Yamaha

Yamaha R7

De Yamaha R7 2024 is een onmiskenbaar icoon in de wereld van de supersportmotorfietsen.

Boek een proefrit
Yamaha YZF-R7
Modeljaar: 2024
 
v.a. 11.099,-
Contact

De voordelen van
deze motor

CP-2 motor

Optioneel Quick Shift Systeem

A&S-koppeling voor meer controle

Yamaha R7 2024 kopen

Het uiterlijk van de Yamaha R7 2024 is doordrenkt met het pure R-serie DNA. De 'twineye'-contourverlichting en krachtige enkele LED-koplamp benadrukken de agressieve uitstraling van deze motorfiets. Wat de Yamaha R7 2024 nog specialer maakt, is dat het het slankste model in de R-serie is, met compacte afmetingen die zorgen voor een gestroomlijnd en aerodynamisch ontwerp.

Blauwe supersport motor rijdt over het circuit
Blauwe supersport motor rijdt over het circuit

Optioneel Quick Shift Systeem (QSS)

Wil je je Yamah R7 2024 naar een hoger niveau tillen qua acceleratie? Overweeg dan het optionele Quick Shift Systeem (QSS) toe te voegen bij ons, als erkende Yamaha dealer. Met het QSS kun je naadloos opschakelen met vol gas, wat resulteert in nog krachtigere prestaties op de weg en op het circuit. Dit systeem onderbreekt tijdelijk de stroomtoevoer naar de versnellingsbak wanneer je opschakelt, waardoor je moeiteloos kunt schakelen terwijl je vol gas geeft.

blauwe supersport motor te zien vanaf de voorkant
motorrijdster rijdt op een blauwe supersport motor over het circuit

Sportieve Rijhouding en aerodynamisch kuipwerk

De Yamaha R7 2024 is ontworpen voor optimale wendbaarheid, en je lichaamshouding speelt hierbij een cruciale rol. Het clip-on-stuur, verstelbare voetsteunen achter en het solozadel met bump stop zorgen voor een sportieve rijpositie, zowel op het circuit als op de weg. De tankafdekking met diepe uitsparingen voor de knieën stelt je in staat om dicht op de motorfiets te kruipen en deze stevig vast te houden tijdens het remmen en in de bochten.

De motor van de Yamaha R7 2024

Onder de fraaie kuip van de Yamaha R7 2024 bevindt zich een krachtige 689 cc CP2-motor. Deze motor levert een indrukwekkend vermogen van 73,4 pk bij 8.750 tpm en biedt een sensationele acceleratie met onmiddellijke gasrespons. Dankzij de 270-graden krukas kun je genieten van een ongelijkmatig ontstekingsinterval, waardoor je hart sneller klopt naarmate je de toeren opvoert. Het hoge lineaire koppel zorgt voor efficiënt optrekken en een krachtige uitgang bij het verlaten van bochten.

Motorrijder rijdt op een blauwe supersport motor door een bocht

DE YAMAHA R7 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

blauwe supersport motor op een witte achtergrond
zwarte supersport motor op een witte achtergrond

YAMAHA R7 KOPEN BIJ MOTORCITY AMSTERDAM

MotorCity is de Yamaha dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Yamaha motoren. Een ander R model van Yamaha van 2024 is bijvoorbeeld de Yamaha R1 2024.

Of misschien ben je op zoek naar een ander type Yamaha model zoals bijvoorbeeld de Yamaha MT-09 2024  , Yamaha MT-09 SP 2024 of de Yamaha MT-07 2024. Zoek je een compleet ander Yamaha model dan de Yamaha R7 2024 dan verwijzen we u graag naar onze pagina met alle nieuwe Yamaha's.

Of ontdek ons brede aanbod van Yamaha occasions.

Je kunt de Yamaha R3 2023 komen bewonderen in onze showroom. We heten u van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Yamaha YZF-R7 v.a. 11.099,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 11.099,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?