Modeljaar: 2023
 
v.a. 10.399,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Traction control system (TCS)

Grote schijfremmen

Urban Mobility met 3 wielen en Tricity-DNA

Standing Assist System

Slim vervoer mooi ontworpen

Een slimme en plezierige manier van reizen in de stad zonder motorrijbewijs? De nieuwe Yamaha Tricity 300 slaagt erin als licht, sportief en makkelijk te rijden Urban Mobility-voertuig. De Tricity maakt gebruik van een BLUE CORE 300cc vloeistofgekoelde 4-takt motor welke de perfecte balans biedt tussen zuinigheid en krachtige prestaties. Het Urban Mobility-voertuig is hierdoor meer dan geschikt voor langere afstanden en snelwegritten.

Met drie wielen zorgt hij voor meer vertrouwen en stabiliteit in de bochten. Dit in combinatie met zijn compacte afmetingen en het lichtste gewicht in zijn klasse maakt van hem het perfecte Urban Mobility-voertuig dat jou makkelijk door de drukke straten, en op tijd op je bestemming krijgt.

De dubbele wendbare voorwielen bieden extra grip voor soepel bochtenwerk – en de lichtgewicht besturing en geringe afmetingen maken het gemakkelijk om door drukke straten te navigeren.

Elke keer dat je stopt, zal je dankbaar zijn voor het automatische Standing Assist-systeem – en als de lichten op groen springen, brengt de responsieve 300cc BLUE CORE motor je in recordtijd naar je bestemming. Met een prachtig vormgegeven carrosserie en een toonaangevende specificatie is de Tricity 300 de beste keuze voor in de stad.

Prestaties van de Yamaha Tricity 300

De vloeistofgekoelde eencilinder 300cc BLUE CORE viertaktmotor levert zeer toereikend vermogen voor op de snelweg – terwijl bij lage snelheden de geoptimaliseerde automatische transmissie zorgt voor zorgeloos rijden zonder aan schakelen te hoeven denken.

De Tricity beschikt over een zeer dynamische styling naast veelzijdige prestaties en de beste specificaties in zijn klasse met gebruiksvriendelijke technologie. Deze driewielige scooter kan ondanks deze hoge standaards gereden worden met een B-rijbewijs van voor 19 januari 2013.

Actiefoto 2022-Yamaha-MW300-EU-Petrol_Blue-Action-005-03 zij onderaanzicht met motorrijder die door de stad
Actiefoto 2022-Yamaha-MW300-EU-Petrol_Blue-Action-005-03 met motorrijder die over een brug rijdt op een straat met grote kasseien

Design van de Yamaha Tricity 300

Het ontwerp is gericht een de lichtgewicht wendbaarheid van een scooter te combineren met het hogere gevoel van vertrouwen en stabiliteit dat drie wielen kan bieden. Hij is hierbij niet alleen het lichtste model in zijn klasse maar beschikt ook over een van de hoogste specificaties. Dit wordt al snel zichtbaar wanneer er naar de 13 liter tank en aerodynamische carrosserie en scherm gelet wordt.

Naast zijn sportieve uiterlijk en slanke carrosserie, is de dynamische Tricity 300 ook een uiterst praktisch en functioneel voertuig. Om deze hoge standaard aan functionaliteit te bereiken is er opbergruimte voor maar liefst 2 integraalhelmen of een A4 koffer, kunnen de sloten bediend worden met het handige Smart Key systeem en is er een DC-uitgang om je apparaten mee op te laden.

Actiefoto 2022-Yamaha-MW300-EU-Petrol_Blue-Action-005-03 met motorrijder die door een tunnel rijdt
Actiefoto 2022-Yamaha-MW300-EU-Petrol_Blue-Action-005-03 met motorrijder die over door een tunnel rijdt en licht in de bocht hangt

Veiligheid en elektronica van de Yamaha Tricity 300

Stedelijk woon-werkverkeer omvat meestal veel start-stop rijden, dus heeft Yamaha een Standing Assist-systeem ontwikkeld voor extra gemak wanneer je stopt bij lichten of kruispunten.

De Tricity 300 is een hoogwaardig voertuig met een kwaliteitsuitstraling en eersteklas afwerking. De toonaangevende specificatie omvat een instrumentenpaneel in autostijl dat belangrijke informatie weergeeft in een duidelijke en gemakkelijk te begrijpen stijl. Waarschuwingslampjes tonen ABS, Tilt Lock Assist-systeem, TCS en omgevingstemperatuur – met een nuttige waarschuwing die bij 3°C en lager oplicht.

De lay-out met drie wielen van de Tricity 300 zorgt voor een verbeterd gevoel van stabiliteit en zelfvertrouwen en is ontworpen om een breed scala aan oppervlakken en rijomstandigheden aan te kunnen. De eersteklas remschijven met een diameter van 267 mm voor en achter leveren veel remkracht – en Yamaha’s uniforme remsysteem en ABS geven je meer controle in natte of gladde omstandigheden.

DE YAMAHA TRICITY 300 IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE KLEUREN:

Productfoto 2022-Yamaha-MW300-EU-Sand_Grey-Studio-001-03 op witte achtergrond
Productfoto 2022-Yamaha-MW300-EU-Petrol-Blue-Studio-001-03 op witte achtergrond
Productfoto 2022-Yamaha-MW300-EU-Gunmetal-Grey-Studio-001-03 op witte achtergrond
Yamaha Tricity 300 v.a. 10.399,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 10.399,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?