showroom foto van motorscooters bij motorcity

Motorscooter kopen

Motorscooters 2023
Krijg antwoord op al je vragen en ontdek de gaafste modellen voor 2023

Motorscooters 2023
Krijg antwoord op al je vragen en ontdek de gaafste modellen voor 2023

Alles over Motorscooters

Motorscooters zijn de oplossing voor een hoop mobiliteitsuitdagingen. Met een auto kan je vast staan in een file. Met een motorscooter niet. Met een normale scooter mis je weer vermogen. Een motor, vaak veel duurder en minder zuinig. Een motorscooter lijkt dus een ideale oplossing. Ontdek of dat ook zo voor jou is.

Motorscooters

Tijd om afscheid te nemen van overtollig benzineverbruik, vervelende parkeerproblemen en zware en vervuilende tweewielers.

Met de motorscooter heb je alles wat je zoekt in vervoer: compact en wendbaar, zijn ze geen partij voor het drukke verkeer. Dankzij de lage brandstofverbruik zijn ze niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Stal ze eenvoudig in hoekjes of netjes op de stoep. Plus, je kunt flink geld uitsparen ten opzicht van de aanschaf van een auto door een vaak relatief lage aanschafprijs.

Maar welke motorscooter past bij mij? In dit artikel nemen we je mee in de wereld van de motorscooters. Zo kom jij beslagen ten ijs als je klaar bent om jouw motorscooter te kopen.

Waarom kiezen voor een motorscooter?

Met tal van technologische functies, waaronder makkelijke besturing, zuinige motor en toffe designs, zijn motorscooters de ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar een handig, kosteneffectief en gaaf vervoermiddel.

Motorscooters zijn van alle gemakken voorzien. Een aantal voordelen van de motorscooter op een rij:

  • Makkelijk in en door het verkeer: Motorscooters zijn compact en wendbaar, waardoor ze gemakkelijk door het drukke verkeer bewegen. Files? Vergeet het maar. Manoeuvreer eenvoudig door de langste files. Wel blijven opletten natuurlijk.
  • Efficiënt: Motorscooters verbruiken minder brandstof dan auto's, en betekent in lagere kosten voor brandstof. Met de komst van
  • Geen parkeerproblemen: Motorscooters kunnen relatief klein zijn ten opzicht van motoren, waardoor ze gemakkelijk in kleinere ruimtes passen.
  • Minder uitstoot: Motorscooters produceren minder uitstoot dan auto's, zeker sinds de invoering van bijvoorbeeld milieuzones en Euro5-gekeurde motorblokken. Dus, beter voor het milieu én de portemonnee. Iedereen wint.
  • Relatief goedkoop: Motorscooters zijn in vergelijking met veel andere gemotoriseerde voertuigen op het wegdek goedkoper in aanschaf.
  • Snel en handig: Motorscooters bieden de power van motoren met de wendbaarheid van scooters en brommers. De manier van reizen is daarmee een stuk fijner.

Motorscooters

Grofweg komen deze machines in twee categorieën: gemotoriseerde en elektrische scooters, waarvan de laatste relatief nieuw is en momenteel erg veel ontwikkelingen doorgaat. Ze verschillen in diverse aspecten, waaronder vermogen, bereik, onderhoud en milieuvriendelijkheid.

Gemotoriseerde scooters bieden meer vermogen en bereik dan elektrische scooters, maar ze zijn duurder in onderhoud en gebruik. Elektrische scooters zijn goedkoper in onderhoud en gebruik, maar ze hebben een beperkt bereik en zijn afhankelijk van elektriciteit.

Gemotoriseerde Motorscooters

Gemotoriseerde motorscooters worden aangedreven door een verbrandingsmotor en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens. Het voordeel van gemotoriseerde scooters is dat ze overal kunnen worden gebruikt, zelfs in gebieden zonder elektriciteitsvoorziening. Bovendien kunnen ze worden opgevoerd om snellere prestaties te bieden.

Elektrische Scooters

Elektrische scooters zijn milieuvriendelijker en geruisloze alternatieven voor gemotoriseerde scooters. Ze werken op accu's en bieden een bereik van ongeveer 30 tot 60 kilometer op één volle lading.

Het voordeel van elektrische scooters is dat ze goedkoper zijn in onderhoud en gebruik dan gemotoriseerde scooters. Echter, elektrische scooters hebben een beperkt bereik en kunnen niet overal worden gebruikt.

Het aanbod elektrische scooters focust zich met name op het ‘last mile-segment’, met andere woorden: het lichtere segment. Stedelijk verkeer en korte ritjes. De zwaardere uitvoeringen zijn volop in ontwikkeling maar de grote merken zijn er nog voorzichtig mee vanwege zaken als batterij-duur, range enzovoort.

Lifestyle foto van de elektrische bmw ce 04 motorscooter
showroom foto van gebruikte piaggio mp3's bij motorcity amsterdam

Driewiel scooters

Ondanks dat de verkoopaantallen langzaam stegen, zijn de driewielers in de motorscooter-categorie steeds populairder aan het worden. De motoren met drie wielen komen met een bijzondere ophanging en, verrassend, met drie wielen wat zorgt voor ongekende stabiliteit.

Perfect voor mensen die minder valide zijn of behoefte aan meer stabiliteit op het wegdek. Yamaha, Piaggio en Peugeot zijn aanbieders van deze bijzondere verschijningen.

Merken die Motorscooters Maken

Er zijn veel merken die motorscooters maken, waaronder Honda, Yamaha, Suzuki, Vespa en Piaggio. Elk merk biedt verschillende modellen, waaronder retro, sportieve, luxe en praktische scooters. Elk merk heeft zijn eigen unieke eigenschappen en specificaties, dus het is belangrijk om te weten welke het beste bij uw behoeften en persoonlijke voorkeur past.

studioillustratie van een motorblok van een motorscooter van de Burgman 400 van Suzuki

Verschil met motorscooters en scooters.

Het verschil laat zich duidelijker herkennen als we het hebben op over het verschil tussen een motor en een scooter. Het zijn allebei tweewielers, maar grofweg zijn er andere regels bepaald op basis van het vermogen van de motor of scooter. De cilinderinhoud is in grote mate verantwoordelijk voor het (tenzij er aanpassingen zijn gemaakt aan de motor). Tot 50cc valt de tweewieler in de categorie scooter. Vanaf 50cc kom je in de motor- of motorscooter-categorie terecht.

Je ziet dat 50 of 60cc motorscooters niet echt voorkomen. De cilinderinhoud in de categorie motoren en motorscooters beginnen van 125cc. Zo hebben de motorscooters van Yamaha met het laagste vermogen een cilinder inhoud van 155cc. Ze hebben overigens wel een motor met een nog lagere cilinderinhoud: 125cc, dit is de MT-125 van Yamaha, een zogenaamde naked bike.

Op basis van de Nederlandse wetgeving, moeten scooters en motorscooters aan de verkeersregels voldoen. Zo zijn ze verplicht om verzekerd te zijn. Voor het rijden van scooters en motorscooters met een motorvermogen van meer dan 45 km/h is een A-rijbewijs vereist. Voor bromfietsen is alleen een AM-rijbewijs nodig.

In Nederland moeten scooters en motorscooters ook voorzien zijn van verlichting en spiegels en moeten ze de verplichte helm dragen.

Is een motorscooter een motor?

Ja. Je hebt voor beide een A, A1 of A2 rijbewijs nodig. Deze klasse maakt geen onderscheid qua naam (motorscooter of motor) maar meer in vermogen en cilinderinhoud. Vanaf 50cc ga je in de gemotoriseerde tweewielers in klasse omhoog. Naar de motorenklasse en heb je per definitie een A, A1 of A2 rijbewijs nodig. Afgezien van functionele, technische en stilistische

Belangrijk om te vermelden: we behandelen echter ook driewielers zoals de Tricity van Yamaha en MP3 van Paiggio. Als je je autorijbewijs voor 19 januari 2013 hebt gehaald mag je ook een driewieler besturen zonder een motorrijbewijs te hebben.

kikvorsfoto van motorscooters bij motorcity amsterdam

Welke motorscooter kies ik?

Als je besloten hebt voor een motorscooter te gaan dan zal je je nog verbazen over het aantal opties dat er, zelfs per merk, aangeboden wordt. Het is belangrijk om rekening te houden met jouw specifieke behoeften en persoonlijke voorkeur. Ga je alleen voor A naar B. Rijd je alleen in de stad, of pak je ook de snelweg mee. Op de snelweg wel je wel een vermogen hebben van minimaal 300cc en een pittige acceleratie en aantal PK’s voor als je bijvoorbeeld vrachtwagens wilt inhalen. 

Als je vaak lange afstanden aflegt, is een gemotoriseerde scooter misschien de beste keuze voor u. Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijker alternatief, is een elektrische scooter misschien meer geschikt voor u. Bovendien moet u rekening houden met jouw budget en onderhoudsvereisten.

Wat kost een motorscooter?

De prijzen van de motorscooters lopen ver uiteen. Zo heb je een tweedehands Suzuki Burgman 200 uit 2016 met 15000km op teller al voor onder de € 3000,- en is een nieuwe TMax Tech Max Yamaha verkrijgbaar vanaf 16000,- die je vervolgens ook nog helemaal kunt aankleden.

We zullen de meest populaire motorscooters indelen naar cilinderinhoud en budgetklasse. Omdat occasions variëren qua prijs focussen we ons op de nieuwe motorscooters. Wil je occasions direct bekijken, klik dan hier.

vooraanzicht van een mp3 piaggio 500 HPE

Motorscooters tot € 7000,-

We hebben de motorscooters van de gerenommeerde merken in motorscooterland onderverdeeld in 3 categorieën. In prijsklasse gecombineerd en de grote van cilinders. Tot € 7.000,- vind je over het algemeen lichtere motorscooters met 125cc en soms 300cc.

Van € 7.000,- vind je middenklasse met en een toprange van motorscooters begint van  € 11.000,-. In de midden- en topklasse gaat ook technologie vaak een rol spelen. Tools en features die jouw rit nog fijner maken. Laten we beginnen. 

lifestyle foto van piaggio motorscooter liberty model

Piaggio Liberty modellen

Een functionele motorscooter met fraai uiterlijk en handige tools zoals een lcd-display en ABS. Een 4-taktsblok 50 of 125cc modellen variërend van € 2859,- tot € 3599,-

Bekijk de Liberty modellen

Piaggio Medley modellen

De laatste evolutie van de i-get-motorfamilie, met elektronische injectie, kleppentiming met vier kleppen en vloeistofkoeling maakt zijn debuut op de Piaggio Medley. Een 125cc blok met elektronische injectie en kleppentiming van € 4.299,- tot € 4.399,-

Bekijk de Piaggio Medley
lifestyle foto van een piaggio medley motorscooter
showroom foto van een 2018 gebruikte piaggio beverley bij motorcity amsterdam

Piaggio Beverly modellen (300cc)

Deze populaire motorscooter is een veelzijdige machine die wendbaar is door de positie van de wielen en vorken. Een 300cc blok met keyless systeem en lcd dashboard van 5,5 inch zorgen voor een meer dan degelijke motorscooter voor dagelijks gebruik. Prijs van € 6.299,- tot € 6.399,-

Bekijk de nieuwe Beverly modellen

Vespa Motorscooters

Vespa bekend van hetzelfde moederbedrijf als Piaggio en Aprilia biedt ook de nodige modellen aan omtrent lichter motorscooterklasse. Ze komen uiteraard standaard met de Italiaanse flair.

actiefoto van dame op een grijzige vespa gts motorscooter

Vespa GTS Super 125 (Super, Super Sport en Super Tech)

De Vespa GTS Super komen in 3 varianten waarvan twee met add-ons komen die sportievere en extra technologische snufjes bieden. Ze komen allen met een 125cc-blok.

De Sport-uitvoering komt met extra details en graphics en strak afgewerkt zadel waar de Tech-versie van de GTS Super verfijnd is met de 4,3inch TFT-scherm, Start&Stop-systeem en een Vespa Mia GPS navigator. Prijs van € 6.599,- tot € 6.999,-

Bekijk de Vespa GTS

Yamaha Motorscooters licht

Yamaha NMax 155

Urban mobility tot de max. Het sportieve, nieuwe kuipwerkontwerp is voorzien van de nieuwste LED-verlichting en heeft een aerodynamische voorkuip die meer bescherming biedt tegen wind en regen, terwijl het nieuwe chassis ervoor zorgt dat je gemakkelijker door het verkeer kunt manoeuvreren en een comfortabelere en meer ontspannen zitpositie biedt. Een blok van 155cc biedt precies genoeg voor het stadsverkeer en ringwegen. Snel van A naar B in de randstad is een genot met deze NMax 155. Prijs €4.799,-

Lifestylefoto van blauwe 2023 Yamaha Nmax 155 in een stad met historisch gebouw op achtergond

Peugeot Motorscooters licht

Django 125cc

Geïnspireerd door het verleden heeft Peugeot Motocycles het echte retro gevoel weten terug te brengen in deze Django. De Django 125cc is goed zichtbaar door zijn LED-verlichting (tevens dagverlichting) en de 125cc uitvoering beschikt over het integraal remsysteem Synchro Braking Concept (SBC) , waarbij de rembalans perfect over de voor- en achterwielen wordt verdeeld. Dit bevordert uw veiligheid. Als de deux chevaux van Citroën een tweewiel-broertje van Peugeot zou hebben (is toch een onderneming zeggen we maar voor het gemak), dan is het de Django 125cc wel met z’n vriendelijk Franse vormen. €4.198,-

productfoto van de peugeot-django-125cc-motorscooter
close up foto van de bergruimte van de peugeot tweet evo motorscooter waar makkelijk een helm in past.

Peugeot Tweet Evo 125cc

Een degelijke ogende en presterende motorscooter waarbij ingezet is op meer comfort tijdens het rijden. De wegligging is uitstekend en maakt deze motorscooter z’n geld meer dan waard. Prijs vanaf € 3.498.-

Aprilia 125cc en 200cc klasse

De SR GT 125cc en 200cc komen beide in een standaard en sport-uitvoering. De welbekende Aprilia looks spatten er vanaf. De motorscooters zijn allen op z’n minst flitsend te noemen. Ze komen met volledige ledverlichting.

De verschillen met de standaard uitvoering en de sportversie is dat de sportuitvoeringen met interessante sportieve elementen komt zoals bijzondere kleurstellingen (geel en rood bijvoorbeeld). Prijs van € 4.399,- tot € 4.999,-.

Ontdek de Aprilia SR GT
actiefoto van een gele 2023 Aprilia-sr-gt-motorscooter
actiefoto van 2023-honda-pcx-125-motorscooter in de stad met motorrijder

Honda lichter klasse motorscooters

Vision 110

Honda is een grootproducent wat betreft motorscooters. Hun modellenrange voor 2023 kent maar liefst 9 motorscooters in verschillende categorieën, beginnend met de Vision 110. Voor € 2.976,-  heb je een hele degelijke scooter met een cilinderinhoud van 110cc. Genoeg om je snel en flexibel van A naar B te brengen.

PCX125

De PXC125 gaat een stap verder. Ook in prijs. Deze strak gelijnde motorscooter met fraai uiterlijk komt met interessante features zoals een start-en-go knop. Hij komt met volledige led-verlichting en torque-controle (koppel-controle) en daarbij een zeer overzichtelijk en digitaal display. Prijs € 3.999,-

Bekijk de PCX125

Forza 125

De premium GT (touring) motorscooter van Honda in de 125cc-klasse. Een van de bestverkochte motorscooters die veel motorscooter voor het geld biedt, ook al is deze een stuk duurder dan z’n 125cc broertjes. Met het unieke Forza design heb je een gave machine te pakken. Extra’s als elektronisch windscherm en Smart Key-systeem maken het af. Prijs € 6.849,-

Bekijk de Honda Forza 125
actiefoto van de 2023-honda-forza-125-motorscooter met motorrijder in de stad
actiefoto van motorrijder op een rode 2023-Honda-Sh150i-motorscooter

SH 150i

Licht Italiaans randje op de Honda SH 150i. Verwacht een mooi afgewerkte, maar vooral functionele motorscooter. De motorscooter komt met fraaie extra’s als een ingebouwde USB-oplader en slimme opbergruimte. Prijs € 4.899,-

Bekijk de SH 150i

Kymco Motorscooters

Kymco is al jaren onderdeel van de gevestigde orde in scooter- en motorscooterland. Het bedrijf uit Taiwan weet prima mee te komen in een wereld waar zoveel ontwikkelingen plaatsvinden. Hun motorscooters kennen geen lichte klasse, maar wel een driewieler.

studiofoto van dekymco-Agility-16-mat-grijs-200cc-motorscooter

Agility 125cc en 200cc

De Agility 16” + Euro 5 motorscooter is een onbetwiste klassieker van KYMCO. De motorscooter combineert de grote wielen met een strak design, technologie en superieure afwerking, dit zorgt voor net dat extraatje meer. Dankzij de 16 inch voorwiel en 14 inch achterwiel is er meer wendbaarheid ontstaan.

Bij de 200cc uitvoering vind je mooie extra's. Naast het comfortabele zadel voor zowel bestuurder als passagier zit er onder het zadel ook voldoende ruimte. Er is namelijk plek voor twee integraalhelmen. Prijs 125cc € 3.398,- en de prijs van de 200cc is € 3.898

Ontdek de Kymco Agility 200cc

Middelzware motorscooters in budgetklasse € 7.000,- tot € 11.000,-

We nemen je mee naar de volgende klasse. Hier hebben we te maken die zwaardere motorblokken kennen, meer vermogen of dusdanig technologisch ontwikkeld dat je ze niet onder de € 7.000,- krijgt bij de dealer. We trappen af met de welbekende Vespa!

lifestylefoto van de 2023-vespa-gts-super-modellen-motorscooter

Vespa GTS Super 300 (Super, Super Sport en Super Tech)

De Vespa GTS Super komen, net als het 125cc broertje, in 3 varianten. Twee daarvan met add-ons die sportievere en extra technologische snufjes bieden. Ze komen allen met, je raadt het al, een 300cc-blok.

De extra’s die je bij de 125cc Sport en Tech-uitvoering vindt, zijn op dezelfde wijze toegepast bij de 300cc-klasse. De prijs varieert van € 7.699,- tot 8.099,-

Bekijk alle GTS Super modellen

Piaggio motorscooters middelzware klasse

Piaggio Beverly modellen (400cc)

Functionele scooter met een 400cc blok met meer kracht en andere afwerking. Met slimme functies zoals de keyless-startsysteem en vind-functie waarmee je je scooter op drukke parkeerplekken makkelijk terugvindt, zijn slechts een aantal extra's die deze motorscooter een nuttige partners in het stedelijk verkeer maken. Prijs van € 7.399,- tot € 7.499,-

 

Bekijkde Beverly 400cc motorscooter
lifestylefoto met een 2023-piaggio-beverly-400-motorscooter en een golf die stukslaat op de kust op de achtergrond
2023-piaggio-mp3-300-hpe-motorscooter

Piaggio MP3 300

De eerste driewieler die we behandelen in deze reeks. En gelijk een van de meest populaire. De MP3 is een graag geziene participant in het randstedelijk verkeer. Motorscooter met bijzondere drie-wiel constructie voor extreme stabiliteit. De MP3's komen voor 2023 met een 300cc en een 530cc uitvoering. De 300cc is verkrijgbaar vanaf € 8.199,- tot € 8.399,-

Bekijk de Piaggio MP3

Yamaha Motorscooters midzwaar

Yamaha XMax 300

Volledig nieuw ontwikkelde X-Max met nieuw design. Dynamische, hoekige kuipwerk en X-vormige LED-koplamp maken deze X-Max een ware verschijning. Prijs € 7.699

Bekijk de nieuwe XMax 300
een lifestylefoto van de 2023-yamaha-xmax-300-motorscooter
actiefoto van een 2023 xmax 300 tech max uitvoering met motorrijder die door de stad rijdt

Yamaha XMax 300 Tech Max

De technologisch meer geavanceerde broer de X-Max 300. Tech Max staat dan ook voor maximale technologische snufjes. Deze motorscooter komt met een 4,2inch TFT-scherm, smartphone connectiviteit en opbergruimte voor 2 helmen € 8.199,-

Bekijk de Yamaha Xmax 300 Tech Max

Yamaha Tricity 300

De tegenhanger van de Piaggio MP3. Met een vergelijkbaar driewielsystem biedt de Tricity vergelijkbare prestaties met de MP3 300. Het verschil? De prijs onder andere, die valt bij Yamaha hoger uit . € 10.399,-

Ontdek de Tricity 300 van Yamaha
actiefoto van mototrijder op een brug met een 2023-yamaha-tricity-motorscooter-driewieler
productfoto 2023-suzuki-burgman-400-mototscooter

Suzuki Motorscooters midzwaar

De Burgman is al jarenlang een graag geziene verschijning op het wegdek. Door de jaren heen heeft Suzuki verscheidene versies gehad zoals een 125cc en de 200cc uitvoering.

Voor 2023 kun je een 400cc-uitvoering verwachten met een krachtige accelleratie. € 8.199,-

BMW Urban Mobility

BMW staat bekend om z’n premium tweewielers (en vierwielers). Ook voor het stedelijk en omgevings-verkeer heeft BMW drie bijzondere machines. Waarvan 1 elektrisch, maar daarover lees je in de zwaarste (en duurste) klasse.

C400GT

Een technologisch hoogstandje, zo zou je de 400cc motorscooter kunnen noemen. Met markante motorscooter met technologie als Ride-by-Wire en (optionele) BMW connectivity wordt je rit nog aangenamer. Prijs € 9.700,-

Bekijk de C400 GT
lifestylefoto van een 2023-bmw-c400-gt-motorscooter met een grote hangbrug en zonsondergang op de achtergrond
lifestylefoto van de 2023-bmw-C400-X-motorscooter

C400X

Een flitsende machine. Met een opvallend uiterlijk krijgt deze, met 400cc aangedreven, motorscooter z’n eigen plek op het wegdek. Met dezelfde tools als de 400 GT en z’n asymmetrische koplamp vindt deze motorscooter z’n plek bij de wat hippere stadsbewoners. Prijs € 8.500,-

Bekijk de C400 X
close up shot van voorkant 2023-kymco-xciting-vs-400-motorscooter

XCiting VS 400

Een gave 400cc met looks die niet onderdoen voor een Forza of ADV van Honda. Deze eencilinder, die al 10 jaar meegaat, met een inhoud van 400cc zorgt voor een soepele en vlotte rit. Met functies die erbij passen, zoals keyless startsysteem en futuristisch dashboard. Prijs € 9.298,-

Bekijk de Xciting VS van Kymco

Honda Midzwareklasse Motorscooters

Forza 350

Hetzelfde strakke design als z’n 125cc-broertje. Het is een echte GT scooter, gemaakt voor het rijgenot en comfort. En dat vind je op de Forza 350. Met oog voor ergonomie en functionaliteit is dit een populaire motorscooter die het overwegen zeker waard is. Prijs € 7.949,-

Bekijk de Forza 350
lifestyleshot van de 2023-honda-forza-350-motorscooter
lifestyle shot zijaanzicht 2023-Honda-Sh350i-motorscooter

SH350i

Het gemak en functionaliteit van de 125cc vind je ook terug in de 350cc versie van de SH-reeks. Grote wielen met veel wendbaarheid zorgen voor soepele ritten, waar je maar aan een ding wel denken: starten en gaan. Prijs € 6.949,-

Check de SH350i van Honda

ADV350

Ze maken allemaal gebruik van hetzelfde motorblok, maar het verschil zit ‘m in rijervaring, functie en rijervaring. Oh, we vergeten de looks. Waar de SH-reeks heel functioneel oogt, heb je hier wel met een echt futuristisch beestje te maken. Smart Key-systeem. Voice-control voor je smartphone en een instelbaar windscherm. Prijs: € 7.649,-

Ontdek de Honda ADV 350
actiefoto van een motorrijder op een 2023-honda-adv-350-motorscooter met op de achtergrond de skyline van een stad

De zwaarste en meest geavanceerde motorscooters

Na de twee toegankelijkere klassen te hebben behandeld, duiken we nu in de modellen die boven € 11.000,- beschikbaar zijn. Dit betekent: krachtige(re) motoren, meer comfort en meer snufjes. We beginnen met Kymco. 

actiefoto van een 2023-kymco-ak550i-zware-motorscooter

AK550i

Deze krachtige Kymco met een 550cc-blok is ingericht op comfort en rijgenot. Robuust gevormd kuipwerk met interessante snufjes die je rit nog aangenamer maken. Denk aan handgreepverwarming, instelbaar windscherm, Tractiecontrole, slim remsysteem (AIBS) en ga zo maar door.

Prijs € 14.298,-

Bekijk de Kymco AK550i
productfoto van een 2023-kymco-cv3-zware-motorscooter

Kymco CV3

Een bijzondere machine met een bijzonder aanzien. Het driewiel concept zien we bij meerdere merken terug, maar de Kymco CV3 kan wel eens de top of the range zijn. 550cc met een bijzondere manier van het verdelen van het gewicht. Daarbij kun je een 6inch TFT-scherm verwachten voor alle informatie die je nodig hebt. Deze motorscooter kun je eind Q1 in 2023 verwachten.

Prijs € 15.998,-

Ontdek deze driewieler van Kymco

MP3's zware klasse van Piaggio

Piaggio MP3 400

De zwaardere versie van de 300. Volledige LED-verlichting, een nieuw remsysteem en het grootste TFT-kleurendisplay in het segment van driewielscooters. Bekijk de MP3 400 hier. € 12.499,-

Piaggio MP3 530

De krachtigste versie van de MP3’s. 530cc hpe Euro 5 motor, cruisecontrol, achteruitrijsysteem, achteruitrijcamera en Blind Spot Information System. € 15.299,-

Bekijk de zwaarste MP3 hier
Actiefoto van 2023-piaggio-mp3-530-hpe-zware-motorscooter
actiefoto van de 2022-yamaha-t-max-560-zware-motorscooter

T-Max

Waarschijnlijk de populairste motorscooter in z’n klasse. Het nieuwe kuipwerk met geïntegreerde LED-knipperlichten voor geeft dit iconische model een stoerdere uitstraling die respect afdwingt op de weg. De verbeterde ergonomie zorgt voor gemakkelijker op- en afstappen en verhoogt het comfort. Met 560cc en hoogstaande opties is dit een van de meest gekozen motorscooters in het land. € 14.999,-

 

Ontdek de T-Max 560

T-Max Tech Max

Al twintig jaar staat de iconische TMAX motorscooter op nummer één als het meest succesvolle model in Europa. Met deze uitvoering tilt Yamaha sportprestaties naar een nog hoger niveau door de nieuwe TMAX 560 te voorzien van een grotere cilinderinhoud. 

Europa's bestverkochte Sport Scooter is radicaal opgewaardeerd met een toonaangevend 7-inch TFT-kleurenscherm met volledige smartphone-connectiviteit, zodat je tijdens elke rit in contact blijft. €16.999,-

Bekijk de T-Max 560 Tech Max
actiefoto van de 2022-yamaha-t-max-560-tech-max-zware-motorscooter
studiofoto2023-peugeot-metropolis-driewiel-motorscooter

Peugeot Metropolis

De metropolis staat in het lijstje de zwaardere driewielers en z’n directe concurrent is de Piaggio MP3 400. Alle Metropolis versies komen met een 400cc motor en Smart-keys, ABS, Traction Control en Automatische noodstopverlichting. De Allure, SW en GT versie komen met diverse add-ons, zoals een topkoffer (SW) en I-Connect technology die bijdraagt aan een hogere veiligheid bij de GT (duurste) uitvoering.  Van € 12.999,- tot € 13.599,-

Bekijk de Peugeot Metropolis

BMW CE04 (Elektrisch!)

De eerste echte introductie voor een premium elektrisch aangedreven motorscooter. Natuurlijk, er wordt veel geexperimenteerd, maar BMW maakt hier een statement. Een topmarket prijs, een bijzonder uiterlijk en veel technologie maken dit een motorscooter die de first movers in de elektrische motormarkt maar wat graag zien. Prijs € 13.500,-

BMW CE 04
collega van features van de 2023-bmw-ce-04-elektrische-motorscooter
actiefoto op ruig terrein met een 2023-honda-x-adv-zware-motorscooter

Honda Zware klasse

X-ADV

De ultieme uitvoering van de Honda motorscooter. Futuristische maar toegankelijk design met een flink greep uit de technologische ontwikkelingen die de motorwereld kent. Hij wordt ook wel de SUV op de twee wielen genoemd.

En ja, daarmee is deze wat groter dan de andere motorscooters, maar je neemt ook meer mee. Zij- en topkoffers en de offroad klare banden zijn speciaal gemaakt voor de X ADV om de trip net even wat bijzonderder te maken dan een gemiddelde scooter kan. € 14.999,-

Bekijk de Honda X-ADS motorscooter

Forza 750

Tot slot, de Honda Forza 750. Met 745cc (om precies te zijn) heb je met de Forza de overtreffende trap van de Honda motorscooter familie te pakken. Strakke looks en handige feutures maken dit een echte kanshebber bij deze serieuze motorscooter fans. Prijs € 13.899,-

Ontdek de Honda Forza 750
actiefoto van de 2023-honda-forza-750-zware-motorscooter

Motorscooter kopen?

Heb je de beste motorscooter van 2023 voor al ontdekt. Met zoveel aanbod zit er vast een goede keuze tussen. Bij MotorCity zijn we trots en erkend dealer van Yamaha motorscooters en Suzuki motorscooters. Ben je opzoek naar een occasion motorscooter, geen probleem. We hebben altijd een ruim aanbod. Van Piaggio tot aan BMW

Je kunt ook altijd even contact opnemen voor advies en actueel aanbod in onze showroom. Of bel met 020 480 80 10.

Ben je opzoek naar specifieke accessoires of onderdelen. Of wil je iets laten monteren, neem dan contact op met onze werkplaats