele rijervaring op het circuit en op de weg. Het superslanke en aerodynamische kuipwerk heeft een agressief uiterlijk met een krachtige centrale LED-koplamp. De strakke achterkant en brandstoftank met diepe uitsparingen dragen het kenmerkende karakter van de R-serie in zich mee. De hoogwaardige remmen en ophanging van de R7 zorgen voor optimale controle in bochten en bij het remmen.

Het frontale oppervlak van de R7 is het kleinste van de modellen uit de R-serie en levert het hoogste niveau van aerodynamische effici├źntie op, terwijl het clip-on-stuur, de verstelset voor pedalen en een zadel met bump stop zorgen voor een aanpasbare en sportieve rijpositie. Deze buitengewone Supersport van de volgende generatie maakt de R-lijn een realiteit voor motorrijders zoals jij die op zoek zijn naar spanning, of je nu op het circuit of op de weg rijdt.

blauwe Yamaha YZF-R7 rijdend door een bocht op een circuit te zien vanuit het voorzijaanzicht
blauwe Yamaha YZF-R7 rijdend door een bocht op een circuit te zien vanuit het vooraanzicht

Het blok van de R7

Het CP2 van de R7 levert 73,4 pk bij 8.750 toeren per minuut en biedt een indrukwekkende acceleratie met een directe gasrespons. De R7 is de eerste Yamaha motorfiets met een Assist en Slipper koppeling, deze koppeling zorgt voor soepeler schakelen en voorkomt dat het achterwiel gaat stuiteren bij te hoge toerentallen. Dit zorgt voor een voorspel- en beheersbaar rijgedrag bij het naderen van bochten. Een optionele toevoeging voor de R7 is het Quick Shift Systeem, dit mechanisme is verantwoordelijk voor naadloos opschakelen en biedt hoge prestaties op de weg of op het circuit.

blauwe Yamaha YZF-R7 rijdend op een circuit te zien vanuit het vooraanzicht
blauwe Yamaha YZF-R7 rijdend op een circuit te zien vanuit het voorzijaanzicht

De karakteristieke eigenschappen

Om te beginnen beschikt de R7 over een compact frame met een rijklaargewicht van slechts 188 kg. De 41 mm KYB upside-down voorvork met volledig instelbare veervoorspanning, rebound- en compressiedemping geeft de rijder een zelfverzekerd en stabiel gevoel. De instelbare achter schokdemper ligt via een link-type bevestiging horizontaal achter het blok. Dit zorgt voor een gecentraliseerd zwaartepunt wat in combinatie met de sportieve, voorovergebogen rijhouding en het lichte gewicht resulteert in bijzonder hoge wendbaarheid.

DE YAMAHA R7 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

witte Yamaha YZF-R7 met rode velgen op een witte achtergrond te zien vanuit het voorzijaanzicht
blauwe Yamaha YZF-R7 op een witte achtergrond te zien vanuit het voorzijaanzicht
Zwarte Yamaha YZF-R7 op een witte achtergrond te zien vanuit het voorzijaanzicht
Yamaha YZF-R7 v.a. 11.099,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 11.099,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?