nieuwe-yamaha-r1-kopen-01

De nieuwe Yamaha R1 2024

Ontdek de nieuwe Yamaha R1 2024: Een Meesterwerk van Technologie en Prestaties.

Ontdek de nieuwe Yamaha R1 2024: Een Meesterwerk van Technologie en Prestaties.

De nieuwe Yamaha R1 2024

In de wereld van supersportmotorfietsen is de Yamaha R1 2024 een revolutionair meesterwerk dat de belichaming is van meer dan 25 jaar ervaring en innovatie van Yamaha sinds de introductie van het oorspronkelijke R1-model. Ontworpen met geavanceerde technologieën die voortkomen uit Yamaha's indrukwekkende successen in de motorsport, biedt de R1 2024 een opmerkelijke combinatie van prestaties, controle en esthetiek.

nieuwe-yamaha-r1-2024-kopen-02
nieuwe-yamaha-r1-2024-kopen-10

Het hart van de nieuwe Yamaha R1 2024

Het kloppende hart van de Yamaha R1 2024 is het opmerkelijke 998 cc viercilinder EU5 crossplane motorblok, direct afkomstig van de legendarische M1-racefiets. Dit resulteert in indrukwekkende prestaties en een soepele vermogensafgifte die vergelijkbaar is met de machines die op de racebaan schitteren. De motor vormt het fundament van een ongeëvenaarde rijervaring die de adrenaline doet stromen, zowel op de weg als op het circuit.

King of the track

Wat de nieuwe Yamaha R1 2024 echt onderscheidt, is de integratie van geavanceerde racetechnologieën in het ontwerp. Het aerodynamische kuipwerk, rechtstreeks geïnspireerd op motorsportontwikkelingen, zorgt niet alleen voor een agressieve uitstraling, maar verbetert ook de aerodynamica, wat resulteert in verhoogde stabiliteit en prestaties bij hoge snelheden.

De nieuwe Yamaha R1 2024 schittert ook met zijn overvloed aan intelligente elektronica, waaronder het ride-by-wire-gashendelsysteem, het Launch Control Systeem (LCS), Engine Brake Management (EBM), Brake Control (BC), en meer. Deze elektronische systemen bieden ongekende controle en aanpasbaarheid, waardoor elke rijder het volledige potentieel van de motor kan benutten, zowel op de openbare weg als op het circuit.

nieuwe-yamaha-r1-2024-kopen-03
nieuwe-yamaha-r1-2024-kopen-05

Bridgestone banden

De prestaties van de Yamaha R1 2024 worden verder geoptimaliseerd door de Bridgestone Battlax Racing Street RSII-banden met een indrukwekkende breedte van 200 mm achteraan. Deze banden bieden uitstekende tractie en een nauwkeurig gevoel, waardoor rijders agressief kunnen accelereren, hard kunnen remmen en scherpe bochten kunnen nemen met het volste vertrouwen.

Tech

Het geavanceerde TFT LCD-display, een van de meest geavanceerde instrumentenpanelen op de markt, geeft een overvloed aan informatie op een duidelijke en begrijpelijke manier weer. Met indicatoren voor Brake Control (BC) en Engine Brake Management (EBM) heb je in realtime inzicht in de status van deze elektronische regelsystemen, en je kunt eenvoudig je voorkeuren aanpassen via het YRC scherm.

nieuwe-yamaha-r1-2024-kopen-06
nieuwe-yamaha-r1-kopen-2024-11

Full LED

Met een agressieve uitstraling dankzij de LED-koplampen in Ivll-stijl en een hoogwaardige wielophanging, biedt de Yamaha R1 2024 niet alleen sensationele prestaties maar ook een visueel en technologisch spektakel op twee wielen. Kies voor de Yamaha R1 2024 en laat je betoveren door de sensatie van pure kracht en precisie - het echte Kando gevoel. Het is niet alleen een motorfiets; het is een eerbetoon aan Yamaha's rijke motorsportgeschiedenis en een belofte van opwindende rijervaringen in de toekomst.

De nieuwe Yamaha R1 2024 bekijk je bij Motorcity Amsterdam

MotorCity is de Yamaha dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Yamaha motoren. Zodra de nieuwe Yamaha R1 2024 bij ons binnendruppelt zullen wij dit vermelden op de website. Tot die tijd kun je natuurlijk een kijkje nemen bij de Yamaha R1 2023 of bij de Yamaha R7 . Of misschien ben je op zoek naar een ander model van Yamaha bijvoorbeeld de Yamaha MT-09 2024,  of de Yamaha MT-09 SP 2024 of de Yamaha MT-07 2024. Ben je misschien nieuwsgierig naar een compleet ander Yamaha model dan verwijzen we je graag naar onze pagina met alle nieuwe Yamaha's.

Of ontdek ons brede aanbod van Yamaha occasions.

Kun je nou niet wachten op de nieuwe Yamaha R1 2024? Een voororder is zo geplaatst.

Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten u van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze Instagram, Youtube, Facebook of Tik Tok.

Bekijk de Yamaha R1 2024