blauwe Yamaha R1 rijdend door een bocht over een circuit te zien vanuit het voorzijaanzicht

Supersport motoren 2023

Alles over supersport bikes voor 2023
In deze blog hebben wij alle supersport motoren voor jou uiteengezet. van 125 tot 1000cc motorfietsen je leest het hier allemaal!

Alles over supersport bikes voor 2023
In deze blog hebben wij alle supersport motoren voor jou uiteengezet. van 125 tot 1000cc motorfietsen je leest het hier allemaal!

Supersport

Welkom bij de wereld van supersport motoren, waar snelheid en kracht samenkomen in een adembenemend spektakel! Deze motorfietsen zijn ontworpen voor de ultieme prestaties, met aerodynamische lijnen, krachtige motoren en geavanceerde technologieën.

Of je nu een fanatieke racer bent of gewoon houdt van het gevoel van snelheid op de weg, supersport motoren zullen je zeker op het puntje van je stoel laten zitten. Bereid je voor op een wilde rit terwijl we samen de wereld van supersport motoren verkennen!

Yamaha supersport motoren 2023

De adrenaline-gedreven wereld van Yamaha Supersport motoren!

Yamaha is een van de meest gewaardeerde en gerespecteerde merken in de motorindustrie en hun Supersport lijn is niet anders.

Met hun race-geïnspireerde ontwerp, ongeëvenaarde prestaties en baanbrekende technologieën, hebben Yamaha Supersport motoren hun plek verdiend in de harten van zowel professionele racers als enthousiaste liefhebbers van snelle motorfietsen.

Yamaha YZF-R125 rijdend over een circuit

Yamaha YZF-R125 2023

De Yamaha YZF-R125 is een indrukwekkende supersportmotorfiets in de A1-klasse.

De specs: 125cc-vloeistofgekoelde viertaktmotor met een vermogen van 15 pk en een koppel van 12,4 Nm. De motor is gekoppeld aan een zesversnellingsbak en beschikt over geavanceerde technologieën, zoals een assist- en slipperkoppeling en een upside-down voorvork.

Deze motorfiets biedt uitstekende wendbaarheid en controle, mede dankzij de geavanceerde rem- en ophangingssystemen. De agressieve styling van de YZF-R125 maakt hem tot een aantrekkelijke keuze voor beginnende en gevorderde rijders.

Bekijk hier de Yamaha YZF-R125

Yamaha YZF-R3 2023

De Yamaha YZF-R3 is een populaire supersportmotorfiets in de A2-klasse dit omdat deze motor zeer toegankelijk is voor de beginnende rijder. Het gewicht van deze motor is 169 kg met een zithoogte van 78cm. 

Met zijn 321cc parallel-twin motor levert hij een vermogen van 42 pk en een koppel van 29,6 Nm.

De YZF-R3 beschikt over een geavanceerd remsysteem met ABS en een slipper clutch, waardoor hij uitstekende remprestaties en soepele schakelmogelijkheden biedt. De motorfiets is ook uitgerust met een geavanceerde voorvork en achtervering voor maximale wendbaarheid en controle.

De agressieve styling van de YZF-R3, met zijn dubbele koplamp en kuipwerk, maakt hem tot een aantrekkelijke keuze voor rijders die op zoek zijn naar een combinatie van prestaties en stijl.

Bekijk hier de Yamaha YZF-R3
paarse Yamaha YZF-R3 op een witte achtergrond te zien vanaf het voorzijaanzicht
Tech black Yamaha R6 op een paddock stand

Yamaha YZF-R6

De Yamaha YZF-R6 is een 600cc supersportmotorfiets die sinds zijn debuut in 1999 een iconische status heeft verworven.

kort weetje: De R6 word helaas sinds 2022 niet meer gemaakt voor op de straat. 

Met zijn krachtige viercilindermotor levert hij een vermogen van 120 pk en een koppel van 61 Nm. De YZF-R6 beschikt over geavanceerde technologieën, zoals traction control, quick shifter en up-down schakelen, waardoor hij uitstekende prestaties op het circuit biedt.

De motorfiets heeft ook geavanceerde vering en remmen voor maximale controle. De agressieve styling van de YZF-R6, met zijn dubbele koplamp en scherpe lijnen, maakt hem tot een motorfiets die niet alleen indrukwekkende prestaties biedt, maar ook een onmiskenbare uitstraling heeft.

Yamaha YZF-R7 2023

De Yamaha YZF-R7 is een nieuwe supersportmotorfiets van Yamaha, die is ontworpen om te voldoen aan de wensen van rijders die op zoek zijn naar een motorfiets met een uitstekende combinatie van prestaties en comfort. En natuurlijk heeft deze nieuwste Yamaha R7 weer een super gaaf en strak desing. 

Met zijn 689cc-tweecilindermotor levert hij een vermogen van 73 pk en een koppel van 67 Nm. De YZF-R7 beschikt over geavanceerde elektronica, zoals traction control en een quick shifter, en hoogwaardige componenten, zoals een upside-down voorvork en radiale remklauwen, waardoor hij uitstekende prestaties levert en tegelijkertijd comfortabel is om te rijden.

De motorfiets heeft ook een strak en modern ontwerp met een slank profiel en LED-verlichting.

Bekijk hier de Yamaha YZF-R7
2023 yamaha r7 product foto
zwarte Yamaha R1 op een witte achtergrond te zien vanuit het voorzijaanzicht

Yamaha YZF-R1 2023

Je kunt er niet omheen de Yamaha YZF-R1. Deze motor is een legendarische supersportmotorfiets die is ontworpen voor de hoogste niveaus van prestaties op het circuit.  

Met zijn 998cc-viercilindermotor levert hij een vermogen van 200 pk en een koppel van 112,4 Nm. De YZF-R1 beschikt over geavanceerde technologieën, zoals een elektronisch instelbaar veersysteem, een quick shifter en up-down schakelen, en een geavanceerd remsysteem met radiale remklauwen en ABS.

De motorfiets heeft ook een agressieve styling met een dubbele koplamp en een scherp kuipwerk. De YZF-R1 is een motorfiets die is ontworpen voor rijders die de beste prestaties willen op het circuit.

Bekijk hier de Yamaha YZF-R1

Kawasaki supersport motoren 2023

Als je op zoek bent naar een motorfiets die echt indrukwekkend is, dan zijn Kawasaki Supersport motoren een super keuze. Deze machines zijn gebouwd voor maximale prestaties en hebben een opvallend, agressief ontwerp dat elke liefhebber van snelheid en adrenaline zal aanspreken. Wij zijn fan! 

Kawasaki heeft een rijke geschiedenis in de motorwereld en heeft de lat hoog gelegd met hun Supersport lijn. Of je nu een doorgewinterde racer bent die op zoek is naar een machine om records te breken, of gewoon een liefhebber van snelle motorfietsen die van krachtige en geavanceerde technologie houdt, Kawasaki Supersport motoren hebben het allemaal.

Dus ga er maar goed voor zitten en bereid je voor op een rit vol sensatie terwijl we samen de wereld van Kawasaki Supersport motoren verkennen!

Kawasaki Ninja 125 2023

Dit model van Kawasaki is een instapmodel supersportmotorfiets die is ontworpen om prestaties en wendbaarheid te bieden aan beginnende rijders met een a1 rijbewijs. Specs: 125cc-vloeistofgekoelde ééncilindermotor en hij levert een vermogen van 15 pk en een koppel van 11,7 Nm.

De Ninja 125 beschikt over geavanceerde technologieën, zoals een LCD-dashboard, een assist slipper koppeling en LED-verlichting.

De motorfiets heeft ook een sportief en modern ontwerp met een opvallende kuip en een dubbele LED-koplamp. De Ninja 125 is een ideale keuze voor rijders die op zoek zijn naar een wendbare en leuke motorfiets voor dagelijks gebruik.

Bekijk hier de Kawasaki Ninja 125
Actiefoto 2023 Kawasaki Ninja 125 vooraanzicht van motorrijder die gestroomlijnd op de motor zit.
2023-kawasaki-ninja-400-showroom foto

Kawasaki Ninja 400 2023

De Kawasaki Ninja 400 is een krachtige, wendbare en betaalbare supersportmotorfiets. Met zijn 399cc parallel-twin motor levert hij indrukwekkende prestaties, terwijl hij tegelijkertijd gemakkelijk te hanteren is voor minder ervaren rijders.

De Ninja 400 is ontworpen met de nieuwste technologieën, waaronder een assist- en slipper koppeling, een lichtgewicht frame en een geavanceerd remsysteem. Hierdoor is hij in staat om indrukwekkende snelheden te bereiken en tegelijkertijd comfortabel te blijven tijdens lange ritten.

Bovendien heeft de Ninja 400 een opvallende uitstraling die trouw blijft aan de kenmerkende styling van Kawasaki's Ninja-serie. Met zijn scherpe lijnen, agressieve styling en levendige kleurenopties is hij een aantrekkelijke motorfiets voor zowel beginnende als ervaren rijders. 

Fact: je kunt hierop rijden met jouw a2 of a motor rijbewijs. 

Al met al is de Kawasaki Ninja 400 een uitstekende keuze voor rijders die op zoek zijn naar een krachtige en wendbare supersportmotorfiets tegen een betaalbare prijs. Of je nu op zoek bent naar snelheid en prestaties of een betrouwbare motorfiets voor dagelijks gebruik, de Ninja 400 heeft het allemaal. 

Bekijk hier de Kawasaki Ninja 400

Kawasaki Ninja 650 2023

Eigenlijk is de Kawasaki Ninja 650 een middelgrote sport tour motor die is ontworpen om een ​​uitstekende combinatie van prestaties en comfort te bieden. Met zijn 649cc-vloeistofgekoelde parallel-twinmotor levert hij een vermogen van 68 k en een koppel van 64 Nm.

De Ninja 650 is een sport tourer en beschikt over geavanceerde technologieën, zoals een LCD-dashboard, een assist slipper koppeling en Ledverlichting. Deze motor weegt 193 kilo en is 79 cm hoog. 

Voor de langere ritten ziet deze motor er sportief uit maar zit ook nog eens comfortabel doordat het stuur een stuk hoger is dan bijvoorbeeld een ninja 400. Het is dus de ideale keuze voor rijders die op zoek zijn naar een comfortabele en sportieve motorfiets voor dagelijks gebruik en weekendtochten.

 

 

Bekijk hier de Kawasaki Ninja 650
showroomfoto van de 2023 ninja 650
kawasaki zx6r met een blauwe lucht op de achtergrond

Kawasaki Ninja ZX-6R 2023

De Kawasaki Ninja ZX-6R is een supersportmotorfiets met een 636cc viercilinder motor die 129 pk levert. Het heeft een geavanceerd vering systeem en hightech remmen die de rijervaring verbeteren.

Het heeft ook een geavanceerd elektronisch controlesysteem dat verschillende rij modi biedt, waaronder een race-modus. De Kawasaki Ninja ZX-6R heeft een opvallend ontwerp met agressieve lijnen en een geavanceerd aerodynamisch ontwerp. Dit is een echte racer maar helaas word dit model vandaag de dag niet meer geproduceerd. Het laatste model is gemaakt in 2021.

Kawasaki Ninja ZX-10R 2023

Dit is toch wel een van onze favorieten supersport motoren de Ninja ZX-10R!

dit is een high-performance supersportmotorfiets die is ontworpen om de beste prestaties te bieden op het circuit en op de weg.

Dit is een van de topmodellen van Kawasaki en is uitgerust met een krachtige 998cc viercilinder motor die 203 pk levert. Het heeft een geavanceerd elektronisch controlesysteem dat verschillende rij modi biedt, waaronder een race-modus.

Het heeft ook een geavanceerd vering systeem en hightech remmen die de rijervaring verbeteren. De nieuwe Kawasaki Ninja ZX-10R heeft een nieuw ontwerp met agressieve lijnen en is ontworpen om de prestaties van de motorfiets te benadrukken.

Bekijk de Kawasaki Ninja ZX-10R
Kawasaki ZX10R 2023 model
2023 Ninja ZX 10RR product foto

Kawasaki Ninja ZX-10RR 2023

De Kawasaki Ninja ZX-10RR is de raceversie van de Ninja ZX-10R en is ontworpen voor de meest veeleisende rijders. En daarbij ook de meest ervaren rijders. 

De motor heeft een krachtige 998cc viercilinder motor die 201 pk levert en is uitgerust met geavanceerde race-specifieke componenten, waaronder titanium kleppen, lichtgewicht zuigers en een race-geoptimaliseerd vering systeem. Deze motor heeft ook een geavanceerd elektronisch controlesysteem dat verschillende rijm modi biedt, waaronder een race-modus.

Bekijk de Kawasaki Ninja ZX-10RR

Kawasaki Ninja H2 SX 2023

De Kawasaki Ninja H2 SX is een sporttouring-motorfiets die een krachtige 998cc viercilinder motor combineert met een comfortabele zitpositie en een ruime bagageruimte. Zoals de naam al zegt kun je hier uitstekend mee toeren. 

Het heeft een geavanceerd elektronisch controlesysteem dat verschillende rij modi biedt, waaronder een race-modus. Het heeft ook een geavanceerd vering systeem en hightech remmen die de rijervaring verbeteren.

De nieuwe Kawasaki Ninja H2 SX heeft een strak ontwerp en is ontworpen om zowel op de weg als op het circuit uitstekende prestaties te leveren.

Bekijk de Kawasaki Ninja H2 SX
Actiefoto Ninja H2 SX vooraanzicht met motorrijder en passagier die recht in de camera kijken
2023 Ninja H2 SX SE productfoto

Kawasaki Ninja H2 SX SE 2023

Dit is toch wel een van de aller geavanceerde motoren van Kawasaki op dit moment, de  Kawasaki Ninja H2 SX SE is een high-performance supersporttourer die is ontworpen om de beste prestaties en comfort te bieden voor langeafstandsritten. Met zijn 998cc-supercharged-viercilindermotor levert hij een vermogen van 228 pk en een koppel van 141,7 Nm.

De Ninja H2 SX SE beschikt over geavanceerde technologieën, zoals een TFT-dashboard, cruise control en traction control. De motorfiets heeft ook een aerodynamisch en modern ontwerp met een opvallende kuip en ledverlichting. Daarnaast heeft deze ninja FCW Forward collision warning waarbij de motor een signaal geeft als hij een voorganger detecteert waardoor je een botsing kunt voorkomen. De spiegels hebben een Blind spot detection oftewel de spiegels geven een signaal als er iemand in jouw dode hoek rijdt. Dit is dan ook de eerste Japanse motor die deze feature heeft. 

De Ninja H2 SX SE is een ideale keuze voor rijders die op zoek zijn naar een high-performance motorfiets voor langeafstandsritten.

 

Bekijk de Kawasaki Ninja H2 SX SE

Suzuki supersport 2023

Ben je klaar om je adrenaline te laten pompen en je hartslag te laten stijgen? Dan zijn de supersport motoren van Suzuki misschien wel precies wat je zoekt! Suzuki staat bekend om het leveren van krachtige en technologisch geavanceerde motoren die de grenzen van snelheid en prestaties verleggen.

Met hun strakke ontwerp, indrukwekkende acceleratie en nauwkeurige handling zijn de Suzuki supersport motoren een genot om te rijden en een lust voor het oog. Of je nu een ervaren rijder bent die op zoek is naar de ultieme prestaties of een beginner die op zoek is naar een opwindende manier om de wereld te verkennen, de Suzuki supersport motoren zijn een uitstekende keuze.

Dus trek je helm aan, start de motor en voel de kracht van Suzuki's supersport motoren!

Suzuki Hayabusa GSX 1300 R 2023 model

Hayabusa 2023

De Hayabusa is een legendarische 1300cc supersportmotor die bekend staat om zijn snelheid en prestaties. De motor heeft een 1340cc-vloeistofgekoelde viercilinder motor die 197 pk levert en een koppel van 155 Nm heeft.

Het frame is gemaakt van lichtgewicht aluminium en heeft een gestroomlijnde carrosserie die een aerodynamische stroomlijn biedt voor hoge snelheden. De Hayabusa heeft ook geavanceerde elektronica zoals ride-by-wire, ABS, traction control en een LCD-dashboard.

De Hayabusa heeft een lange geschiedenis van records en overwinningen in verschillende races en is een icoon in de motorwereld geworden. Daarnaast is dit natuurlijk een spectaculaire motor om te zien. 

Bekijk de Hayabusa

Ducati supersport 2023

Als je op zoek bent naar een perfecte mix van Italiaans design, high-performance en een onvergetelijke rijervaring, dan is de Ducati Supersport motor de ultieme keuze voor jou! Ducati is een naam die synoniem staat voor innovatie en prestaties in de motorwereld.

Met hun unieke stijlvolle en aerodynamische ontwerpen, bieden de Ducati Supersport motoren een unieke rijervaring die je niet snel zult vergeten. Het is niet alleen de indrukwekkende acceleratie, nauwkeurige handling en de legendarische sound die deze motoren zo speciaal maken.

Het is de passie en het vakmanschap van de ingenieurs en ontwerpers van Ducati die ervoor zorgen dat elke Ducati Supersport motor uniek is en tot in de kleinste details is uitgedacht. Dus als je klaar bent voor een rijervaring die je hart sneller laat kloppen, dan is een Ducati Supersport motor de enige keuze.

Ducati SuperSport 950 2023

Ondanks dat wij geen dealer zijn van dit merk vinden wij deze supersport motoren wel heel mooi zoals deze ducati SuperSport 950! Het is een sportieve motorfiets met een 937cc Testastretta 11° motor die 110 pk levert en een koppel van 93 Nm heeft.

Het is ontworpen voor dagelijks gebruik en is voorzien van een comfortabel zadel en een verstelbare ruit. De SuperSport 950 heeft een modern ontwerp met geïntegreerde LED-verlichting en een 4,3-inch TFT-kleurendisplay met Ducati's eigen Quick Shift-systeem en verschillende rijmodi.

Bekijk de Ducati SuperSport 950
Ducati Super Sport 950 op een paddock stand
Ducati SuperSport 950 S rijdt door een bocht

Ducati SuperSport 950 S 2023

De Ducati SuperSport 950 S heeft dezelfde specificaties als de SuperSport 950, maar heeft extra functies zoals een volledig instelbare Öhlins-ophanging, een Quick Shift-systeem voor het schakelen zonder koppeling en een achterste passagierszitje en voetsteunen.

Ducati Panigale V2 2023

De Ducati Panigale V2 is een super sportieve motorfiets met een 955cc Superquadro-motor die 155 pk levert en een koppel van 104 Nm heeft.

De motor heeft een agressief ontwerp met dubbele LED-koplampen en een 4,3-inch TFT-kleurendisplay met Ducati's Quick Shift-systeem en verschillende rij modi. De Panigale V2 heeft ook een geavanceerde elektronica zoals een tractiecontrolesysteem, bochten ABS en wheelie-controle altijd handig. 

Ducati Panigale V2
Ducati Panigale V4 product foto

Ducati Panigale V4 2023

De Ducati Panigale V4 is een supersportmotor met een 1103cc Desmosedici Stradale V4-motor die 214 pk levert en een koppel van 124 Nm heeft. Het ontwerp van de motor is afgeleid van Ducati's MotoGP-racefietsen, met een agressieve carrosserie en vleugelprofielen voor extra downforce en stabiliteit.

De Panigale V4 heeft geavanceerde elektronica zoals ride-by-wire, bochten ABS, tractiecontrole en slide control, evenals een 5-inch TFT-kleurendisplay.

Ducati Panigale V4 S 2023

De Ducati Panigale V4 S heeft dezelfde specificaties als de Panigale V4, maar met extra functies zoals een volledig instelbare Öhlins-ophanging, een Quick Shift-systeem voor het schakelen zonder koppeling, en een achterste passagierszitje en voetsteunen.

Ducati Panigale V4 S op paddockstand rechter zijde
Ducati Panigale V4R op paddockstand

Ducati Panigale V4 R 2023

De Ducati Panigale V4 R is een limited edition supersportmotor met een 998cc Desmosedici Stradale R-motor die 221 pk levert en een koppel van 112 Nm heeft.

Het ontwerp van de motor is afgeleid van de racefietsen van Ducati en is voorzien van een volledig verstelbare Öhlins-ophanging, Brembo-remmen, een titanium uitlaatsysteem en carbon fiber aero-afwerkingen.

Bekijk de Ducati Panigale V4 R

Honda supersport 2023

Als het gaat om betrouwbaarheid en prestaties, dan is er maar één naam die er echt toe doet: Honda.

Honda is al decennialang een synoniem voor kwaliteit en innovatie in de motorwereld, en hun supersport motoren zijn geen uitzondering. De gestroomlijnde ontwerpen, soepele handling en krachtige motoren, bieden Honda supersport motoren de perfecte balans tussen stijl, snelheid en veiligheid.

Of je nu kiest voor een klassiek model of een van de nieuwste modellen, je kunt er zeker van zijn dat je altijd het beste van Honda krijgt. Dus waar wacht je nog op? Stap op een Honda supersport motor en ervaar de ongeëvenaarde prestaties van deze iconische motoren zelf!

Honda CBR500R 2023

De Honda CBR500R is een sportieve motorfiets met een 471cc-parallelle twin-motor die 47 pk levert. Een sportieve motor te rijden vanaf het A2 motorrijbewijs

Het heeft een modern ontwerp met LED-koplampen en een digitaal dashboard met een versnellingsindicator en een brandstofmeter. De CBR500R heeft ook een slipper clutch en ABS-remmen.

Bekijk de Honda CBR500R
Honda CBR500R
Honda CBR650R

Honda CBR650R 2023

De Honda CBR650R is een sportieve en strak uitziende motorfiets met een 649cc-viercilindermotor die 95 pk levert.

Het heeft een agressief ontwerp met LED-koplampen en een 4,3-inch LCD-display met verschillende rijmodi en instellingen voor tractiecontrole. De CBR650R heeft ook een slipper clutch en ABS-remmen.

Bekijk de Honda CBR650R

Honda CBR1000RR-R Fireblade 2023

De Honda CBR1000RR-R Fireblade is een supersportmotor met een 1000cc-viercilindermotor die 214 pk levert.

Het heeft een agressief ontwerp met LED-koplampen en een 5-inch TFT-display met verschillende rij modi en elektronische instellingen voor tractie controle en wheelie-controle heel handig met zoveel power. De Fireblade heeft ook een quick shifter en Brembo-remmen.

Bekijk de Honda CBR1000RR-R Fireblade
2022 Honda CBR1000RR-R SP

Honda CBR1000RR-R SP 2023

De Honda CBR1000RR-R SP heeft dezelfde specificaties als de Fireblade, maar heeft extra functies zoals volledig instelbare Öhlins-ophanging, een titanium uitlaatsysteem en een lichtgewicht lithium-ion batterij. De SP-versie is ontworpen voor circuitgebruik en hoe! 

Bekijk de Honda CBR1000RR-R SP

BMW supersport 2023

BMW supersport motoren zijn het summum van Duitse precisie en technologie op twee wielen. Met hun gestroomlijnde ontwerp, krachtige motoren en geavanceerde elektronische systemen zijn ze gemaakt voor rijders die houden van snelheid, prestaties en adrenaline.

Of je nu op de weg of op het circuit rijdt, BMW supersport motoren bieden een onvergetelijke rijervaring die je naar nieuwe hoogten zal brengen. Dus als je op zoek bent naar een motorfiets die de ultieme combinatie van stijl en prestaties biedt, dan is een BMW supersport motor zeker iets voor jou.

BMW S1000RR in een garage

BMW S1000RR 2023

Wij zijn geen dealer van BMW maar wij hebben natuurlijk wel ingeruilde motoren waaronder ook weleens een gave BMW motor zoals deze.

De BMW S1000RR is een supersportmotor met een 999cc-viercilindermotor die 205 pk levert.

Het heeft een agressief ontwerp met LED-koplampen en een 6,5-inch TFT-display met verschillende rijmodi en instellingen voor tractiecontrole en wheelie-controle. De S1000RR heeft ook een quick shifter en Brembo-remmen.

Bekijk de BMW S1000RR
De BMW M1000RR in een studio

BMW M1000RR 2023

De BMW M1000RR is een limited edition supersportmotor gebaseerd op de S1000RR.

Het heeft een 999cc-viercilindermotor die 212 pk levert en is voorzien van een lichtgewicht carbon fiber carrosserie, volledig instelbare Öhlins-ophanging en Brembo-remmen. De M1000RR heeft ook een quick shifter en verschillende rijmodi en elektronische instellingen voor tractiecontrole en wheelie-controle.

Bekijk de BMW M1000RR

BMW HP4 Race 2023

De BMW HP4 Race is een limited edition supersportmotor met een 999cc-viercilindermotor die 215 pk levert. Het heeft een volledig carbon fiber frame en carrosserie, volledig instelbare Öhlins-ophanging en Brembo-remmen. Een super gave race motor voor op het circuit als je het ons vraagt. 

De HP4 Race heeft ook een quick shifter en verschillende rijmodi en elektronische instellingen voor tractiecontrole en wheelie-controle. De HP4 Race is ontworpen voor circuitgebruik en wordt alleen op bestelling gebouwd.

BMW HP4 RACE op paddockstand

Aprilia supersport 2023

De Italiaanse Aprilia supersport motoren zijn Italiaanse schoonheden die ontworpen zijn voor de snelheidsduivels onder ons. Met hun krachtige motoren, lichtgewicht frames en geavanceerde ophangingssystemen bieden ze de ultieme rijervaring op het circuit.

Maar ook op de openbare weg zullen ze de harten van motorrijders veroveren, dankzij hun gestroomlijnde design en onmiskenbare Italiaanse stijl.

Als je op zoek bent naar een motorfiets die een perfecte balans biedt tussen prestaties en esthetiek, dan is een Aprilia supersport motor absoluut een aanrader. Stap op en ervaar de passie van Italiaans vakmanschap!

Aprilia RS 660 in een studio

Aprilia RS 660 2023

Deze RS 660 is een middelgrote sportmotor met een 660cc parallel-twin motor die goed is voor 100 pk.

Het heeft een modern en strak design en beschikt over geavanceerde elektronica, waaronder rij modi, tractiecontrole en quickshifter. Het is ontworpen als een sportieve straatmotor die ook geschikt is voor het circuit en dat maakt deze motor dus ook leuk voor degene die allen op de straat rijden natuurlijk. 

Bekijk de Aprilia RS 660 2023

Aprilia RSV4 2023

De nieuwe RSV4- en RSV4 Factory-modellen hebben nu dezelfde 1100cc-aandrijflijn: de eerste hoogperformante en smalle 4-cilinder V-motor van een grandioze serie ter wereld. Uniek om zijn compactheid en lichte gewicht, met een beschikbaar koppel dat nu de 125 Nm bij 10.500 tpm bereikt.

Het vermogen van 217 pk was al een van de hoogste ooit, maar de motor voldoet nu ook aan de strenge Euro 5-voorschriften en heeft een topsnelheid van meer dan 305 echte km/u.

Bekijk de Aprilia RSV4
Aprilia RSV4 studio foto
Aprilia RS125 productfoto

Aprilia RS125 2023

Dit is een instapmodel voor de A1 motorrijders.

RS125 is een instapmodel supersportmotor met een 125cc ééncilinder motor die 15 pk produceert.

Het heeft een sportief design en is voorzien van geavanceerde elektronica, zoals een quickshifter. Het is bedoeld voor beginnende motorrijders die op zoek zijn naar een sportieve rijervaring.

Bekijk de Aprilia RS125

KTM supersport motoren 2023

Weetje: KTM komt uit Oostenrijk!  KTM supersport motoren zijn de perfecte combinatie van Oostenrijkse engineering en adrenaline-gedreven prestaties.

Deze machines zijn gebouwd om de snelheidslimieten te doorbreken en de grenzen van motorprestaties te verleggen.

Met hun slanke ontwerp, krachtige motoren en geavanceerde technologie zijn KTM supersport motoren de ultieme motorfiets voor rijders die op zoek zijn naar een intense en opwindende rijervaring.

Of je nu racet op het circuit of je de bergwegen aan het verkennen bent, een KTM supersport motor zal je niet teleurstellen. Dus als je op zoek bent naar de ultieme motorfiets om je adrenaline te laten pompen, dan is een KTM supersport motorfiets de perfecte keuze.

ktm rc 390 doet een wheelie op het circuit

KTM RC 390 2023

De KTM RC 390 is een supersportmotorfiets die van 2014 tot 2021 werd geproduceerd. Het is een lichtgewicht en wendbare motorfiets met een 373cc ééncilinder motor en hoogwaardige componenten zoals WP-vering en Brembo-remmen.

De agressieve styling en geavanceerde elektronica maken het geschikt voor zowel beginners als gevorderde rijders. Het is ontworpen voor circuitgebruik, maar ook geschikt voor straatgebruik met een comfortabele zitpositie en goede brandstofefficiëntie.

Bekijk de KTM RC 390

Supersport blog

Leuk dat je deze blog over supersport motoren gelezen hebt! Ben je opzoek naar een supersport motor van bijvoorbeeld Kawasaki of  Yamaha of naar een ander model waar wij wellicht geen dealer van zijn? neem dan een kijkje bij onze motoren voorraad pagina en wie weet zit hier een gave supersport voor jou bij.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in A2 motoren of zou je meer willen weten over onze 2023 modellen.  

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om bij ons in de winkel te komen kijken, de koffie staat al voor je klaar.